Įkraunama...
Įkraunama...

"Vichy" vandens pramogų parkas

QUOTE(gitanule @ 2007 07 07, 17:41)
Tai manau dauguma turi atskirus,negi dabar dar einant i  vandens parka dar ir maudymuka tai progai nauja pirkti smile.gif

tai ne, tiesiog, pvz aš turiu baseinui vientisą, o pležui atskirą...na, baseiną jei dažniau lankai tai ir turi...aš pirkau, nes vienu tarpu dažnai ėjau į baseiną...tai ir turiu...man su juo patogiau, nors esu buvusi ir su atskiru vandens parke, viskas čiki, bet va man asmeniškai su vientisu baseine patogiau smile.gif kai saka, užsitempei ir nieks nerūpi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 07 07, 11:16)
O as maciau nusileidusia mergina tik su apatine dalim smile.gif

man beveik taip buvo Latvijoje blush2.gif bet greit pagavau, niekas ir nepastebėjo ax.gif toks nusileidimo takelis yra ir Vilniuje- toks trumpas į mažą gilų baseiniuką, tai vat saugokit ten viršutinę dalį mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, mergickos...
na va ir mes vakar pabuvojom akvaparke, ejom nuo 20 val. na tai bent jau man pasirode, kad ta vakara i ta parka buvo visa Lietuva suvaziavus ir dar kokiu latviu keli doh.gif siaip visai fainas tas akvaparkas, bet kalneliu atzvilgiu man labiau LIVU patiko g.gif Druskininkuose nebuvau, todel palyginti negaliu. na nepatiko 2 dalykai...pirmas, kaip ziauriai beskambetu blush2.gif VAIKAI doh.gif doh.gif ka ten vaikai, kudikiai!!!!ju pilna visur!!labai myliu vaukucius,bet viskam yra ribos doh.gif pvz. gulim dziakuzioj, visi zmones sau ramiai tyliai guli, koki kokteiliuka gurksnoja, kaifas... smile.gif ir stai, ilenda seimynele, mamasha,papasha ir kokiu 6 men kudykis, jis ten pradeda cypaut ne savu balsu ir taskytis, vandens purslai skrieja kitiem dziakuzeje esantiems gal 15 zmoniu i akis, i gerimus, visi pasipiktine ziuri i ta mamyte,o jiems atsiprasant "zaj...is", svarbu JU VAIKUI linksma.dar karta sakau, kad tikrai myliu vaikus, bet juk tiesiog NEGALIMA ju tystis visur kur eina suaugusieji, reik gerbt kitu zmoniu poilsi doh.gif doh.gif juk yra zonos vaikams doh.gif arba va dar...plauki ta upe sau ramiai,atsistojus kokia mamasha su kudikiu ant ranku vidury kelio ir stovi kaip ibesta, ir dar piktinasi kad pro sali praplaukiantys zmones ant ratu ja uzkabina,nu atsiprasau!!!!tai pasitrauk!!!!
praejus gal 20 minuciu nuo musu atejimo, spejau negyvai susiriet su kazkokia "kaimiete", is anksto pasakau kad zodi kaimiete as vartoju apibudinant ne vieta kur zmogus gyvena,o gyvenimo buda doh.gif stovi sau tvarkingai zmones eilej padangu paimt, visi nusileidzia ir atiduota padanga laukianciam eilej, stoviu ir as gal 10 min. tvarkingai, nusileidzia 2 kazkokios ziurkes ir tysias vel ta padanga, as uz tos padangos ir sakau- atsiprasau, bet cia eile gal ne siaip sau stovi 20 minuciu, atiduokit padanga,o jos man- tai kad mes dar norim ciuozt doh.gif tai sakau-stokit i eile ir ciuozit,o jos sako mes paemem ir dabar ciuozinesim blink.gif nu virsune, tai taip susikoliojom doh.gif jinai ant manes ir k.... ir s...,o as jai sakau, kaimiete tu nelaiminga ar tu buvus kituose akvaparkuos,ar zinai kad taip negalima,o jinai man daugmaz- ne, nebuvus ir man po...j blink.gif gaila,kad tuo metu prie tos vietos gelbetoju nebuvo, nes prie kitu nusileidimu jie tokius erelius statydavo i vieta smile.gif vat su kokia dura susiduriau.... verysad.gif
o siaip parkas patiko, tik vamzdziai gal silpnoki...
Atsakyti
QUOTE(milagros @ 2007 07 05, 18:45)
aš buvau šeštadienį  nuo pirmos iki penkių, tai kuo vėliau tuo labiau mažėjo žmonių, tai vakare gal išvis nedaug lieka ax.gif  o dėl vandens tai daugiausia jo į nosį patenka ant raudono nusileidimo takelio, nei atsimerkt, nei įkvėpt  negalėjau bigsmile.gif  o tuose kituose, žemesniuose- tikrai netykšta į nosį mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Saugosiuos raudonojo cool.gif kai buvom Druskininkuose taip pat is pradziu buvo mln zmoniu (apacioje tave is padangos tiesiog isversdavo isiutusi minia doh.gif , atseit, greiciau atiduok padanga), o vakarop buvo isvis tuscia.

