Įkraunama...
Įkraunama...

"Vichy" vandens pramogų parkas

QUOTE(Makalius @ 2007 06 30, 13:08)
Klausimukas ten buvusiems - o jūs nieks nežinot - ten dar tas atrakcion as Maorių Klyksmas veiks? mastau.gif
Nes mokėt tokius pinigus už neveikiančius atrakcionus tai atsiprašau bet schmoll.gif

maoriu klyksmas jau keleta dienu kaip vel veikia, taigi veikia visi atrakcionai
Atsakyti
Man atrodo, kad Vichy parke viskas tik labai pagražinta su visokiais gražiais pavadinimais ir t.t., bet vistiek viskas taip pat kaip Druskininkuose ar Latvijoje. Aišku, man taip tik atrodo, aš nesu buvusi Vilniuje. Vėliau, kai galbūt atpigs kainos, nuvažiuosiu išbandyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2007 07 01, 17:45)
Man atrodo, kad Vichy parke viskas tik labai pagražinta su visokiais gražiais pavadinimais ir t.t., bet vistiek viskas taip pat kaip Druskininkuose ar Latvijoje. Aišku, man taip tik atrodo, aš nesu buvusi Vilniuje. Vėliau, kai galbūt atpigs kainos, nuvažiuosiu išbandyti  cool.gif

Kazi ar atpigs.... O prie ko cia apie ta pagrazinima tai taip ir nesupratau schmoll.gif
Kiba jei suda pavadinsu saldainiu tai valgytum? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 07 01, 17:03)
Kazi ar atpigs.... O prie ko cia apie ta pagrazinima tai taip ir nesupratau schmoll.gif
Kiba jei suda pavadinsu saldainiu tai valgytum? hihihi.gif

Aš sakau, kad viskas ten vistiek taip pat kaip ir kituose vandens parkuose, tik čia daugiau blizgučių. Gražūs pramogų pavadinimai, Indonezija... Juk visa tai vilioja. Dėl kainų abejoju ir aš, bet ir Druskininkuose iš pradžių buvo brangiau, tai galvoju, gal ir Vilniuje tik dabar brangoka
Atsakyti
Na apsilankėm ir mes šiam parke. Deja mūsų mažajai (2met) jis pasirodė bauginantis, atsisakė maudytis bet kokiam baseinėlyje. Teko išbandyti vaikų kambarį. Prisiskaitę apie vaikų priežiūras ... buvom nusprendę svetimiem savo aukselio niekada nepatikėti. Bet niekada nesakyk niekada. Auklytės šokinėjo apie ją, galų gale sudomino piešimais ir muilo burbulų pūtimu. Mažoji po gero pusvalandžio mus paleido ganytis. O užsukus po pusvalandžio - pačiai pasiprašius buvo paguldyta su delfinukais liulialiulia.
Tėveliai pasileido po atrakcijonus. Nors pradžioj Maorių klyksmas neveikė, bet po kelių bandymų su "savais" draugais personalas leido išbandyti šį malonumą. Tikrai liuks atrakcijonas. Kiti panašūs į LIVU parko. Na kuo vamzdžiai gali labai skirtis? Visumoj parko aplinka patiko žymiai labiau nei LIVU. Gražus teminis parkas. Labai patiko polineziečių pasirodymai, žygiai po parką su būgnais, šokiais.
Kainos:
kaip sostinės centre esančia parkui - atatinkamos. Kadangi daugiausia sprendžiu pagal alų. Bokalas šviežio, šalto švyturio alaus kainuoja 5lt. Su žmona valgėm po tortiliją (8lt). O ir kitas maistas buvo neblogas. Nors buvom prisiekę po LIVU akvaparke nieko nevalgyti, sulaužę nusistatymą nepasigailėjom. Įėjimo kaina - galite laisvai susirasti internete, manau ~15lt pigiau nei LIVU. Bet čia Vilniaus centras!

