Įkraunama...
Įkraunama...

"Vichy" vandens pramogų parkas

Grįžtant prie to paties
o kas nors dar bandė pirkti bilietus per Tiketos puslapį? Tiesiog įdomu - dabar galvoju, gal man jau stogas važiuoja... Mums kasininkes iprieš sąvaitę aiškino, kad jie jau kelias dienas per internetą nepardavinėja... o puslapyje reklama iki šiol kaba... man tiesą sakant liūdna pasidarė, kad vis dar galima apsigauti - padariau tai, ko niekada nedariau - parašiau e-mailą laikraščiui doh.gif galvojau - gerai, kad perspėtų kitus ax.gif
Straipsniukas toks išėjo - pirma aprašė mūsų situaciją, o po o jų ifo pateikė:
Koncerno atstovė aiškino, kad "Tiketa" bilietus į vandens parką parduoda dovanų čekių pavidalu. Perkant bilietus galima pasirinkti jų galiojimo laiką ir lankymosi valandas. "Tokioje nemalonioje padėtyje vilnietė galėjo atsidurti per neapsižiūrėjimą. Tai galėjo nutikti ir dėl mūsų kaltės, nes anksčiau kai kurie bilietai buvo spausdinami be pastabos, nuo kada iki kada jie galioja. Greičiausiai moteris nusipirko išankstinius bilietus dieną ar dvi prieš einant į parką, todėl jų galiojimo terminas dar nebuvo prasidėjęs", - spėliojo "Rubicon group" atstovė. Anot jos, tokių atvejų yra pasitaikę ir anksčiau.

Tai gal mums vėl su tais bilietais nueiti? Gal kartu laikraštį pasiimti - mūs iš karto įleis? lotuliukas.gif Žadėtus pinigus mums turbūt po to straipsnio tikrai jau nebegrąžins manau g.gif
Tikiosi ne labai užoftopinau temą verysad.gif
Atsakyti
Mes irgi šiandien buvom thumbup.gif Labai džiaugiausi, kadangi mano mažasis irgi galėjo būti su manimi (Jokūbėliui 9menesiai). Visur jį tampėmės, bet jam be galo patiko, maudėsi, turškėsi, sėdėjo, ropojo... Laimingas laimingas buvo... Fantastika.
Tikrai smagu, kad įleidžia su kūdikėliais, yra sausos vietos ir drąsiai galima neštis kad ir su kėdute - šilta, yra kur pasidėti...
Atrakcionai faini, tik Maorių klyksmas ir dar kažkas neveikė. O šiaip visi geri. Tik tos čiuožyklos, prie kurių daugiausia stovėjo vaikų, man pasirodė pavojingesnės net už suaugusių- greitis didelis, galva apsisuka, nes spindulys mažas, o pabaigoj da nemažai ir vandens prigeri g.gif Bet gak čia dėl mūsų svorio, lengvesniems kitaip.
Šiaip dar užkliuvo slidumas, reikia vaikščiot atsargiai, takeliais geltonais, nes plytelėmis išvis pavojinga, mačiau kelis parkritusius, o porą nusibrozdinusių.
Bet visa kita tikrai smagu. Ir nuotraukytę atminčiai pasidarėme - 10lt

Kaina nemaža, bet keturios valandos. Be to, žmonių tikrai nedaug, eilių nesusidaro, vietos užtektinai.

mes labai patenkinti.
Geriausias poilsis, kai ir pailsi ir pavargsti cool.gif
Atsakyti
O kodėl Maorių klyksmas uždarytas unsure.gif fear.gif
Atsakyti
nzn kaip vilniaus vandens parke (nes dar nebuvau) bet druskininkuose 4h man buvo labai mazai.... smile.gif gal kas gali pasakyti ar labai dideles eiles buna prie takeliu paprastomis dienomis?
Atsakyti
Va buvau viduryje savaites. Truputis ispudziu. Na man agal net labiau patiko Livu akvaparks smile.gif Sako kad tie kurie nori sudetingesniu kalneliu reikia rinkits Druskininkus. Tas klyksmas neveikia, nes per daug suzalojimu yra ir lygtais jis visiskai bus uzdarytas. Siaip tu 4 valandu isties uztektinai, tiesiog neisivaizduoju ka ten reiktu veikti visa diena. Eiliu visiskai nebuvo zmoniu taip pat Jakuzi visalaik budavo tuscios. Antra kart noresiu eiti i ji nebent po menesio. Tiosiog is smalsumo gal ir nieko nueiti, nebent esi tirkas fanatikas tokiu parku ir be baseinu negali istverti
Atsakyti
QUOTE(zilvizz @ 2007 06 17, 17:02)
Va buvau viduryje savaites. Truputis ispudziu. Na man agal net labiau patiko Livu akvaparks smile.gif  Sako kad tie kurie nori sudetingesniu kalneliu reikia rinkits Druskininkus. Tas klyksmas neveikia, nes per daug suzalojimu yra ir lygtais jis visiskai bus uzdarytas. Siaip tu 4 valandu isties uztektinai, tiesiog neisivaizduoju ka ten reiktu veikti visa diena. Eiliu visiskai nebuvo zmoniu taip pat Jakuzi visalaik budavo tuscios. Antra kart noresiu eiti i ji nebent po menesio. Tiosiog is smalsumo gal ir nieko nueiti, nebent esi tirkas fanatikas tokiu parku ir be baseinu negali istverti