QUOTE(marlena24 @ 2007 07 08, 12:33)
sveikos, mergickos...
na va ir mes vakar pabuvojom akvaparke, ejom nuo 20 val. na tai bent jau man pasirode, kad ta vakara i ta parka buvo visa Lietuva suvaziavus ir dar kokiu latviu keli :

praejus gal 20 minuciu nuo musu atejimo, spejau negyvai susiriet su kazkokia "kaimiete",

O mes irgi vakar norejom i parka vaziuoti nuo 20.00, tai gerai, kad paskutine minute persigalvojom, nes stoveti eilese ir dalyvauti shiknatrinyje baseine menkas malonumas biggrin.gif Aga, mane irgi tokie "kaimieciai" siutina, kai buvom Druskininkuose - nemazai tokiu buvo, tai geria, kad MB tokius moka greitai pastatyti i vieta, o tai as taip ir buciau stovejus be padangos iki pat uzdarymo doh.gif
Atsakyti
Įsivaizduoju, kad šį savaitgalį nemažai dainų šventės dalyvių pasinaudojo proga vandens parką aplankyti, dėl to tiek daug žmonių ir buvo. rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip supratau tai man dar labai pasisekė, nes nė karto per visas 4valandas negavau stovėt eilėj dėl ratų smile.gif jų buvo primėtyta prie nusileidimo g.gif
Atsakyti
Nu dėl tos padngos tai nelabai aš sutinku... Jei aš atstoviu eilėje, tai jau čiuožiu tiek kartų, kiek noriu ir tuomet atiduodu padangą stovintiems eilėje. nes priešingu atveju gaunasi ištisas stumdymasis eilėse. Atstovi apačioje, paskui viršuje... Tai ir noras čiuožt praeina. doh.gif
P.S. galit šaukti, kad aš kaimietė, nesupyksiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2007 07 09, 19:12)
Nu dėl tos padngos tai nelabai aš sutinku... Jei aš atstoviu eilėje, tai jau čiuožiu tiek kartų, kiek noriu ir tuomet atiduodu padangą stovintiems eilėje. nes priešingu atveju gaunasi ištisas stumdymasis eilėse. Atstovi apačioje, paskui viršuje... Tai ir noras čiuožt praeina.  doh.gif
P.S. galit šaukti, kad aš kaimietė, nesupyksiu bigsmile.gif

Kaimietė hah.gif:
Matote, nusileisti nuo kalniuko visi laukia po vieną kartą, nes žino, kad yra ir kitų laukiančių bei stovinčių eilėje taip pat, kaip jūs kažkada stovėjot prieš kelias minutes.... nusileidai - būk geras ir atiduok kitam jo lauktą padangą ir eik į kitą kalniuką, kam nuo to pačio leistis šimtą kartų, juk kiekvienam kalnelyje kitokia padanga wink.gif
Atsakyti
Nemaciau jokios eiles prie padangu g.gif Taigi ten rusy, pacioj apacioj, ju pilna g.gif
Atsakyti
na as siandein irgi pauvojau,kartais reikedavo palaukti padangu,bet tik i maoru klyksma,nes ten tikrai buvo tokiu kiap jus sakote "kaimieciu",kuriems tik maoru klyksma tepatinka ir 10 kart is eiles su ta pacia padanga tusinasi...bet nieko,ten pries mane viena boba vos nesusimuse lotuliukas.gif bet siaip 4 valandu pilnai pakako viska ismegint po kelis kartus ir jakuzzi,ir saunoj pasedet,ir uzkast 4u.gif bet man jis nesiskiria nuo latvijos,tik kad nerea tornado,o yra maoru klyksmas biggrin.gif
Atsakyti
aii ,am tai nieko ypatingo tas maoriu klyksmas schmoll.gif atejom paimt i ji padangu, o eile doh.gif tai as atsistojau i eile padangos,o MB virsuj prie ciuozyklos tongue.gif tai gan greit susiuskom, pradejom ciuozt, nu galvoju tuoj bus...paciuozem gal 5 sekundes ir viskas tas galas...kazkaip,sakau neverta buvo toj eilej tos padangos tiek laiko stovet schmoll.gif na cia mano asmenine nuomone...siaip kalneliu atzvilgiu man LIVU tikrai fainesnis, gaila kad Druskininkuose nebuvau verysad.gif
Atsakyti
na man tornadas labiau patinka,bet ir maoru klyksmas ainas,tik,kad labai trumpas atrakcionas,bet nieko...siaip keleta kart maciau,kad zmones iskrito ant tos ciuozyklos blink.gif
Atsakyti