Nuostoliai. Žmona nestipriai prasidrėskė alkūnę ir suplėšytas maudymukas. O visa tai įvyko dėl to kad pasiėmėm bloga, išsileidusią padangą.
Po 4 valandų grįžom namo patenkinti. Nepaisant nuostolių.

p.s. raudonas takelis visai kaip LIVU - užpila akis ir nieko nesimato.
Atsakyti
QUOTE(Simakas @ 2007 07 01, 22:27)
Na apsilankėm ir mes šiam parke. Deja mūsų mažajai (2met) jis pasirodė bauginantis, atsisakė maudytis bet kokiam baseinėlyje. Teko išbandyti vaikų kambarį. Prisiskaitę apie vaikų priežiūras ... buvom nusprendę svetimiem savo aukselio niekada nepatikėti. Bet niekada nesakyk niekada. Auklytės šokinėjo apie ją, galų gale sudomino piešimais ir muilo burbulų pūtimu. Mažoji po gero pusvalandžio mus paleido ganytis. O užsukus po pusvalandžio - pačiai pasiprašius buvo paguldyta su delfinukais liulialiulia.
Tėveliai pasileido po atrakcijonus. Nors pradžioj Maorių klyksmas neveikė, bet po kelių bandymų su "savais" draugais personalas leido išbandyti šį malonumą. Tikrai liuks atrakcijonas. Kiti panašūs į LIVU parko. Na kuo vamzdžiai gali labai skirtis?  Visumoj parko aplinka patiko žymiai labiau nei LIVU. Gražus teminis parkas. Labai patiko polineziečių pasirodymai, žygiai po parką su būgnais, šokiais.
Kainos:
kaip sostinės centre esančia parkui - atatinkamos. Kadangi daugiausia sprendžiu pagal alų. Bokalas šviežio, šalto švyturio alaus kainuoja 5lt. Su žmona valgėm po tortiliją (8lt). O ir kitas maistas buvo neblogas. Nors buvom prisiekę po LIVU akvaparke nieko nevalgyti, sulaužę nusistatymą nepasigailėjom. Įėjimo kaina - galite laisvai susirasti internete, manau ~15lt pigiau nei LIVU. Bet čia Vilniaus centras!

Nuostoliai. Žmona nestipriai prasidrėskė alkūnę ir suplėšytas maudymukas. O visa tai įvyko dėl to kad pasiėmėm bloga, išsileidusią padangą.
Po 4 valandų grįžom namo patenkinti. Nepaisant nuostolių.

p.s. raudonas takelis visai kaip LIVU - užpila akis ir nieko nesimato.

o taip del raudono takelio pritariu man ne tik uzpile akis bet ir plaucius pradejo skaudet gal kad ikvepiau vandens bet vistiek buvo thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rasa32 @ 2007 06 28, 20:59)
Tikrai rodo spinteles numeri,pati ziurejau,galiu garantuot.
Druskininku parkas gal dvigubai didesnis ir irengtas tikrai prabangiau,naudojant geresnes medziagas.Be to,jis skirtas daugiau suaugusiems,nes yra atskiras pirciu kompleksas,ten labai gera,grazu,bet neileidzia vaiku.Daugybe jacuzzi,kur gali dviese pasislepti.Vaikams,ypac maziems nelabai yra ka veikti.
O Vilniaus parkas skirtas daugiau seimoms su vaikais,didele vaiku zona.Visur visa seima galima eiti mirksiukas.gif

dekui smile.gif kadangi musiske dar per maza megautis kad ir vaikiskais atrakcionais tai jei ir su mamyte dzekuzije grai smile.gif Butinai reiks ir druskininku parke apsilankyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų išsamiau vaikišką zoną aprašyti? kokie ten yra kalniukai?
Atsakyti
buvau ir aš šį šeštadienį tam parke. Man kap tokiai nupušusiai tai labiausiai patiko tie aukščiausi nusileidimai ax.gif ir atrakcionas Maorių klyksmas, tikrai nerealus, kiti su manim buvę žmonės gyrė pirtis, nors aš ten neužsibuvau bigsmile.gif pastebėjau kad parke labai daug vaikučių, vaikštinėja tokie pypliai su liemenėm rolleyes.gif o ta vaikų zona tai gana didelė ir laaabai panaši į Livu Latvijoje visokios čiuožyklos, kai kurios tokios nemažos. Labai patiko ta polinezietiška tematika, taip pat labai malonūs darbuotojai. Žodžiu aš grįžau patenkinta ir laiminga su daug įspūdžių mirksiukas.gif aj vienas minusiukas, tai kad truputį šaltoka buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2007 07 03, 21:34)
Gal kas galėtų išsamiau vaikišką zoną aprašyti? kokie ten yra kalniukai?