Nu bet savo parko svetainėj dar rašo kad tas atrakcionas veikia, dar neišėmė jo iš sąrašo g.gif
Nu nesuprantu schmoll.gif Kaip tai jis neveiks blink.gif
Atsakyti
nu nesamone,tada tegu ir kaina sumazina unsure.gif as vien del to klyxmo nroejau,nes tokio livu nebuvo...nu bajeristai,tuoj as jiems vejus pakelsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2007 06 15, 22:06)
Mes irgi šiandien buvom  thumbup.gif Labai džiaugiausi, kadangi mano mažasis irgi galėjo būti su manimi (Jokūbėliui 9menesiai). Visur jį tampėmės, bet jam be galo patiko, maudėsi, turškėsi, sėdėjo, ropojo... Laimingas laimingas buvo... Fantastika.
Tikrai smagu, kad įleidžia su kūdikėliais, yra sausos vietos ir drąsiai galima neštis kad ir su kėdute - šilta, yra kur pasidėti...
Atrakcionai faini, tik Maorių klyksmas ir dar kažkas neveikė. O šiaip visi geri. Tik tos čiuožyklos, prie kurių daugiausia stovėjo vaikų, man pasirodė pavojingesnės net už suaugusių- greitis didelis, galva apsisuka, nes spindulys mažas, o pabaigoj da nemažai ir vandens prigeri  g.gif Bet gak čia dėl mūsų svorio, lengvesniems kitaip.
Šiaip dar užkliuvo slidumas, reikia vaikščiot atsargiai, takeliais geltonais, nes plytelėmis išvis pavojinga, mačiau kelis parkritusius, o porą nusibrozdinusių.
Bet visa kita tikrai smagu. Ir nuotraukytę atminčiai pasidarėme - 10lt

Kaina nemaža, bet keturios valandos. Be to, žmonių tikrai nedaug, eilių nesusidaro, vietos užtektinai.

mes labai patenkinti.
Geriausias poilsis, kai ir pailsi ir pavargsti  cool.gif

Sveiki smile.gif
mes ir su vyru begalo norim nueiti bet turim dukryte 9.5 tai pagalvojau kad reiks namie palikt kieno nors prieziurai bet kai pasiskaiciau kad ir su tokiaias thumbup.gif tai reiks butinai pasiimti nes jei vnduo begalo patinka bigsmile.gif o tiesa gal galit kas pasakyt o kaip ten tos chlorkalkes jei ju ten kvapas labai jauciasi ir valdenyje yra vaiku neisberia? blush2.gif
Atsakyti
Mes jau irgi ten pabuvojom thumbup.gif
Truputis ispudziu.Vilniaus parkas tur but per puse mazesnis uz Druskininku ir ne toks prabangus,bet labiau skirtas seimoms ir vaikams.Zmoniu buvo nelabai daug,nereikejo trintis.
Buvom su 10m ir 2m vaikais,maziukei irgi labai patiko,ypac upe,papludimys su bangom,vaikiski kalniukai.I gala ji jau labai pavargo,tai su vyresnele sedo valgyt ledu,tada mes su vyru dar kalniukais pasivazinejom.
Viskas patiko,tik vat grindys,tai laaaaabai slidzios.
Maziuku mamoms galiu pasakyt,kad persirengimo patalpose yra pirkti maudymosi sauskelniu po 3lt.
Bijojau tu 4valandu,bet isbuvom iki paskutines minutes smile.gif Jei be vaiku,tai uztektu ir maziau.
Patiko zona vaikams,tikrai nemaza,su ivairiais kalniukais.
Vaiku kambarys skirtas vaikams nuo 3 metu verysad.gif ir kainuoja 10lt neribotam laikui,nors kazkuri mama cia forume rase,kad paliko nemokamai g.gif
Zodziu,tikrai patiko,nors suaugusiems ir pirciu megejams gal geriau vaziuoti i Druskininku parka mirksiukas.gif
Atsakyti
parašykit prašau kiek kainuoja įėjimas čia suaugusiam ir vaikui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 06 25, 14:48)
parašykit prašau kiek kainuoja įėjimas čia suaugusiam ir vaikui  rolleyes.gif

Yra toks dalykas kaip www.vandensparkas.lt ax.gif mirksiukas.gif
Kaina suaugusiam 65 lt darbo, 69 lt poilsio dienom keturiom valandom.
O vaikui tai...žiūrint koks tas vaikas, jei jau jam 6 metai sukako, tai kaina irgi 64 arba 69 lt, tik 5 procentų nuolaidą pritaiko, jei pateiki moksleivio pažymėjimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 25, 16:27)
Yra toks dalykas kaip www.vandensparkas.lt ax.gif mirksiukas.gif
Kaina suaugusiam 65 lt darbo, 69 lt poilsio dienom keturiom valandom.
O vaikui tai...žiūrint koks tas vaikas, jei jau jam 6 metai sukako, tai kaina irgi 64 arba 69 lt, tik 5 procentų nuolaidą pritaiko, jei pateiki moksleivio pažymėjimą ax.gif

Ot nemokate skaityti! 5% nuolaida nuo 15metu moksleiviams, studentams ir t.t. Vaikams iki 15 metu (t.y. 6-14m) - 46 Lt. Labai aiskiai parasyta biggrin.gif
Atsakyti