Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas kirkšnių srityje

QUOTE(pincius @ 2007 07 19, 13:48)
nu as irgi su tokia laime susiduriau doh.gif kai pavaikstai,kai pasedziu,kai pasilankstau...nu vienzo tik gulek,kas mano atveju yra neimanoma

Ir dar labai svarbu yra avalyne.
Pvz. man ant visiskai lygaus pado blogai....
Ant aukstesnio nei 3 cm - irgi blogai...
Bandyk ir tu keisti avalyne - gal bent siek tiek apmazes skausmas ax.gif
Atsakyti
man irgi nuo kokios 30 sav skauda, ypac jei daugiau pajudu, tai kol vaikstau - nieko tokio, tik prigulu - tai nei ant sono apsiverst, nei apsirengt, nei nusirengt sad.gif
Atsakyti
Aš vakar irgi pajutau tokį diegimą šioj srity g.gif Maniau, kad gal kas nelabai gerai. Na ryt iš ryto vizitas pas gydytoją kaip tik, tai gal papasakos kas ten yra, nes man ir šiaip gimda per kieta, tai pradėjau pergyvent, gal ten koks kaklelis streikuoja doh.gif
Atsakyti
Ar kam yra buve kad labai skaudetu ir temptu kirksnis is skausmo vos ant sono pasiversti galima doh.gif Ar gali buti, kad atsidarineje gimdos kaklelis?

Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JTL: 04 gruodžio 2007 - 11:17
Labas, mane lydi ta pati problema. Klausiau pas ginę, sakė, kad gali būti. Atseit kaulai prisitaiko busimam įvykiui(gimdymui).Ir daugiau jokių rekomendacijų negavau, t.y. ji visai nesureagavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzi @ 2007 12 04, 12:31)
Labas, mane lydi ta pati problema. Klausiau pas ginę, sakė, kad gali būti. Atseit kaulai prisitaiko busimam įvykiui(gimdymui).Ir daugiau jokių rekomendacijų negavau, t.y. ji visai nesureagavo verysad.gif

man ryt pas gine, bet as jau gulejau su prieslaikiniu gimdymu, tai bijau, kad kaklelis neatsidarinetu g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Man irgi po ilgoko nejudejimo ligoninej pasivaiksciojus daugiau buvo atsirades tas skausmas, Kita diena jau maziau, bet vistiek kai pajudu daugiau - jauciu ir dabar. BUvau labai issigandusi, nes mano kaklelis suminkstejes ir trumpas. Nubegau pas gine, o ji sako, kad nieko cia baisaus ner, nes mano gimda su leliumi zemai, tik liepe nesioti nesciuju dirza smile.gif
O as da tokia megeja pastrakalioti nuo laiptu uzsimirsusi ... blush2.gif Reikia labai klausyti savo kuno, nepervargti, saugoti save ir zinoma, regauoti i signalus. As esant bet kokiam klausimui tuoj skambinu ginekologei bigsmile.gif

SEKMES IR KAD VISKAS BUTUT GERAI PAS GINE nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lori: 04 gruodžio 2007 - 13:24
QUOTE(Lori @ 2007 12 04, 14:22)
Sveikos,

Man irgi po ilgoko nejudejimo ligoninej pasivaiksciojus daugiau buvo atsirades  tas skausmas, Kita diena jau maziau, bet vistiek kai pajudu daugiau - jauciu ir dabar. BUvau labai issigandusi, nes mano kaklelis suminkstejes ir trumpas. Nubegau pas gine, o ji sako, kad nieko cia baisaus ner, nes mano gimda su leliumi zemai, tik liepe nesioti nesciuju dirza  smile.gif 
O as da tokia megeja pastrakalioti nuo laiptu uzsimirsusi ...  blush2.gif Reikia labai klausyti savo kuno, nepervargti, saugoti save ir zinoma, regauoti i signalus. As esant bet kokiam klausimui tuoj skambinu ginekologei  bigsmile.gif

SEKMES IR KAD VISKAS BUTUT GERAI PAS GINE  nestuke.gif

Aciu labai 4u.gif

Tai , kad as guliu nieko nedarau o man vistiek taip ziauriai skauda g.gif doh.gif
Atsakyti
mane irgi kamuoja tokia problema gal nuo kokios 33sav. Pasisakiau savo ginei, tai liepe nesioti dirza, kai einu pasivaikscioti ir daugiau negavau jokiu rekomendaciju. As pastebejau, kad skausmas paumeja, kai ilgiau pavaikstau, tai tiesiog stengiuosi nepervargti ir tiek 4u.gif
Atsakyti
tai tikrai nieko baisaus mirksiukas.gif man irgi gal nuo kokios 32 sav. beprotiškai skaudėjo, negalėjau net pajudėt unsure.gif baisiai bijojau, nes irgi esu gulėjusi ligoninėj su gresiančiu verysad.gif bet, dabar jau praėjo skaudėt...tik kartais truputį užeina ir vėl praeina... bigsmile.gif beje, gydytoja tuo klausimu man irgi nieko nepasakė ... schmoll.gif
Atsakyti
man antra diena - nepakeliamas skausmas kirksnyse....
ir visai netycia radau apie tai tema.....

bet mums siandien tik 27 sav. blink.gif ar verta sunerimti? g.gif
Atsakyti
Niu va as po gines ka mergytes galiu pasakyti, kad gine irgi man nieko nepasake verysad.gif liepe nesioti dirza ir viskas. Svarbiausia kaklelis uzdaras thumbup.gif
Atsakyti