Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas kirkšnių srityje

Skauda ir man sad.gif pradejo nuo 26 savaites. pastebejau kad tai buna per ilgai sedint, ar gulint nejudant. blush2.gif kai prasivaikstau biskuti skausmas praeina smile.gif
Atsakyti
Na, man ta pati problemele. Is pradziu labai buvvau issigandus, bet jau po truputi pripratau. Pajutau nuo 22 savaites po truputeli ir kuo daugiau vaiskciojau, tuo labaiu skaudejo, o naktimis irgi kankyne, kai reik apsiverst ant kito sono ar eiti i WC.. doh.gif
Bet pamazu, netycia radau sau palengvinimo buda nakciai, tarp koju laikau kaldra arba pagalve, arba kai verciuos ant kt. sono, tai susirieciu i kamuoliuka, taip maziau uzkraunu kojoms svorio thumbup.gif Dar nesioju dirza, kuris siek tiek sumazina skausma, be jo neisivaizuoju dienos, net negaliu niekur iseiti, jei tik neuzsidedu jo, jauciu vkare daug didesni skausma, matyt, pilvo raumenys greiciau pavargsta toki svori nesiot. Man tik pusiau gulint ar sedint neskauda, bet juk neprisedesi visa laika, norisi ir judet.. iseit pasivaiksciot.. doh.gif tikras vargas mums nestukems
Atsakyti
man sis skausmas uzeina kai pavaikscioju daug,kai pavargstu,bet kartu su strenu skausmu.kai uzeina tai kosmaras kazkoks.su pirmu nieko panasaus nebudavo 4u.gif
Atsakyti
man irgi jas skauda, dabar kažkur į gaktikaulį perėjo skausmas, tačiau nepergyvenu, nes per tas vietas eina gimdos raisčiai, kurie gi tempiasi, dėl to ir skauda ax.gif
Atsakyti
nu man del tokiu skausmu gyditoja tai sake,kad visu pirma antras nestumas,labiau jauciasi,ir raisciai labiau tempesi,todel ir juntamas toks skusmas,tarsi ant arklio butum sedejus ax.gif
Atsakyti
oi suprantu viskas, kurios cia pasisake 4u.gif mane jau ilgokai kankina skausmai tokie, diena dar kazkaip nieko, bet nakti kai reik apsiversti arba i wc eiti (o tai buna labai daznai) tai oi kokie nemalonus tie skausmai.. viena nakti labiau skauda, kita maziau, bet jau susigyvenau su mintim kad kitaip nebus ir kad as istversiu smile.gif
stiprybes visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2010 04 16, 10:47)
oi suprantu viskas, kurios cia pasisake 4u.gif  mane jau ilgokai kankina skausmai tokie, diena dar kazkaip nieko, bet nakti kai reik apsiversti arba i wc eiti (o tai buna labai daznai) tai oi kokie nemalonus tie skausmai..  viena nakti labiau skauda, kita maziau, bet jau susigyvenau su mintim kad kitaip nebus ir kad as istversiu smile.gif
stiprybes visom 4u.gif

as irgi susigyvenau su tuom, tik sunku, kad negaliu buti tokia aktyvi dienomis, kaip kitos nestuke.gif kurios jokio skausmo nepatyria. Tarkim jau daug net neprivaiksciosi, greiciau pavargsti ir t.t. o kai dabar pavasaris, tiek norisi daug lauke buti, kazka veikti, daryti verysad.gif
Atsakyti