QUOTE(Kissa @ 2007 06 18, 17:23)
Paskaičius kai kurias nuomones, peršasi išvados, jog jas rašiusieji nori įrodyti, kad moteris gali būti laiminga be vyro (tą patį taikau ir vyrui be moters).
jei taikai man, tai klysti, nes as vienas tikrai niekada nenorejau gyventi ir nenoriu, o taip pat nenoriu tai irodyti, tiesiog kritiskai rasau, kad atsigreztute i save ir paklaustumete: "ka as darau del saves". Aisku, sunku suprasti ir isijausti i kito situacija, kai paciam taip nebuvo: visada turejau kelias pazystamas, o jei reikdavo-susirasdavau. Sakysite, kad vyrui lengviau-jis medzioja, taciau jie dazniausiai atkreipia demesi i savim pasitikincias ir mazai kompleksuojancias, o ne sedincias kamputyje ir neaisku delko depresuojancias.
QUOTE(SIMPL @ 2007 06 18, 19:49)
jei taikai man, tai klysti, nes as vienas tikrai niekada nenorejau gyventi ir nenoriu, o taip pat nenoriu tai irodyti, tiesiog kritiskai rasau, kad atsigreztute i save ir paklaustumete: "ka as darau del saves". Aisku, sunku suprasti ir isijausti i kito situacija, kai paciam taip nebuvo: visada turejau kelias pazystamas, o jei reikdavo-susirasdavau. Sakysite, kad vyrui lengviau-jis medzioja, taciau jie dazniausiai atkreipia demesi i savim pasitikincias ir mazai kompleksuojancias, o ne sedincias kamputyje ir neaisku delko depresuojancias.
Bet ir moterims nėra labai sunku, visad yra žavingų vyrų. Galbūt ne gyvenimui kartu, ne bendrų vaikų auginimui, bet tiesiog įdomiam bendravimui ar seksui, galų gale. Gal dėl to, kad niekad nelaukiau, visad gyvenau. Ir nei vienas gyvenime sutiktas vyras nebuvo nei niekšas, nei koks padugnė. Su visais iki šiol esame draugai, bendraujame, visad turiu petį, ant kurio galiu paverkti. Visad turiu į ką kreiptis, kai reik kokios pagalbos, ar kai norisi vyno išgert ir pafilosofuot iki begalybės

O didžioji gyvenimo meilė atėjo išvis pačiu netikėčiausiu metu, kaip koks uraganas:) ir tai buvo turbūt geriausia, kas galėjo man nutikti:)
Ir dar gyvenimas toks tipas, kad niekad nežinai, ką jis tau gero iškrės, niekad nežinai, kas už kito kampo laukia (gero, savaime suprantama)

QUOTE(Kissa @ 2007 06 18, 19:48)
daivaa, as zaviuosi tavo stiprybe. Pvz as per daug silpna, kad buciau laiminga, budama viena. Man reikia tvirto peties salia
vis delto, tu kompleksuoji, savim nepasitiki. Delto, kad neturi draugo?nesvarbu delko-nueik pas psichologa, nes cia atsakymo nerasi. Cia patarimas ir ateiciai, nes jeigu gyvensi su partneriu ir istiks krize-tau bus sunku atsitiesti
QUOTE(SIMPL @ 2007 06 18, 19:57)
vis delto, tu kompleksuoji, savim nepasitiki. Delto, kad neturi draugo?nesvarbu delko-nueik pas psichologa, nes cia atsakymo nerasi. Cia patarimas ir ateiciai, nes jeigu gyvensi su partneriu ir istiks krize-tau bus sunku atsitiesti
Aš galvoju, kad išvis tokioj būsenoj negalima santykių pradėti, jie bus nuo pat pradžios pasmerkti, reikia būtinai išsispręsti problemas

QUOTE(SIMPL @ 2007 06 18, 19:57)
QUOTE(Daivaa @ 2007 06 18, 19:58)
Aš galvoju, kad išvis tokioj būsenoj negalima santykių pradėti, jie bus nuo pat pradžios pasmerkti, reikia būtinai išsispręsti problemas 

Jus visiskai teisus. Zinau savas problemas. Dabar pasijauciau ligone

QUOTE(Kissa @ 2007 06 18, 20:08)
O noreciau tai isspresti be gydytoju pagalbos

nelebai suprantu, kodel galvojat, kad ji turi kazkokiu problemu?! Kissa, viskas su tavim gerai! Juk kai truksta to jausmo ir jau norisi mielo zmogaus salia, tai nebutinai problemu turi ar esi ligonis?! O stampais metytis kiekvienas gali...
QUOTE(Kissa @ 2007 06 18, 20:08)
O noreciau tai isspresti be gydytoju pagalbos

Aš, pvz., kartą per savaitę vaikštau į psichoterapiją

Relax

QUOTE(Daivaa @ 2007 06 18, 20:12)
Aš, pvz., kartą per savaitę vaikštau į psichoterapiją
labai įdomu ir labai naudinga
ir visiškai nesijaučiu ligone 
Relax

Relax

kokia vieno seanso kaina?
užveskit naują temą

QUOTE(monikaz @ 2007 06 18, 20:10)
nelebai suprantu, kodel galvojat, kad ji turi kazkokiu problemu?! Kissa, viskas su tavim gerai! Juk kai truksta to jausmo ir jau norisi mielo zmogaus salia, tai nebutinai problemu turi ar esi ligonis?! O stampais metytis kiekvienas gali...
Ne tame problema, kad jai norisi mielo žmogaus šalia. Visi nori. Problema, kad ji nori spręsti savo problemas kito žmogaus sąskaita. Dėl panašios problemos ir man dabar nevertėtų pradėti santykių.
QUOTE(Kissa @ 2007 06 18, 10:48)
Ok, bandau 
1. Noriu rūpintis, lepinti, mylėti ir sulaukti to paties
2. Noriu moralinės atramos gyvenime, saugumo jausmo
3. Laisvalaikis kartu (draugai niekada neatstos laisvalaikio su mylimu žmogumi)
4. Šeima

1. Noriu rūpintis, lepinti, mylėti ir sulaukti to paties
2. Noriu moralinės atramos gyvenime, saugumo jausmo
3. Laisvalaikis kartu (draugai niekada neatstos laisvalaikio su mylimu žmogumi)
4. Šeima
QUOTE(Beganti @ 2007 06 18, 21:01)
Ne tame problema, kad jai norisi mielo žmogaus šalia. Visi nori. Problema, kad ji nori spręsti savo problemas kito žmogaus sąskaita. Dėl panašios problemos ir man dabar nevertėtų pradėti santykių.
Kad ji turi kazkokiu problema, tai tik jus ir nusprendet. Nors ji rase labai aiskiai - noriu kazkuo rupintis, noriu saugumo, noriu kitokio laisvalaikio ir noriu seimos. Kaip cia matot, kad situose noruose probemos gludi? Vienos moterys gyvena geriau vienos nei su bet kuo, kitoms - labai svarbu tureti kazka salia, kad jaustusi saugiau. Tiesiog mes visi skirtingi,kaip ir musu poreikiai skirtingi taip pat.
Tiesa, pasakius matau tik mergina, kuriai tiesiog truksta artimo zmogaus, nes toks poreikis jau yra atsirades. Viskas. Daugiau nieko. Ir tuo labiau ne jos problemas. Kitas klausimas, ka padaryt, kad tas poreikis butu patenkintas?

O del to, ka tu rasai, Beganti, - sutinku. Jei dar sirdy kitas, tai tikrai nauju santykiu geriau nepradet, nes turesi daugiau problemu.