Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ateis meilė į mano gyvenimą?

QUOTE(Naoko @ 2007 06 18, 11:51)
o as baisiai patenkinta savimi, kad jau antra diena nereikia jokiu meiliu cool.gif

Šaunu biggrin.gif
Atsakyti
Daug "niekas-manęs-nemyli-man-būtinai-reik-vyro" problemų kyla dėl skurdaus gyvenimo. (ne apie pinigus ši daina biggrin.gif )

(čia aš savaitgalį Yalomo istorijų prisiskaičiau) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivaa: 18 birželio 2007 - 10:56

QUOTE(Kissa @ 2007 06 18, 09:48)
Ok, bandau smile.gif

1. Noriu rūpintis, lepinti, mylėti ir sulaukti to paties

2. Noriu moralinės atramos gyvenime, saugumo jausmo

3. Laisvalaikis kartu (draugai niekada neatstos laisvalaikio su mylimu žmogumi)

4. Šeima

pas mane panašiai labai.....
noriu pastovumo, nuolatinio normalaus sekso (aj čia man kaip beveik nimfomanei svarbu lotuliukas.gif

QUOTE(SIMPL @ 2007 06 18, 10:36)
1. Neturi saves daugiau niekur realizuoti-truksta veiklos
2. Esi savimi nepasitikinti
3. Netiesa, nes sutuoktinis irgi draugas, jei nedraugas, tai tikrai dar zemiau pakopa, nes kazkam atsitikus seimoj, visos lekia guostis draugem ar mamai. Laisvalaiki labai gerai praleidziamas ir su draugais, cia vyrai yra pavyzdys: kam zvejyba, kam medziokle, kam sportas ir t.t.
4. Nori buti istekejusi, visos to nori, tai galbut tai musu visuomenes stereotipas. Jei as istekejau, reiskia esu kazko verta, kitaip jauciamas nepilnavertiskumo kompleksas, nepasitikejimas savimi, nepripazinimas kitu akyse, zr. 2 punkta.

1. realizuoti galima visada....tik ar ta realizacija kažkokiu hobiu, daleiskim sportu atstos vyro lepinimo, tarkim gaminimo jam pietus ir jo susižavėjimą "kaip skanu brangioji" iš dalies, dviprasmiškai labai, gal ir galima, galima pagaminti mamai draugei broliui... bet tiap tikrai neatstos to......
2. kas ir koks savim pasitikintis žmogus, vistiek jis nori turėt kažką šalia, kad jaustųsi saugus. tarkim aš...tikrai pasitikiu savim , bet....... reikia kažko....
3. atsitikus šeimoj taip, lekiama guostis draugei mamai, bet atsitikus bet kokioj kitoj srity visada draugui, visada patars parems morališkai, paguos, galvą paglostys.....
4 KOdėl visuomenės stereotipas? jeigu moteris nori šeimos? nori rūpintis vaikais, vyru, plauti indus ir lyginti marškinius... kiekvienam savaip, turiu draugę , kuri bijo , net pagalvot apie gyvneimą su vyrų kaip po šeimininį su rutina, kojnių skalbimu ir t.t. ... o ką jau čia kalbėt apie vaikus......

Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 06 18, 14:03)
pas mane panašiai labai.....
noriu pastovumo, nuolatinio normalaus sekso (aj čia man kaip beveik nimfomanei svarbu lotuliukas.gif
1. realizuoti galima visada....tik ar ta realizacija kažkokiu hobiu, daleiskim sportu atstos vyro lepinimo, tarkim gaminimo jam pietus ir jo susižavėjimą  "kaip skanu brangioji" iš dalies, dviprasmiškai labai, gal ir galima, galima pagaminti mamai draugei broliui... bet tiap tikrai neatstos to......
2. kas ir koks savim pasitikintis žmogus, vistiek jis nori turėt kažką šalia, kad jaustųsi saugus. tarkim aš...tikrai pasitikiu savim , bet....... reikia kažko....
3. atsitikus šeimoj taip, lekiama guostis draugei mamai, bet atsitikus bet kokioj kitoj srity visada draugui, visada patars parems morališkai, paguos, galvą paglostys.....
4 KOdėl visuomenės stereotipas? jeigu moteris nori šeimos? nori rūpintis vaikais, vyru, plauti indus ir lyginti marškinius... kiekvienam savaip, turiu draugę , kuri bijo , net pagalvot apie gyvneimą su vyrų kaip po šeimininį su rutina, kojnių skalbimu ir t.t. ... o ką jau čia kalbėt apie vaikus......

kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Komentaras buvo rasytas ne tau, kiekvienam ta pati situacija gali atrodyti kitaip
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 06 18, 13:50)
kiek zmoniu, tiek nuomoniu.  Komentaras buvo rasytas ne tau, kiekvienam ta pati situacija gali atrodyti kitaip

nu ne man, bet ir aš atsakiau blush2.gif
Atsakyti
Paskaičius kai kurias nuomones, peršasi išvados, jog jas rašiusieji nori įrodyti, kad moteris gali būti laiminga be vyro (tą patį taikau ir vyrui be moters). Taigi absurdas. Kokia čia laimė grįžti į tuščius namus, neturėti su kuo pasidalinti džiaugsmais ir vargais, neturėti į ką atsiremti sunkią akimirką, neturėti prie ko pabusti kiekvieną rytą. Nei mama, nei draugė, nei šuo niekada nė vienai moteriai neatstos vyriškos šilumos.
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 18, 16:23)
Paskaičius kai kurias nuomones, peršasi išvados, jog jas rašiusieji nori įrodyti, kad moteris gali būti laiminga be vyro (tą patį taikau ir vyrui be moters). Taigi absurdas. Kokia čia laimė grįžti į tuščius namus, neturėti su kuo pasidalinti džiaugsmais ir vargais, neturėti į ką atsiremti sunkią akimirką, neturėti prie ko pabusti kiekvieną rytą. Nei mama, nei draugė, nei šuo niekada nė vienai moteriai neatstos vyriškos šilumos.

