Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryt, kai lieku viena...

Šiuo atvej udaryčiau 2 dalykus: ieškočiau darbo likusiai dienos daliai ir naujo vaikino mirksiukas.gif Pradėk vaiksčioti į pasimatymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 06 03, 12:22)
Šiuo atvej udaryčiau 2 dalykus: ieškočiau darbo likusiai dienos daliai ir naujo vaikino  mirksiukas.gif  Pradėk vaiksčioti į pasimatymus  4u.gif

ne iseitis. as taip dariau ir kiekviena karta po pasimatymo darydavausi dar liudnesne. nes visus naujus lygindavau su senuoju ir kiekviena smulkmena budavo jo naudai
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 06 01, 10:59)
Mergela, manyčia, kad tu turėtum atsisėst i labai gerai pamislyt, kas tau yr TAVA gyvenimas: a likimo tau suteiktas šansas pažint savy i svietą i palikt sava pėdsakus jame, a tiktai fonas buvimui Jono, Prano ar Antano.

Jei tava gyvenimas tau yra pats savaime vertybė, tai i užsiimk tuom, kuom užsijama žmonės: dirbk mėgiamų darbų, mokykis užsienia kalbų, važinėk po svietų, rašyk ailėraščius, tapyk paveikslus, patigrapuok, augyk šunis, katinus a žuvelas, domėkis japonų kultūra ar močikų moliniais indais, vienžo, pati AKTYVIAI kurk sava gyvenimų.

A jai tau tava gyvenimas yr tik fonas Jonui, Pranui a Antanui, nu tai tada ieškokis kita dieda. Ba jai diedas visų svietų atstoja i užstoja, tai nieka čia i nepatarsi.

Cia tai aukso vertes zodziai thumbup.gif uzsirasysiu atsispausdinsiu ir virs lovos pasikabinsiu thumbup.gif kad kiekviena diena atsikelusi ir pradejusi keiktis tyliai i kumsti, zinociau ka reikia daryti bigsmile.gif

QUOTE(solo @ 2007 06 01, 11:55)
Nelabai įmanoma, aš dainuoju bare ir visur kitur. Ir šiaip, dainavimas ir yra tai, kuo aš kvėpuoju. Aš labai tikiuosi, kad tas periodas praeis. T.y. jis tikrai praeis, tik neaišku kada.
Kresida, tikrai, visai kitas jausmas kažką veikti ir žinoti, kad kažkur kažkas tavęs laukia.

Visi kai skiriames ar mus palieka, pereinam visas su tai susijusias stadijas. (kazkurioj temoj jau paie tai uzsiminem) taigi isgyveni tas stadijas, isliudi ir pirmyn tolyn mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 03, 12:28)
ne iseitis. as taip dariau ir kiekviena karta po pasimatymo darydavausi dar liudnesne. nes visus naujus lygindavau su senuoju ir kiekviena smulkmena budavo jo naudai

Sutinku. Iš pradžių netgi pati mintis vaikščioti į pasimatymus atrodė atstumianti. Dabar ypatingo noro irgi nėra.
Atsakyti
As taip pat katik issiskyriau su mylimu zmogumi. Buvome kartu 3 metus... Ir pilnai suprantu ka reiskia kai netenki daleles ''saves''.
Manau nieko daryti ir neverta. Viskas nusidelios i savo vietas savaime, tiesiog tai reikia isbuti... Nuo liudesio nepabegsi. Bet zinoma nereikia liudesiui pasiduoti. Reikia bendrauti su aplinkiniais, galu galia rasyk, diskutuok cia. Nesijausi tokia vienisa. Veikla ir laikas geriausi pagalbininkai skyrybose. Svarviausia nenukabink nosytes, nes gyvenimas nenustojo prasmes, jis tesiasi... ir nuo siol bus tik idomesnis... Tikek tuo... wink.gif
Atsakyti
Mane po pusantru metu draugystes paliko vaikinas. Dvi dienas nieko daugiau neveikiau, kaip tik verkiau, bendravau su bendramintemis is SM. Po to nusprendziau, kad jau gal gana save zlugdyt, gailetis, kad jau nebegaliu sedeti tame liune, kuriame buvau..
Susiradau du darbus. Dirbdavau ir tebedirbu taip - visa para viesbutyje, dvi dienos po 12 val soliariume ir viena laisva. Tada maratonas is naujo. Esu nusikalus, emociskai pervargus, bet bent neturiu laiko verkti, saves gailetis, nes nuolat esu tarp zmoniu. Viename darbe yra neblogu vyruku, kurie pakelia man nuotaika savo komplimentais, kad esu grazi, maloni, su manimi smagu ir linksma bendrauti. Kitame darbe pries 3 sav. vienas vaikinukas paliko mano kolegems savo telefono numery, kad man perduotu. Vos prisiverciau jam parasyti ir padekoti uz demesy. Nuejome po dvieju savaiciu y pasimatyma. Y dar kita. Ka gi, patiko, ir net labai wub.gif
Tad niekada negali zinoti, kur taves laukia staigmenos. Jos uzklumpa, kai esi joms visiskai nepasirengus. Bet tada jos buna pacios maloniausios.
Neuzsidaryk savyje, nebijok skausmo, vienatves. Kai su jais susidraugauji, jie nebekankina, kartais net pravercia mirksiukas.gif 4u.gif
Beje, per ta savo eks praradau visus draugus. Visur ejau viena. Pamazu ygijau nauju draugu.
Tad auksciau nosiuka, paziurek, kiek cia patarimu ir palaikymo sulauki 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nesi viena, tad tokia ir nesijausk mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Tikrai faina, kad taip patariat... vakar prisėdau ir pagalvojau, jei kas nors kitas būtų mano vietoj ir prašytų patarimo, greičiausiai patarčiau nebėgt nuo savęs ir išgyvent visą liūdesį... taip ir darau dabar-noriu verkt, verkiu, žinau, kad tai vistiek praeis. Ooptimizmo semiuos iš jūsų istorijų 4u.gif pasimatymai sakot.. nu jop, vakar jau tokiam pusiau vienam teko pabuvot..taip, dabar tikrai ne pats geriausias laikas ieškoti naujų bernų, bet buvo faina vistiek smile.gif tikrai ačiū jums už nuoširdžius patarimus...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 06 03, 16:48)
Tikrai faina, kad taip patariat... vakar prisėdau ir pagalvojau, jei kas nors kitas būtų mano vietoj ir prašytų patarimo, greičiausiai patarčiau nebėgt nuo savęs ir išgyvent visą liūdesį... taip ir darau dabar-noriu verkt, verkiu, žinau, kad tai vistiek praeis. Ooptimizmo semiuos iš jūsų istorijų  4u.gif  pasimatymai sakot.. nu jop, vakar jau tokiam pusiau vienam teko pabuvot..taip, dabar tikrai ne pats geriausias laikas ieškoti naujų bernų, bet buvo faina vistiek  smile.gif  tikrai ačiū jums už nuoširdžius patarimus...

