Su vyru esame labai nusivylę "Beko" skalbimo mašinos kokybe

QUOTE(Ggggreta @ 2008 06 02, 17:19)
O to nusivylimo priežastys kokios?

gal kas turit skalbyklę su automatiniu svėrimu? ar apsimoka?

Mes LG naudojam,man ji
yra atskiros programos vaiku rubam ir t.t. Labai daug papildomu funkciju ir uzraktas nuo vaiku
Vienintelis minusas kad uzrasai rusu kalba,tai kol ismokau ka kuri programa reiskia
Bet dabar jau nieko

sveiki visi,
gal galetumet patart tokiu klausimu - norisi nebrangios (iki 1700lt) 5-7kg skalbykles. ziurejau tokius variantus
bosch WAA 20260 - ispanija
bosch WAE 2046MBY - lenkija
AEG L 52840 ; L 62640 ; L 62840 - lenkija
electrolux EWF 8040W; EWF 10040W; EWF 10240W; EWF 12040W - italija
ar labai tos salys itakoja kokybe ir ka geriau rinktis? kazkaip itariu kad ispanija butu prasciausias pasirinkimas
ar pirkt maza 4,5kg bet vokiska? (bosch senukuos ir kitur galima atrast uz panasia kaina). siaip labiau reiktu nuo 5kg bet ksakant patikimumas ir kokybe siuo atveju svarbiau butu. suprantu kad uz tokia suma nereik tiketis stebuklo, bet noretusi kad bent kokius 5-7metus nereiketu del skalbiankos galvos sukt. gal kvalifikuota zodi
)
gal galetumet patart tokiu klausimu - norisi nebrangios (iki 1700lt) 5-7kg skalbykles. ziurejau tokius variantus
ar labai tos salys itakoja kokybe ir ka geriau rinktis? kazkaip itariu kad ispanija butu prasciausias pasirinkimas

ar pirkt maza 4,5kg bet vokiska? (bosch senukuos ir kitur galima atrast uz panasia kaina). siaip labiau reiktu nuo 5kg bet ksakant patikimumas ir kokybe siuo atveju svarbiau butu. suprantu kad uz tokia suma nereik tiketis stebuklo, bet noretusi kad bent kokius 5-7metus nereiketu del skalbiankos galvos sukt. gal kvalifikuota zodi

QUOTE(Vienas @ 2008 06 05, 16:47)
sveiki visi,
mano žodis bus ne kvalifikuotas, bet iš labai trumpos asmeninės patirties

prieš savaitę nusipirkau EWF 10240W, prieš tai žiūrinėjau EWF 12040W, bet radau, kad tik 100 Lt skirtumas (na ir modelyje du skaičiukai vietomis sukeisti

Beje, nežinau už kiek matei tas mašinas, mes mokėjom 1299 (netgi 1250, nes MB pasiderėjo ir gavo nors ir nereikšmingą bet nuolaidėlę

O gal kas nors turi VOLCANO skalbimo masina, kuri skalbia ultragarsu
Daugiau apie ja cia: http://www.bio-lavka...uctvol2.shtml#3
Labai mane suintrigavo, galvoju apie jos isigijima
tad jeigu kas turit atsiliepkit

Daugiau apie ja cia: http://www.bio-lavka...uctvol2.shtml#3
Labai mane suintrigavo, galvoju apie jos isigijima

QUOTE(jolaxus @ 2008 06 05, 19:53)
Beje, nežinau už kiek matei tas mašinas, mes mokėjom 1299 (netgi 1250, nes MB pasiderėjo ir gavo nors ir nereikšmingą bet nuolaidėlę
čia "Baldų rojuje" kur yra buitinės prekės)

eurobuitis - 1229, o aviteloj akcija atrakcija - 1199lt. kadangi gyvenu prie avitelos tai is ten pirkciau

dabar labai dvejoju ar imti bosch WFC2067BY ar si electroluxa.
boschas http://www2.senukai....id=000050798598
pagamintas vokietijoj, bet vienas zmogenas dirbantis priesais sirdies chirurgijos centra issake gan abejojantis ar kas be mieles yra tikrai vokiskas (zodziu boschas, siemensas ir kiti a la made in germany yra vos ne tas pats fuflas). kazkiek logikos jo zodziuose yra, as pilnai tikiu kad tas pats boschas gali is lenkijos detales veztis o prisukinet duot turkams kuriu vokietijoj netruksta. bet kazkaip man boschas nuo seno su kokybe asocijuojas taip kad dabar neapsisprendziu kuri modeli pasirinkt. vienas kiek pigesnis kitas brangesnis bet "vokiskas". isliekamoji verte ko gero boscho didesne + jis mazesnis, jei kraustytis reiketu tai jau pliusas