tam ir yra sukurti-vyras ir moteris, jie paildo vienas kitą....tam ir yra skirtingos lytis, kad būtų kartu..... būtumėm visi hermafroditai, jeigu nereikėtų antros pusės ir būtūme sukurti gyventi vieni
Atsakyti
Aš pritariu tik tiek, kad reikia būti laimingai netgi būnant vienai kaip pirštas. Bet jei kažkas pasakys, kad "man nieko daugiau ir netrūksta", na, nušaukit - nepatikėsiu
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 18, 17:29)
Aš pritariu tik tiek, kad reikia būti laimingai netgi būnant vienai kaip pirštas. Bet jei kažkas pasakys, kad "man nieko daugiau ir netrūksta", na, nušaukit - nepatikėsiu

Aš nesuprantu niekaip, kaip žmogus gali būti vienas kaip pirštas vien dėl to, kad neturi vyro/sutuoktinio.
O tu turi kokios nors įdomios veiklos, hobių, aistrų, silpnybių, natūralaus gyvenimo džiaugsmo? Na ką nors, kas tau pačiai būtų įdomu? Ar meilės laukimas yra vienitelis tavo hobis?

Meilė ne santechnikas, kurio reikia laukti namuose sėdint. Reikia gyventi, o ne laukti.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 06 18, 17:59)
Aš nesuprantu niekaip, kaip žmogus gali būti vienas kaip pirštas vien dėl to, kad neturi vyro/sutuoktinio.
O tu turi kokios nors įdomios veiklos, hobių, aistrų, silpnybių, natūralaus gyvenimo džiaugsmo? Na ką nors, kas tau pačiai būtų įdomu? Ar meilės laukimas yra vienitelis tavo hobis?

Meilė ne santechnikas, kurio reikia laukti namuose sėdint. Reikia gyventi, o ne laukti.
4u.gif

ne žmogus ne vienas kaip pirštas, bet...... jis yra vienas, nepilnas... nes esant dviems tik viskas išsipildo kaip turi būti...
aj nežinau čia mano subjektyvi nuomonė.......
Atsakyti
As visiskai pritariu Indijaai. Zmones tam ir sukurti, kad savo gyvenima nugyventu dviese viename asmenyje.

O Daivaai atsakau: turiu as ir veiklos, ir silpnybiu ir aistru. Bet neturiu naturalaus gyvenimo dziaugsmo, nes visos tos aistros, silpnybes nublanksta, kai neturi to, ko tau is tiesu truksta. Kai visi vaziuoja i iskylas poromis, o tu viena, kai sugenda masina, o tu neturi i ka kreiptis pagalbos, kai noretum isvykti i romantiska kelione, grozetis saulelydziu, maudytis juroje po zvaigzdetu dangumi - neturi su kuo. Neturi kam gaminti vakariene, kam pasiguosti, ka nustebinti... Juk tai paprasti norai, kuriu viena niekaip neigyvendinsi, nors ir turi tos veiklos, tu silpnybiu ir aistru.

Taip, reikia ne laukti, o gyventi. Matyt sia tema ir sukuriau tam, kad sito ismokciau.
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 06 18, 19:02)
ne žmogus ne vienas kaip pirštas, bet...... jis yra vienas, nepilnas... nes esant dviems tik viskas išsipildo kaip turi būti...
aj nežinau čia mano subjektyvi nuomonė.......

Na net neabejoju, kad dviese yra labai gera, ypač jei santykiai labai geri smile.gif

Aš išgyvenau labai didžiulę netektį. Netekti nuostabaus, mylinčio ir mylimo žmogaus yra neišmatuojamai sunku. Pirmą mėnesį buvau dvasinėj komoj tikra ta žodžio prasme. Dabar po mažą žingsnelį grįžtu į gyvenimą ir tikrai žinau, kad gyvenimas vis tiek gražus. Aplink vis tiek labai daug mylimų, įdomių žmonių. Ir visokia veikla, kuri man buvo įdomi, ir dabar ji įdomi. Ir labai daug šalių neaplankyta ir nepamatyta, labai daug knygų neperskaityta, labai daug filmų nepamatyta. Labai daug ką veikti dar yra.

Dviese visa tai daryti buvo fantastiškai gera, bet mano gyvenimas nesibaigė, kad ir kaip aš to norėjau kurį laiką. Ir aš noriu gyventi:)
Aišku, atiduočiau labai daug, kad sugrįžtų tokia pilnatvė. Bet gyvenimo savo prarasti nenoriu apverkdama, kas buvo ir ko nebus. Net ir vienai labai daug visko įdomaus gyvenime:)

Nežinau, kam čia tai sakau..

Papildyta:
QUOTE(Kissa @ 2007 06 18, 19:15)
As visiskai pritariu Indijaai. Zmones tam ir sukurti, kad savo gyvenima nugyventu dviese viename asmenyje.

Tikrai ne tam žmonės sukurti:) ir labai nedaug porų gyvenimą nugyvena dviese viename asmenyje smile.gif Dviese po vienu stogu - taip, bet viename asmenyje, labai reta pora taip gyvena.
Atsakyti