gal kam pravers siokia tokia patirtis, man angina operavo mazdaug pries metus, santariskese, su narkoze, nors pamenu siule ir be narkozes, bet sitas variantas man visiskai neimanomas

operuot nusprende tam, kad angina negrauztu sirdeles, isgirdau nemazai istoriju kai gydytoju praktikoje jauni zmones susiganina tiek sirdi tiek ir sanarius delsdami operuotis. man asmeniskai ant tonziliu daug metu budavo baltu taskeliu, temperatura daznai budavo apie 37.
baime aisku buvo nepamatuojama, nakti iki operacijos (nors kai kurie jos net nevadina operacija, o tiesiog "pakrapstymu") visiskai negalejau uzmigt, galvojau lekt atgal namo.. Pries operacija ne pro sali pakalbet su anesteziologu, jeigu yra kokiu problemu, nes tokiu atveju jis gali paskirt silpnesne narkoze.
pries operacija ispejo jokiu budu nesidazyt blakstienu

Po operacijos labai ilgai spjaudziausi, praktiskai visa laika kabojau virs tos spjaudymo bliudelio

Kai pjove tonziles, sake akd tik operacijos metu pamate, kad angina buvo ganetinai zemai nusileidusi, ko per pirmine apziura nesimato. Ir kad ganetinai daznai tik operacijos metu pamatoma reali bukle. Ligonines maisto nelabai valgiau, nes sekanciom dienom atnese vistos kulsi ir kotletu

Pora savaiciu maitinausi tik trinta moliugu sriuba, o saldainius tik pakramtydavau ir isspjaudavau.. .Mazdaug po savaites bevaikstant lauke pajutau burnoje krauja ir is kazkur pradejo stipriai kraujuoti, kas ivare nemazai streso, skambinau gydytojai -liepe guleti, kraujo nenuryti, prideti prie kaklo ledo. Tai tiek atsiminimu