sveikos, mergickos...
na va ir mes vakar pabuvojom akvaparke, ejom nuo 20 val. na tai bent jau man pasirode, kad ta vakara i ta parka buvo visa Lietuva suvaziavus ir dar kokiu latviu keli

siaip visai fainas tas akvaparkas, bet kalneliu atzvilgiu man labiau LIVU patiko

Druskininkuose nebuvau, todel palyginti negaliu. na nepatiko 2 dalykai...pirmas, kaip ziauriai beskambetu

VAIKAI

ka ten vaikai, kudikiai!!!!ju pilna visur!!labai myliu vaukucius,bet viskam yra ribos

pvz. gulim dziakuzioj, visi zmones sau ramiai tyliai guli, koki kokteiliuka gurksnoja, kaifas...

ir stai, ilenda seimynele, mamasha,papasha ir kokiu 6 men kudykis, jis ten pradeda cypaut ne savu balsu ir taskytis, vandens purslai skrieja kitiem dziakuzeje esantiems gal 15 zmoniu i akis, i gerimus, visi pasipiktine ziuri i ta mamyte,o jiems atsiprasant "zaj...is", svarbu JU VAIKUI linksma.dar karta sakau, kad tikrai myliu vaikus, bet juk tiesiog NEGALIMA ju tystis visur kur eina suaugusieji, reik gerbt kitu zmoniu poilsi

juk yra zonos vaikams

arba va dar...plauki ta upe sau ramiai,atsistojus kokia mamasha su kudikiu ant ranku vidury kelio ir stovi kaip ibesta, ir dar piktinasi kad pro sali praplaukiantys zmones ant ratu ja uzkabina,nu atsiprasau!!!!tai pasitrauk!!!!
praejus gal 20 minuciu nuo musu atejimo, spejau negyvai susiriet su kazkokia "kaimiete", is anksto pasakau kad zodi kaimiete as vartoju apibudinant ne vieta kur zmogus gyvena,o gyvenimo buda

stovi sau tvarkingai zmones eilej padangu paimt, visi nusileidzia ir atiduota padanga laukianciam eilej, stoviu ir as gal 10 min. tvarkingai, nusileidzia 2 kazkokios ziurkes ir tysias vel ta padanga, as uz tos padangos ir sakau- atsiprasau, bet cia eile gal ne siaip sau stovi 20 minuciu, atiduokit padanga,o jos man- tai kad mes dar norim ciuozt

tai sakau-stokit i eile ir ciuozit,o jos sako mes paemem ir dabar ciuozinesim

nu virsune, tai taip susikoliojom

jinai ant manes ir k.... ir s...,o as jai sakau, kaimiete tu nelaiminga ar tu buvus kituose akvaparkuos,ar zinai kad taip negalima,o jinai man daugmaz- ne, nebuvus ir man po...j

gaila,kad tuo metu prie tos vietos gelbetoju nebuvo, nes prie kitu nusileidimu jie tokius erelius statydavo i vieta

vat su kokia dura susiduriau....
o siaip parkas patiko, tik vamzdziai gal silpnoki...