Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 2

QUOTE(Plunksnute @ 2008 05 27, 15:23)
Sveiki, skalbimo mašinų ekspertai! Perskaičiau beveik visą temelę ir nusigrioviau Miele W 3741 WPS. Mašina rinkaus kuo geresnę pagal savo galimybes. Bet iškilo kita problema. Pas mus vonioje ne betonas, o lentos+plytelės. Mašinai gręžiant, vibruoja tos grindys ir šalia stovintis klozetas. Pati mašina nedreba ne kiek, tik skledžia vibraciją. Bijome, kad neišlakstytų plytelės.... Gal kas žinote, kaip sumažint tą vibraciją? Apsukas nustačiau 1000, kai galimos 1400.....    g.gif

Tikiuosi transportinius varztus issukote? Jei taip, tai daugiau kazko ir nesugalvosi..
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 05 26, 17:43)
Ech  g.gif
10 metų jau užkalinėjam duris ir niekaip nepavyksta...
O garantinius dalinam tuos pačius kaip ir parduotuvėje IMPORTUOTOJO, importuotojas duoda ir lietuviškas garantijas...
Na, bet mes tikrai kai kam rakštis subinėje...  cool.gif

O tai gal galėtumėte padėti su AEG L 62640 instrukcija? Reiktų tik nusikopijuoti ax.gif
Atsakyti
Ar galit ką nors pasakyti apie šiuos modelius:

Electrolux EWF 12040W

Gorenje WA 72121
? ax.gif

kurį verta rinktis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 28, 23:40)
Ar galit ką nors pasakyti apie šiuos modelius:

Electrolux EWF 12040W

Gorenje WA 72121
? ax.gif 

kurį verta rinktis? g.gif

ar niekas taip ir nepasakys, kuri labiau verta dėmesio? ax.gif
Atsakyti
Labai ačiū Žilvinui ir Nerty už patarimus.... varžtus tai išsukom doh.gif
o su kilimėliu pabandysim. Bet numatėm ir kitą vietą mašinai, tai tikimės viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 29, 15:53)
ar niekas taip ir nepasakys, kuri labiau verta dėmesio? ax.gif

na, šiaip turbūt reikėtų pradžioj apsispręsti ar reikia 5 ar 7 kg įkrovos? smile.gif

gorenje naudoja daugiau energijos, vandens panasiai. Bet kuriuo atveju, man Electrolux patikimiau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2008 05 30, 09:12)
na, šiaip turbūt reikėtų pradžioj apsispręsti ar reikia 5 ar 7 kg įkrovos? smile.gif

gorenje naudoja daugiau energijos, vandens panasiai. Bet kuriuo atveju, man Electrolux patikimiau atrodo.

na įkrova man pernelyg neaktuali, iki šiol skalbiau su 5 kg ir be vargo išsisukdavau, tiesą sakant net neatkreipiau dėmesio kad ši Gorenje su 7 kg unsure.gif Electrolux man irgi pasirodė lyg patikimiau, tik nerado tuo metu parduotuvėj kur apžiūrinėjom LT instrukcijos, tai suabejojau dėl funkcijų o konsultantas irgi suabejojo dėl man aktualaus greito skalbimo g.gif
ir dar klausimukas - o kur renka tuos Electrolux'us - užrašyta Švedija, bet abejoju ar tikrai ten surinkta unsure.gif
Papildyta:
vienok, ačiū kettis už tartą žodelį 4u.gif jaučiu nusvers Electrolux rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 30 gegužės 2008 - 08:28
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 30, 09:31)
na įkrova man pernelyg neaktuali, iki šiol skalbiau su 5 kg ir be vargo išsisukdavau, tiesą sakant net neatkreipiau dėmesio kad ši Gorenje su 7 kg  unsure.gif Electrolux man irgi pasirodė lyg patikimiau, tik nerado tuo metu parduotuvėj kur apžiūrinėjom LT instrukcijos, tai suabejojau dėl funkcijų o konsultantas irgi suabejojo dėl man aktualaus greito skalbimo g.gif
ir dar klausimukas - o kur renka tuos Electrolux'us - užrašyta Švedija, bet abejoju ar tikrai ten surinkta unsure.gif
Papildyta:
vienok, ačiū kettis už tartą žodelį 4u.gif  jaučiu nusvers Electrolux rolleyes.gif

greito skalbimo programos nėra, bet yra greito skalbimo funkcija, pasirenkama papildomų funkcijų mygtuku, pasirinkus ją trukmė sumažėja 2-3 kartus, pvz. skalbiant 40 laipsniu medvilnės režimu truks apie 40 min vietoj standartiniu 115.
Atsakyti
Sveiki

