QUOTE(SuperMama @ 2007 07 03, 21:34)
Gal kas galėtų išsamiau vaikišką zoną aprašyti? kokie ten yra kalniukai?
Vakar buvoau su dviem berniukais, 5 metų ( beje, iki 6 metų-nemokamai

)

Žodžiu, vaikų zona įrengta gražiai, nusileidimai - tai tokios čiuožyklėlės, kurios gali būti įdomios iki kokių 8 metų, daug dušų, tokių, na, kai ant galvos pila netikėtai, vandens patrankos, laipynės ir t.t. Žodžiu, veikt yra ką. BET....
1. Padaryta DIDŽIULĖ NESĄMONĖ - vaikų zona įrengta prie pat išplaukimo į atvirą baseiną. Gali įsivaizduot, koks jausmas, kai patalpoj +34, vanduo +30, o iš lauko (buvo +17) varo vėjas tokiais skersvėjais. Ten net gelbėtojai neužsibūna, nes jiems irgi šalta...

O vaikai tai veržiasi. Nu, be ryšio. Ten eiti arba kai lauke +30, arba žiemą, kai atviras baseinas uždarytas. Kitaip - liga garantuota ( o aš tikrai nesu šiltnamio vaikui šalininkė, bet pasibaisėjau...

)
2. Vaikų zona yra vidury dirbtinės upės, kokio 1 m. gylio. Yra atėjimas laiptais, ir reikia apeiti gana aplinkui, o pirmą kartą į parko teritoriją įlėkęs mano vaikas vertėsi per bortą į tą upę ( norėjo tiesiai į vaikų zoną papult

), ir nesitikėjo tokio gylio, tai teko čiupt iš vandens

Taip kad saugokit vaikus, kai pirmą kartą ateinat
Ir dar. Jei eisit , nusipirkit ir uždėkit šlepetes, nes ten neduoda, o vaikai lakstydami griuvinėja. Nėra slidžiau, nei kitur, bet kad šlepečių neduoda, tai didelis minusas, ypač vaikučiams ( mano griuvo kelis kartus

)
O šiaip tai yra labai daug gero, ypač suaugusiems. O su vaikais jei eisit, tai nusieikit, kad didžiausia pramoga bus matyt savo iki begalybės laimingus vaikus, nes nuo akių nenuleisit

Bet juk taip visada būna, ar ne...?