is kitos puses electroluxas pilnai tenkintu poreikius ir 350lt pigesnis be to 5kg o ne 4,5 - tai lygtais patvaresnis anot "zinovu"

uz tokia panasia kaina dar galima siemens ws serija ziuret kuri irgi made in germany bet kai gyvenau bendrabutyje pirmos masinos buvo siemensai is 5 pirma sugedo po menesio naudojimo, kitos kiek ilgiau bet pastoviai 1-2 budavo tvarkomos taip kad pasitikejimo tikrai nekelia man tas siemensas. paskui juos ismete ir pastate amerikinius boschus po 9 ar 10kg tai skalbimo nera ka lygint atvirai sakant

QUOTE(Vienas @ 2008 06 06, 08:40)
eurobuitis - 1229, o aviteloj akcija atrakcija - 1199lt. kadangi gyvenu prie avitelos tai is ten pirkciau

mes aviteloj žiūrėjom akcijinę už 1199, bet ten buvo ta be displėjaus EWF 12040W, pirkom su displėjum EWF 10240W
QUOTE(jolaxus @ 2008 06 06, 08:28)
mes aviteloj žiūrėjom akcijinę už 1199, bet ten buvo ta be displėjaus EWF 12040W, pirkom su displėjum EWF 10240W
hm tada gal modeli sumaisiau, siaip ewf 10240 www.nori-turi.lt uz 1199lt o www.eurobuitis.lt 1229lt, bet pastarasis forumo narei priklauso, tai gal del garantijos tikriau butu ir siaip.. vdrug salta butelaiti balto vynelio dar ta proga karsta diena atsikimst pavyktu

nors kol kas labiau linkstu prie bosch WLX 20460, mazesnis, bet kazkaip patikimiau man jis atrodo, nes nieks labai nuomones nepareiskia kas cia is tu dvieju geriau ar blogiau ir siaip komentaru.
QUOTE(Vienas @ 2008 06 06, 08:40)
pagamintas vokietijoj, bet vienas zmogenas dirbantis priesais sirdies chirurgijos centra issake gan abejojantis ar kas be mieles yra tikrai vokiskas (zodziu boschas, siemensas ir kiti a la made in germany yra vos ne tas pats fuflas). kazkiek logikos jo zodziuose yra, as pilnai tikiu kad tas pats boschas gali is lenkijos detales veztis o prisukinet duot turkams kuriu vokietijoj netruksta. bet kazkaip man boschas nuo seno su kokybe asocijuojas taip kad dabar neapsisprendziu kuri modeli pasirinkt. vienas kiek pigesnis kitas brangesnis bet "vokiskas". isliekamoji verte ko gero boscho didesne + jis mazesnis, jei kraustytis reiketu tai jau pliusas
is kitos puses electroluxas pilnai tenkintu poreikius ir 350lt pigesnis be to 5kg o ne 4,5 - tai lygtais patvaresnis anot "zinovu"
uz tokia panasia kaina dar galima siemens ws serija ziuret kuri irgi made in germany bet kai gyvenau bendrabutyje pirmos masinos buvo siemensai is 5 pirma sugedo po menesio naudojimo, kitos kiek ilgiau bet pastoviai 1-2 budavo tvarkomos taip kad pasitikejimo tikrai nekelia man tas siemensas. paskui juos ismete ir pastate amerikinius boschus po 9 ar 10kg tai skalbimo nera ka lygint atvirai sakant

na, dėl Bosch "made in Germany" tai kažkaip labai abejočiau, greičiau jau bus "made in Turkey", kaip ir daug kitų Bosch skalbyklių. O tomis lentelėmis prekybos centruose, kur nurodytos pagaminimo šalys, tai siūlyčiau mažiau tikėti - daugumoje parduotuvių ten visiški "vėjai" surašyti.
Aš rinkčiaus Electrolux'ą.