Perskaičiau beveik visą temą, bet nuomonės nesusidariau. Iš pradžių linkau prie Miele, bet jų kainos kandžiojasi. Ar iš tiesų jos vertos tos kainos? Ko bepaklausčiau, visi tvirtina, kad dabartines mašinas po 5-6 metų teks remontuoti. Gal geriau iš karto imti pigesnę ir po to nesiparinant pasikeisti?
Gal galėtumėte pasiūlyti neblogą vidutinės klasės skalbimo mašiną? Plotis 60cm, įkrova 6-7 kg., grežimo didelio nereikia - turim džiovyklę. Planuoju skirti 2000 - 2500 Lt.
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2008 05 30, 11:04)
greito skalbimo programos nėra, bet yra greito skalbimo funkcija, pasirenkama papildomų funkcijų mygtuku, pasirinkus ją trukmė sumažėja 2-3 kartus, pvz. skalbiant 40 laipsniu medvilnės režimu truks apie 40 min vietoj standartiniu 115.

va va, vienoj parduotuvėj man irgi apie tai pasakojo. negi supeikė tą greitojo skalbimo programą, sakė geriau šitas "pagreitintas" skalbimas. Aš nė nebuvau girdėjusi apie tokį. Gal kas naudaojatės ir galit pakomentuot šitą pagreitinimą? Ar tikrai jis pažangesnis ir kuo?

QUOTE(HMM @ 2008 05 30, 17:24)
Sveiki

Perskaičiau beveik visą temą, bet nuomonės nesusidariau. Iš pradžių linkau prie Miele, bet jų kainos kandžiojasi. Ar iš tiesų jos vertos tos kainos? Ko bepaklausčiau, visi tvirtina, kad dabartines mašinas po 5-6 metų teks remontuoti. Gal geriau iš karto imti pigesnę ir po to nesiparinant pasikeisti?Gal galėtumėte pasiūlyti neblogą vidutinės klasės skalbimo mašiną? Plotis 60cm, įkrova 6-7 kg., grežimo didelio nereikia - turim džiovyklę. Planuoju skirti 2000 - 2500 Lt.

mane panašios mintys kankino - gal griebti iš pigesnių ir po keleto metelių vėl keisti, tai kol kas ir nesidairau į brangias, ieškau kur kaina apie 1200 ax.gif
o dėl džiovyklės aš ją irgi turiu ir nustebino vieno konsultantės komentaras - jei džiovinsit džiovyklėj, tai grežti reikia bent su 1200 apsukų - džiovyklei mažiau darbo liks ir mažiau energijos sunaudos. Net susimąsčiau - gal tikrai yra tame teiginyje logikos g.gif Dabartinė mano skalbyklė gręžia max 800 apsukų, tai džiovinti tenka netrumpai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 05 30, 18:35)
o dėl džiovyklės aš ją irgi turiu ir nustebino vieno konsultantės komentaras - jei džiovinsit džiovyklėj, tai grežti reikia bent su 1200 apsukų - džiovyklei mažiau darbo liks ir mažiau energijos sunaudos. Net susimąsčiau - gal tikrai yra tame teiginyje logikos g.gif Dabartinė mano skalbyklė gręžia max 800 apsukų, tai džiovinti tenka netrumpai unsure.gif

Mano džiovyklės instrukcijoje buvo parašyta, kad nurodytos sąnaudos yra skalbiniams, gręžtiems 1000 aps., ir jei sudėsi šlapesnius skalbinius, bus naudojama daugiau el. energijos
Atsakyti
Ar yra naudojančių ar naudojusių Samsung skalbimo mašinas? Kiek laiko naudot? Ar turėjot problemų? 4u.gif
Atsakyti