QUOTE(kettis @ 2008 05 30, 11:04)
greito skalbimo programos nėra, bet yra greito skalbimo funkcija, pasirenkama papildomų funkcijų mygtuku, pasirinkus ją trukmė sumažėja 2-3 kartus, pvz. skalbiant 40 laipsniu medvilnės režimu truks apie 40 min vietoj standartiniu 115.
va va, vienoj parduotuvėj man irgi apie tai pasakojo. negi supeikė tą greitojo skalbimo programą, sakė geriau šitas "pagreitintas" skalbimas. Aš nė nebuvau girdėjusi apie tokį. Gal kas naudaojatės ir galit pakomentuot šitą pagreitinimą? Ar tikrai jis pažangesnis ir kuo?
QUOTE(HMM @ 2008 05 30, 17:24)
Sveiki
Perskaičiau beveik visą temą, bet nuomonės nesusidariau. Iš pradžių linkau prie Miele, bet jų kainos kandžiojasi. Ar iš tiesų jos vertos tos kainos? Ko bepaklausčiau, visi tvirtina, kad dabartines mašinas po 5-6 metų teks remontuoti.
Gal geriau iš karto imti pigesnę ir po to nesiparinant pasikeisti?Gal galėtumėte pasiūlyti neblogą vidutinės klasės skalbimo mašiną? Plotis 60cm, įkrova 6-7 kg.,
grežimo didelio nereikia - turim džiovyklę. Planuoju skirti 2000 - 2500 Lt.
mane panašios mintys kankino - gal griebti iš pigesnių ir po keleto metelių vėl keisti, tai kol kas ir nesidairau į brangias, ieškau kur kaina apie 1200
o dėl džiovyklės aš ją irgi turiu ir nustebino vieno konsultantės komentaras - jei džiovinsit džiovyklėj, tai grežti reikia bent su 1200 apsukų - džiovyklei mažiau darbo liks ir mažiau energijos sunaudos. Net susimąsčiau - gal tikrai yra tame teiginyje logikos

Dabartinė mano skalbyklė gręžia max 800 apsukų, tai džiovinti tenka netrumpai