QUOTE(Kissa @ 2007 06 18, 09:48)
Ok, bandau
1. Noriu rūpintis, lepinti, mylėti ir sulaukti to paties
2. Noriu moralinės atramos gyvenime, saugumo jausmo
3. Laisvalaikis kartu (draugai niekada neatstos laisvalaikio su mylimu žmogumi)
4. Šeima
pas mane panašiai labai.....
noriu pastovumo, nuolatinio normalaus sekso (aj čia man kaip beveik nimfomanei svarbu
QUOTE(SIMPL @ 2007 06 18, 10:36)
1. Neturi saves daugiau niekur realizuoti-truksta veiklos
2. Esi savimi nepasitikinti
3. Netiesa, nes sutuoktinis irgi draugas, jei nedraugas, tai tikrai dar zemiau pakopa, nes kazkam atsitikus seimoj, visos lekia guostis draugem ar mamai. Laisvalaiki labai gerai praleidziamas ir su draugais, cia vyrai yra pavyzdys: kam zvejyba, kam medziokle, kam sportas ir t.t.
4. Nori buti istekejusi, visos to nori, tai galbut tai musu visuomenes stereotipas. Jei as istekejau, reiskia esu kazko verta, kitaip jauciamas nepilnavertiskumo kompleksas, nepasitikejimas savimi, nepripazinimas kitu akyse, zr. 2 punkta.
1. realizuoti galima visada....tik ar ta realizacija kažkokiu hobiu, daleiskim sportu atstos vyro lepinimo, tarkim gaminimo jam pietus ir jo susižavėjimą "kaip skanu brangioji" iš dalies, dviprasmiškai labai, gal ir galima, galima pagaminti mamai draugei broliui... bet tiap tikrai neatstos to......
2. kas ir koks savim pasitikintis žmogus, vistiek jis nori turėt kažką šalia, kad jaustųsi saugus. tarkim aš...tikrai pasitikiu savim , bet....... reikia kažko....
3. atsitikus šeimoj taip, lekiama guostis draugei mamai, bet atsitikus bet kokioj kitoj srity visada draugui, visada patars parems morališkai, paguos, galvą paglostys.....
4 KOdėl visuomenės stereotipas? jeigu moteris nori šeimos? nori rūpintis vaikais, vyru, plauti indus ir lyginti marškinius... kiekvienam savaip, turiu draugę , kuri bijo , net pagalvot apie gyvneimą su vyrų kaip po šeimininį su rutina, kojnių skalbimu ir t.t. ... o ką jau čia kalbėt apie vaikus......