Vakar buvoau su dviem berniukais, 5 metų ( beje, iki 6 metų-nemokamai tongue.gif ) bigsmile.gif Žodžiu, vaikų zona įrengta gražiai, nusileidimai - tai tokios čiuožyklėlės, kurios gali būti įdomios iki kokių 8 metų, daug dušų, tokių, na, kai ant galvos pila netikėtai, vandens patrankos, laipynės ir t.t. Žodžiu, veikt yra ką. BET....
1. Padaryta DIDŽIULĖ NESĄMONĖ - vaikų zona įrengta prie pat išplaukimo į atvirą baseiną. Gali įsivaizduot, koks jausmas, kai patalpoj +34, vanduo +30, o iš lauko (buvo +17) varo vėjas tokiais skersvėjais. Ten net gelbėtojai neužsibūna, nes jiems irgi šalta... doh.gif O vaikai tai veržiasi. Nu, be ryšio. Ten eiti arba kai lauke +30, arba žiemą, kai atviras baseinas uždarytas. Kitaip - liga garantuota ( o aš tikrai nesu šiltnamio vaikui šalininkė, bet pasibaisėjau... g.gif )
2. Vaikų zona yra vidury dirbtinės upės, kokio 1 m. gylio. Yra atėjimas laiptais, ir reikia apeiti gana aplinkui, o pirmą kartą į parko teritoriją įlėkęs mano vaikas vertėsi per bortą į tą upę ( norėjo tiesiai į vaikų zoną papult doh.gif ), ir nesitikėjo tokio gylio, tai teko čiupt iš vandens fear.gif Taip kad saugokit vaikus, kai pirmą kartą ateinat smartass.gif

Ir dar. Jei eisit , nusipirkit ir uždėkit šlepetes, nes ten neduoda, o vaikai lakstydami griuvinėja. Nėra slidžiau, nei kitur, bet kad šlepečių neduoda, tai didelis minusas, ypač vaikučiams ( mano griuvo kelis kartus schmoll.gif )

O šiaip tai yra labai daug gero, ypač suaugusiems. O su vaikais jei eisit, tai nusieikit, kad didžiausia pramoga bus matyt savo iki begalybės laimingus vaikus, nes nuo akių nenuleisit biggrin.gif Bet juk taip visada būna, ar ne...? mirksiukas.gif

wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif
Atsakyti
ale kokios skitingos nuomones g.gif vieni raso, kad parkas labiau orientuotas i seimas su vaikuciais, kiti ,kad kaip tik ten suaugusiem labiau yra ka veikt...tai dabar pasimeciau, savaitgali planuojam apsilankyt akvaparke, tai db galvoju gal geriau i Druskininkus vaziuot? g.gif nes tame irgi nesu buvus, tik Livu...o is kitos puse,manau kad savaitgali Druskininkuose gali buti labai daug zmoniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 07 04, 12:26)
ale kokios skitingos nuomones g.gif vieni raso, kad parkas labiau orientuotas i seimas su vaikuciais, kiti ,kad kaip tik ten suaugusiem labiau yra ka veikt...tai dabar pasimeciau, savaitgali planuojam apsilankyt akvaparke, tai db galvoju gal geriau i Druskininkus vaziuot? g.gif nes tame irgi nesu buvus, tik Livu...o is kitos puse,manau kad savaitgali Druskininkuose gali buti labai daug zmoniu g.gif

Tai nueikit, ir susidarysit savo nuomone mirksiukas.gif . Jei nenorit per daug islaidaut, tai siūlau nueit per išeigines 3 val. - suaugusiam 41 Lt, jei pirksit nuo 19 val iki galo, t.y. 22 val. Už normalų mokestį susidarysi SAVO ASMENINĘ NUOMONĘ, ir žinosit, ar norit visą dieną praleist kitą kartą, ar į Druskininkus ar LIVU važiuot mirksiukas.gif Juk, kaip sakoma vienoje populiarioje reklamoje "Dažnai net labai panašūs žmonės turi skirtingus poreikius" biggrin.gif
Atsakyti
Mes su šeima taip pat planuojam važiuoti, bet mes iš kito miesto.Įdomu kokia kaina vaikams ir suaugusiem,kiek supratau iš pasisakymų, kad geriau važiuoti savaidgalį.Patarkit.
Atsakyti