Tu tik laikykis, nesislepk nuo skausmo, jis taip greiciau praeis, dauguma is musu yra tai isgyvene. Kad ir kaip sunku bebutu, anksciau ar veliau tai praeina 4u.gif mirksiukas.gif
Pasimatymai ir nauji vaikinai tai ne naujiems rimtiems santykiams, o savo pasitikejimo pakelimui, optimizmui, kad kazkas tavim domisi mirksiukas.gif Padeda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 05 31, 20:22)
Ko imtis, ką daryt ar nedaryt nieko?

Sveika 4u.gif išgyvenau išsiskyrimą, tik tiek kad dar ir mažyliukę turiu smile.gif Džiaugiuosi tuo ką turėjau, nes tai patirtis gera ar bloga, nesvarbu rolleyes.gif
Rūpinkis savimi ir negailėk savęs schmoll.gif o gailėk JO, nes jis nebeturės TAVĘS mirksiukas.gif
Beje aš irgi iš Klp 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **SM**: 03 birželio 2007 - 16:03
QUOTE(**SM** @ 2007 06 03, 16:03)
Sveika  4u.gif išgyvenau išsiskyrimą, tik tiek kad dar ir mažyliukę turiu  smile.gif  Džiaugiuosi tuo ką turėjau, nes tai patirtis gera ar bloga, nesvarbu  rolleyes.gif
Rūpinkis savimi ir negailėk savęs  schmoll.gif  o gailėk JO, nes jis nebeturės TAVĘS  mirksiukas.gif
Beje aš irgi iš Klp  4u.gif

Organizuojam meet'ą dviems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 06 03, 14:48)
Tikrai faina, kad taip patariat... vakar prisėdau ir pagalvojau, jei kas nors kitas būtų mano vietoj ir prašytų patarimo, greičiausiai patarčiau nebėgt nuo savęs ir išgyvent visą liūdesį... taip ir darau dabar-noriu verkt, verkiu, žinau, kad tai vistiek praeis. Ooptimizmo semiuos iš jūsų istorijų  4u.gif  pasimatymai sakot.. nu jop, vakar jau tokiam pusiau vienam teko pabuvot..taip, dabar tikrai ne pats geriausias laikas ieškoti naujų bernų, bet buvo faina vistiek  smile.gif  tikrai ačiū jums už nuoširdžius patarimus...

Jei nori tik verkti, tai ir issiverk, tada kai nebelieka asaru skausmas ima atslegti, darosi lengviau, o galu gale atrodo, kad siela lieka tuscia. Gal ir nemalonus tas jausmas, bet tustuma visada galima uzpildyti naujais jausmais 4u.gif
Issiverk, pergalvok dar karta visa praeiti ir daugiau nebesidairyk atgal.
Tik kai susitaikysi su tuo kas ivyko pradesi is naujo gyventi, sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 06 01, 11:11)
Tikrai norėčiau išvykt į užsienį, tik labai daug užsakymų vestuvėms vasarą, tad išvažiuot negaliu. Geriausiu atveju rudenį- bet ir tai, viena gi nevažiuosiu, reikia kažko-draugo, draugės. Ieškau nete užsiėmimo, kur galėčiau atrast save...vasarą beveik niekur užsiėmimai nevyksta  doh.gif  Man išvis kartais gyvenimas panašus "zakon podlast".

tai būtinai ir važiuok, jei niekas nelaiko, rudenį. niekas taip gerai neišgydys nuo nelaimingos meilės, kaip radikalus aplinkos pakeitimas smile.gif tiesiog nerasi laiko galvot apie tai. o del drauges, gal ir privalumas- drąsiau dviems, bet nepražūsi ir viena, būsi vietoj ir turėsi suktis. turint galvą ant pečių neįmanoma prapult smile.gif o po to bendradarbių vakarėliai, lietuvių bendruomenės susiėjimai, kurią rasi, įtariu, kiekvienam miestely, pasimatymai irt.t., nespėsi lakstyt visur smile.gif apie vienišumą& kažkokius neturiu kuo užsiimt iš vis pamiršk ;] .esi jaunutė, palakstyk po pasaulį biggrin.gif
važiuočiau ir aš dar šiek tiek pasibastyt, jei tik nebūčiau taip pasiilgus lietuviškų vasarų, ežeriukų ir tt. ir nereiktų pagaliau užbaigti mokslų.
Atsakyti