Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leisti vaikams žiūrėti filmukus,

QUOTE(Bonifacija @ 2010 06 02, 21:11)
ne draudime esme. faktas, kad kiek vaikai praleidzia prie televizoriaus, tiek ir vaikai, nes toki mato pavyzdi. be to, daug priklauso nuo to, ar vaikai turi kitokios veiklos, nes jei neturi, jie ziuri TV is neturejimo ka veikt.

Pažiūrėsim, kaip bus, kai tavo vaikai bus paaugliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 04, 22:39)
Pažiūrėsim, kaip bus, kai tavo vaikai bus paaugliai biggrin.gif

tai reiskia, kad tavo ziuri?
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2010 06 02, 21:11)
ne draudime esme. faktas, kad kiek vaikai praleidzia prie televizoriaus, tiek ir vaikai, nes toki mato pavyzdi. be to, daug priklauso nuo to, ar vaikai turi kitokios veiklos, nes jei neturi, jie ziuri TV is neturejimo ka veikt.

nebutinai
mes namuose tv neziurime is viso, bet ji turi tevai. Pas senelius kiekvienam kambary po tv, atitraukti yra sunku, ypatingai vyresni sunu nuo discovery.
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 06 05, 19:48)
nebutinai
mes namuose tv neziurime is viso, bet ji turi tevai. Pas senelius kiekvienam kambary po tv, atitraukti yra sunku, ypatingai vyresni sunu nuo discovery.

nuo discovery as ir nebandyciau atitraukciau. lai ziuri irnesakyk.gif
Atsakyti
kai tv ziuri tevai sunku manau butu auginti vaika be tv.
Atsakyti
kodel gi ne, jei vaikui idomu
Atsakyti
mes leidžiam žiūrėti tik savaitgaliais
Atsakyti
tikrai taip
Atsakyti
mes leidžiam tik savaitgaliais ir tai ne ilgiau kaip valandą
Atsakyti
Visad žiūrėdavau tv kiek noriu ir kada noriu. Pasekmė - mm...anksti sužinojau apie seksą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visosspalvos @ 2010 04 20, 16:50)
O aš manau, kad bet koks kraštutinumas - ar leisti kiek vaikas nori, ar visai neleisti - yra negerai.

Pritariu.
Nesuprantu, kaip dar ir kyla tokie klausimai.Įsivaizduoju vaiką nemačiusį nei tv, nei kompiuterio, nei kitokios šiolaikinės technikos.Jūs ką į akmens amžių norite sugrįžti?
Atsakyti
TV galejau ziureti kiek tik lenda visada, bet tetis domejosi politika, istorija, geografija todel mane traukdavo labiau laidos apie gyvunus ir visokes kulturas... paaugus supratau, kad knyga daug geriau, siuo metu ziuriu tik zinias ir filmus kino teatre retkarciais smile.gif o TV pas mus nuolat ijungtas, nes nemegstam mes tylos namie, turi kazkas burbeti biggrin.gif savo vaikams, tikrai nereksiu NEZIUREKIT!!! ir pan., bet nepratinsiu ir visai nerodysiu, kad toks dalykas yra... galima leisti paziureti koki filma vaikiska kartais, bet nemanau, kad vaikams butina ziureti visokius kanalus, nes po to bus netyciukas ant Playboy biggrin.gif man taip buvo ir ka akys isprogo OBA sau tariau 4u.gif ir apie viska suzinojau gal kokios 11metu doh.gif bet gerai, kad jokiu kvailysciu neprisigalvojau tongue.gif nenoriu, kad mano vaikams taip atsitiktu
Atsakyti