Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas kirkšnių srityje

Sveikutes 4u.gif
man jau kelinta savaite kaip skauda kirksniu srityje, ilgai pasedejus labai skauda vaikstant....
Atrodo, jokiu pakitimu limfmazgiuose nera g.gif
Gal cia del blogos avalynes?
O gal pivo tempimas/augimas toks?
mums dabar - 18 savaite biggrin.gif
Gal kam nors taip yra buve?
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akville @ 2007 05 31, 18:14)
Sveikutes 4u.gif
man jau kelinta savaite kaip skauda kirksniu srityje, ilgai pasedejus labai skauda vaikstant....
Atrodo, jokiu pakitimu limfmazgiuose nera g.gif
Gal cia del blogos avalynes?
O gal pivo tempimas/augimas toks?
mums dabar - 18 savaite biggrin.gif
Gal kam nors taip yra buve?
Aciu uz atsakymus 4u.gif

Man jau 36 sav. ir sis skausmas karts nuo karto kartojasi jau nuo 19- 20sav. Kiek klausinejau gydytoju tai jei jis laikinas, greit praeina ir retai buna tai yra normalu, nes visa tai yra nuo papildomo svorio stuburui. verysad.gif Bet jei skausmas nuolatinis, na labai daznas tai reik kreiptis i gydytojus unsure.gif Nes kai gulejau 24 sav ligoninej tai buvo moteru kurios su tokiu skausmu buvo paguldytos i stacionara..... blink.gif
Taigi galvok pati g.gif
Atsarga gedos nedaro mirksiukas.gif
Atsakyti
man jau 34 savaites. skausmas kirksnyse prasidejo nuo 30 savaites. jeigu ilgiau pasededavau, nagaledavau normaliai vaikscioti del skausmo. kartais nagalejau net kojos pakelti, kad apsimaut kelnes. buvo labai sunku, nes kaip tik vyko pasiruosimas egzams, reikejo prie kompo sedet. as gyvenu Londone ir cia mamoms, kurios gimdo pirma syki vyksta kursai ligonineje. ir cia patare, kad mes stengtumemes sedet ant kamuolio. yra toks didelis kamuolys naudojamas sportui, aerobikai ir panasiai. nezinau kaip lietuvoj, bet cia jie labai pigus. tai as pasiskolinau ta kamuoly is sesers ir kai reikedavo pasedet prie kompo ar siap prie rasomojo stalo, tai as sededavau ant to kamuolio. 1. kai sedi ant to kamuolio nera tokio svorio ant stuburo, nes kazkiek kruvio eina ant koju 2. kadangi turiu varikozines venas kojose, man atrodo, kad sedint ant kedes uzsispadzia kazkokios venos ir kraujas blogai cirkuliuoja kojose. 3. sedint ant kamuolio galima labai lengvai keisti poza. pvz: sukti klubus ratu, pasiridenti i prieki, pasukti klubus i viena puse paskui i kita. ir vaikui labiau patinka kai mamyte juda, supuoja.
dabar labai retai uzeina skausmai. nebent tenka sedet kedej.
taip pat atarciau pabandyt plaukiojima. ir kojas judini ir netoks kruvis stuburui.
dar kartais darau jogos pratimus nesciosioms. pabandyk si websaita:
www.babychanneltv.com
ten paieskok laidu kurios vadinasi Yoga in Pregnancy. is pradziu nuspausk Exercises ir tada beveik pacioj apacioj bus sitos programeles. tai trumpi video, kur daro kaikurios pratimus nesciosioms. ten pamatysi ta kamuoli, jei nezinai kaip jis atrodo.

Papildyta:
:) :)
Atsakyti
Flump,
aciu tau 4u.gif
Atsakyti
Susidūriau ir aš jau su ta problema doh.gif Pradėjo skaudėti nuo 29 savaitės.Sunku koją pakelti,nes tuoj jaučiu skausmą.Taip pat sunku ir lovoje apsiversti,atrodo,kad kojos tuoj išsiskirs doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglė*: 02 liepos 2007 - 15:00
Vis delto, manau, cia del sedejimo sitas skausmas verysad.gif
Atostogavau pas tevus kaime 2 savaites, tai super - jokiu kirksniu skausmu, galiu kojas kilnot i kaire, i desine biggrin.gif
Bet, va, grizau, atsisedau prie kompo darbe - vakare vel tas pats.
Manau, reikia kuo daugiau judet, stovet. Nesedet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akville @ 2007 07 03, 16:43)
Atostogavau pas tevus kaime 2 savaites, tai super - jokiu kirksniu skausmu, galiu kojas kilnot i kaire, i desine biggrin.gif

Man tai tas skausmas visai nesusijes su sedėjimu,nes aš kuo daugiau pagastroliuoju,tai paskui vakare man dar labiau skauda ir tada išvis vos paeinu
Atsakyti
tongue.gif

Kai man taip buvo, tai gyd. sakė, kad tempiasi gimdos raiščiai. g.gif

Bet gi tau, Akville, skaudėjo kirkšnis ir kai ligoninėje gulėjai. Tai tada tas ūsuotas gydytojas, kur paleidžia tik nuo "lėktuvo" į laisvę tau sakė, kad čia dėl hormonų veiklos organizme, ane? tongue.gif mirksiukas.gif

O šiaip tai man patiko Flump komentaras thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesija: 10 liepos 2007 - 12:05
Labas, Debesija 4u.gif
Tada, dar galima sakyt, neskaudejo.....
O paskui.... kelniu negalejau uzsivilkt, kojos pakelt neisejo unsure.gif
Dabar jau kiek maziau...
Dar viena daktare sake, kad cia nuo pries 9metus darytos apendikso operacijos - saaugos tempiasi..
Zodziu, nelabai suprasi ax.gif
O to dedes ir tos ligonines nelabai ir prisimint norisi g.gif
Sekmes tau biggrin.gif
Atsakyti

Man irgi skaudėdavo,kai darbe sėdėdavau
Atsakyti
QUOTE(Akville @ 2007 07 10, 17:41)
Labas, Debesija 4u.gif
Tada, dar galima sakyt, neskaudejo.....
O paskui.... kelniu negalejau uzsivilkt, kojos pakelt neisejo unsure.gif
Dabar jau kiek maziau...
Dar viena daktare sake, kad cia nuo pries 9metus darytos apendikso operacijos - saaugos tempiasi..
Zodziu, nelabai suprasi ax.gif

Na va... man kartais atrodo, kad gydytojai patys nelabai žino, kas yra, todėl susako ką nors, kad ramu būtų g.gif

Svarbu, kad nieko rimto, o tik šiaip skausmeliai, duodantys žinoti, kad esi ne viena 4u.gif

Sėkmės!
Atsakyti
nu as irgi su tokia laime susiduriau doh.gif kai pavaikstai,kai pasedziu,kai pasilankstau...nu vienzo tik gulek,kas mano atveju yra neimanoma
Atsakyti