Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti vaikams žiūrėti filmukus,

Leidžiu žiūrėti kokia tik nori kalba. Kai nusibosta patys pabėga.
Atsakyti
A6 leidžiu žiūrėti filmus bet kuria kalba, tik kad filmas būtų geras. smile.gif Yra filmų, kur viską galima suprasti netgi be garso;be to, manau, vaikui tik į naudą pramokti užsienio kalbas. thumbup.gif
Atsakyti
Mano mergaitė taip rusų kalbą išmoko. Viską supranta ir filmus ir kompiuterinius žaidimus. O ir anglų moka geriau už mane. Ir viskas tik dėl filmų užsienietiškai. Dabar ir sūnus pasinešęs į kalbų mokymąsi. Taigi nauda yra.
Atsakyti
Mano 3.5 m panele galetu visa diena ziuret Fox kids blush2.gif Bet jau geriau nei filmukai, kuriuos rodo Lnk ir Tv3. Aisku, ribojam laika, turi kelis savo megstamiausius "serialus", tai kai juos rodo, nebandyk trukdyti tongue.gif O kad filmukai anglu kalba, jai visai netrukdo, net atvirksciai- jau dabar supranta nemazai zodziu, paprastesniu sakinuku. Ir naudoja juos kalbedama tongue.gif O svarbiausia pagal prasme. Vaikai juk labai lengvai mokosi kalbu, tai kodel tuo nepasinaudoti mirksiukas.gif Prisimenu, as pati taip pramokau rusiskai. Mano sese uzaugo su Cartoon Network, tai mokytoja vis girdavo, kad labai geras, taisyklingas tarimas.
Atsakyti
Maniškiam ketveri. Mėgstamiausias filmas "Šrekas" rusų k., įgarsintą turime. Tai aš labai džiaugiuosi, kai ryte nubudęs sako: ja tebia liubliu. Tai mūsų paslaptis biggrin.gif
Atsakyti
kad kitos galimybes nera, nes gyvenam Anglijoj tongue.gif smile.gif
Atsakyti
Is tikro uzsienietisku filmuku ziurejimas, tai puiki galimybe mokintis anglu ar kitos kalbos darant sau dideli malonuma. Gaila kad man niekas neduodavo ziureti tokiu filmuku. O tuos kur rodo per Lietuvos kanalus, tai senienos, nieko gero , tik bereikalingas akiu gadinimas, jokios esmes. Dabar vat daugiausiai visus filmus siunciuosi is interneto ir ziuriu anglu kalba, ateityje vaikai irgi fimus ziures tik anglu kalba, nes per kanalus is Lietuvos tikrai nieko gero nerodo, tad leiskite mokintis nuo dabar, netgi kur per Tv3 rodo simpsonus, siunciuosi is internteo ir ziuriu angliskai. smile.gif
Atsakyti
kažkur esu skaičius, kad vaikams, ypač mažiukams labai naudinga girdėti net keletą užsienio kalbų. taip jų smegenyse formuoja tam tikros klasifikacijos, kurių pagalba ateity bus lengviau pažinti svetimos kalbos garsus, o tai padės tarimui. ir išvis sako, jei vaikas iki 9-erių metų pastoviai girdi svetimą kalbą, jo tarimas bus visiškai be akcento.
nenorit, kad vaikas gadintų akis, paleiskit bent radiją anglų ar prancūzų klaba smile.gif
Atsakyti
Na bet jeigu nematys vaizdo , tai gal ir ne į naudą, nes nesupras apie ką kalba eina... smile.gif
Atsakyti
Uztat zodynas turtes. Ir tarimas fiksuosis. Cia ne as sugalvojau, cia anglu k. destytoja taip aiskino. smile.gif
Atsakyti
Mano brolis kai mazas buvo, is vokisku filmuku labai daug kalbos ismoko, ir mokykloj po to gerai sekes, pagavo tarima, buitine kalba. Tai tik pliusas.
Atsakyti
Mano dukrytei labai patinka per "ARIRANG" TV žiūrėti rodomus serialus korėjiečių kalba biggrin.gif . Net pora žodžių išmoko tongue.gif . Sako: "Mamyte, čia taip paprasta mirksiukas.gif " . Aš manau, kad nieko blogo, kad vaikas domisi kita kalba. Tik jei kalbant bendrai apie televizijos žiūrėjimą... Na, bet čia jau atskira kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li ute: 22 balandžio 2005 - 14:48