Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas kirkšnių srityje

QUOTE(JTL @ 2007 12 06, 13:48)
Niu va as po gines ka mergytes galiu pasakyti, kad gine irgi man nieko nepasake  verysad.gif  liepe nesioti dirza ir viskas. Svarbiausia kaklelis uzdaras  thumbup.gif

Kai as pasisakiau ginei, kad kartais tempia kirksnyse, tai pasake gert magni MAGNE24.
Atsakyti
QUOTE(panterele35 @ 2007 12 06, 16:04)
Kai as pasisakiau ginei, kad kartais tempia kirksnyse, tai pasake gert magni MAGNE24.

geriu Diasporal 300 nuo 16sav, nes buvo padidintas gimdos tonusas, bet kai tokie paruosiamiji kankina, kad vos is lovos pasikeliu tai man jis jau visiskai nebepadeda verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JTL @ 2007 12 06, 13:48)
Niu va as po gines ka mergytes galiu pasakyti, kad gine irgi man nieko nepasake  verysad.gif  liepe nesioti dirza ir viskas. Svarbiausia kaklelis uzdaras  thumbup.gif

Na va, pasirodo melagingas aliarmas buvo, bet dabar daug ramiau bus nestuke.gif Atsiplaiduok ir megaukis. As manau, kad kiekvienas kunas individualiai reaguoja ir prisitaiko pokyciams. Vis tik nauja zmogeliuka ir ne toki jau maza isnesiojam savo viduj! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grusia @ 2007 12 05, 14:14)
mane irgi kamuoja tokia problema gal nuo kokios 33sav. Pasisakiau savo ginei, tai liepe nesioti dirza, kai einu pasivaikscioti ir daugiau negavau jokiu rekomendaciju.

Nepervark. 4u.gif Kai jauti, kad tempia intensyviau, tiesiog atsigulk.

Turėjau tą problemėlę ir aš. Kaip gydytoja sakė, tempia gimdos raiščius. Ne kiekvienas organizmas sugeba greitai prisitaikyti prie augančios gimdos ir organizmo pokyčių, juk keičiasi visų aplinkinių organų padėtis. ax.gif Be to ir mano priaugtas svoris buvo idealus - 9 kg. bigsmile.gif

Beje, tą tempimą aš jutau jau nuo 3-io mėn. ir beveik iki nėštumo pab. Na, dvi savaites prieš gimdymą, kai vaikutis pasislinko į apačią pajutau palengvėjimą. Bet diržas tikrai labai palengvindavo padėtį, visada jį dėdavausi, eidama pasivaikščioti, bet nuolat jo nenešiojau.
Atsakyti
man tas pat verysad.gif ale mum tik 27 sav. g.gif

nu visai jau baisu darosi....
Atsakyti
QUOTE(JTL @ 2007 12 04, 16:13)
Aciu labai  4u.gif

Tai , kad as guliu nieko nedarau o man vistiek taip ziauriai skauda  g.gif  doh.gif

skaudedavo ir man mirksiukas.gif tikrai kartais sunku pakelti. pastebedavau, kad gulint (miegant) padeda tarp koju padeta stora pagalve...su kakleliu tai nesusije ax.gif veriantis kakleliui skausmas labiau panasus i mmm

QUOTE(Vijurka @ 2007 12 07, 11:18)
Kaip gydytoja sakė, tempia gimdos raiščius. Ne kiekvienas organizmas sugeba greitai prisitaikyti prie augančios gimdos ir organizmo pokyčių, juk keičiasi visų aplinkinių organų padėtis.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhani @ 2007 12 09, 10:35)
veriantis kakleliui skausmas labiau panasus i mmm
drinks_cheers.gif

blink.gif ane? man per visą nestuke.gif nežiūrėjo kaklelio g.gif na dar nežiūrėjo g.gif

bet tas toks mm jausmas dažnas būna g.gif
Atsakyti
man jau 2-a sav. bais kirk6nis skauda verysad.gif
Atsakyti
aš jau antra diena po termino, bet leliuko dar nesulaukiu verysad.gif o jau koks skausmas kirkšnyse maždaug savaitę laiko, tai sunku ir apsakyt...lovoj negaliu apsiverst, nei kojos pakelt - atrodo, kad visi kaulai tuoj subyrės fear.gif buvau ir seniau rašiusi, jog kankindavo panašūs skausmai kirkšnyse, bet dabartiniai nepalyginamai skausmingesni doh.gif
Atsakyti
man irgi jau kokios 3sav skauda.. tiesiog atrodo suduria neiskenciamai ..bet gydytojas sako kad jau pats nestumo galas tad normalau gimos kaklelis ruosiasi...vis kenciu eh... doh.gif
Atsakyti
O gal kam taip yra buve anksciau? Apie 5ta savaite? g.gif As galvojau, kad sportuodama pasitempiau, bet is tikro nieko per daug rimto nesportavau, tai tas kaip ir neimanoma. Ko gero cia del neshtumo, bet kas gi taip anksti darytis gali? g.gif
Atsakyti
Na, man prasidejo apie 20 sav., itariu, kad nuo sedimo darbo.
Atsakyti