Įkraunama...
Įkraunama...

Anginos operacija

QUOTE(vibalt @ 2009 04 16, 16:49)
Visiems po operacijos reikia gerti Tonsilotren arbą kitą kokią priemonę. Gydytojai "pamiršta" parekomenduoti profilaktikos priemonių - ir žmonės vargsta.

Tikrai nenoreciau sutikti, kad visiems reikia gerti koki nors vaista po operacijos. Apie save nieko negaliu pasakyti, nes isoperavo tik praejusi spali, bet mano tevai be anginos gyvena jau apie 30 metu, anginomis neserga ir tikrai jokiu vaistu negeria. Mano mama gydytoja, opravo mamos kolega, na nejau butu visi pamirse apie vaistus, kuriuos reiketu gerti po operacijos?...
Atsakyti
Aš išvis manau, kad kiekvieno žmogaus atvejis vis dėl to labai unikalus. Ir nereikia ieškoti universalių, identiškų situacijų medicinoje wink.gif
Atsakyti
dar karta klausiu gal kas nors neseniai operavosi kaune???
Jei taip tai ar dideles eiles kaune ar ne kiek mazdaug menesiu ar savaiciu reikia laukti??? busiu dekingas uz atsakyma!
Atsakyti
Na va, rytoj guldys, antradienį operuosiuos, parašysiu po visko. Bijaauu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivy @ 2009 04 19, 18:37)
Na va, rytoj guldys, antradienį operuosiuos, parašysiu po visko. Bijaauu...  unsure.gif

lauksim ispudziu 4u.gif
Atsakyti
Nebijok būna ir blogiau - žmonės ženijasi biggrin.gif

Man šiandien jau 10 diena ir jau keletą dienų esu pamiršęs nuskausminamuosius smile.gif Kiek sunkiau valgyti, vis dar laikausi "minkšto/skysto neaštraus nerūgštaus" maisto dietos. Vakar buvo trečias kartas kai kažkiek kraujavau (stabdo kraujavimą skalavimas lediniu vandeniu), bet šiandien apžiūrėjęs chirurgas pasakė "labai gerai gyja, krenta šašai, todėl ir pakraujuoji šiek tiek".. smile.gif Bet bendra savijauta tikrai kasdien vis gerėja. Manau, kad kitą savaitę jau ramiai galėsiu eiti į darbą.
Atsakyti
Man anginą išoperavo dar 6 metų, prieš einant į pirmą klasę.Tai nuo to laiko nesu turėjus rimto gerklės skausmo, menki pasitaiko retkarčiais.Iki tol angina ir dar pūlinga būdavo nuolatinis gyvenimo palydovas.
Atsakyti
As angina sirgau nuo vaikystes, bet gydytojai neleido operuotis, nes viskas alia kris ant plauciu. Tempiau kiek galejau ir vengiau sitos operacijos, bet ana vasara pirma karta susirgau puliuojancia angina, kai temperatura pakilo iki 40, maniau tikrai mirsiu, nes jau net haliucinacijos buvo prasidejusios. Po sitos siaubingos ligos nusprendziau operuotis, kad ir kaip stabdytu baimes del komplikaciju.
Pries pat Kaledas issioperavau, dabar tikrai nesigailiu, nes po salinimo nei karto nesirgau, jokio gerles skausmo. 4u.gif
Galbut negasdinsiu su pasakojimais, kad operacija mano buvo labai komplikuota, du kartus po jos vel gulejau ligonineje, nes buvo siaubingi kraujavimai. Bet praejus visus sunkumus - tikrai nesigailiu.

P.S operavausi Lazdynu ligonineje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moncius: 20 balandžio 2009 - 15:43
Man kaip tik įdomu - kelintą dieną (maždaug) po operacijos pasirodė kraujavimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingenium @ 2009 04 20, 17:35)
Man kaip tik įdomu - kelintą dieną (maždaug) po operacijos pasirodė kraujavimai? smile.gif

Pirmasis pasirode kelioms valandoms po operacijos,veliau po 3 dienu, tik grizus namo.Sitas buvo labai stiprus, gydytojai is viso bijojo, kad nukraujuosiu labai smarkiai,todel dar laike ligonineje 2 dienas. Kitas pasikartojo ta pati vakara grizus namo. Nebeistveriau psichologiskai ir nuvaziavome i privacia klinika, suleido vaistus, kurie sutraukia smulkias kraujagysles, daugiau nekraujavau smile.gif

Bet mano atvejis tikrai retas ir del to, kad apskritai prastai gija zaizdos, nes truksta eritrocitu ir angina buvo negrazi labai jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Moncius @ 2009 04 20, 17:11)
Pirmasis pasirode kelioms valandoms po operacijos,veliau po 3 dienu, tik grizus namo.Sitas buvo labai stiprus, gydytojai is viso bijojo, kad nukraujuosiu labai smarkiai,todel dar laike ligonineje 2 dienas. Kitas pasikartojo ta pati vakara grizus namo. Nebeistveriau psichologiskai ir nuvaziavome i privacia klinika, suleido vaistus, kurie sutraukia smulkias kraujagysles, daugiau nekraujavau  smile.gif

Bet mano atvejis tikrai retas ir del to, kad apskritai prastai gija zaizdos, nes truksta eritrocitu ir angina buvo negrazi labai jau  blush2.gif

Baisu smile.gif Isivaizduoju koks "idomus" jausmelis apima kai is gerkles kraujai plusta taip, kad nebezinai ka daryti.. doh.gif
Atsakyti
sveiki man taip pat LOR skyre padaryti toki kraujo tyrima vadinasi ASO titras kuriame bus matoma ar reikia operacijos ar ne ten tam tyrime man aiskino kad jei bus daug kazkokiu blogu bakteriju tai va
Atsakyti