QUOTE(kettis @ 2008 06 07, 08:55)
na, dėl Bosch "made in Germany" tai kažkaip labai abejočiau, greičiau jau bus "made in Turkey", kaip ir daug kitų Bosch skalbyklių. O tomis lentelėmis prekybos centruose, kur nurodytos pagaminimo šalys, tai siūlyčiau mažiau tikėti - daugumoje parduotuvių ten visiški "vėjai" surašyti.
Aš rinkčiaus Electrolux'ą.
Aš rinkčiaus Electrolux'ą.
as paprastai ir netikiu, bet "kazkas sake" kad wlx serija renkama vokietijoj ir visi pardavejai ta sutartinai tvirtina, netgi tie kurie iskart saziningai apie kitus modelius sako kad pagamintas turkijoj ar lenkijoj ar kur kitur. elextroluxas man truputi nerimo del dydzio kelia, o siaip nieko blogo passakyt negaliu apie ji. beje pratesiant sena minti del vokietijoje ir lt parduodamu skalbiankiu kokybes skirtumo. is esmes jei pirksi ta pati modeli, tai nieks nesiskirs, visa beda kad lt parduodami modeliai by arba oe (kalbant apie boschus) o vokietijoj eu arba gali koki uk gaut. o tarp rinku kuriom skirtos skalbiankes didelis atotrukis - pvz esu girdejes kad ws serijos siemensam didziojoj britanijoj duodavo iki 10 metu garantija

bosch wlx24460oe(arba by) mano manymu kokybe labai skirtus nuo wlx24460es.
beje kazkur forumuos buvau rades kad uk boschu patikimumas apie 92% (~3000 respondentu). tai jau si ta sako