Įkraunama...
Įkraunama...

Anginos operacija

Na ziuresiu, jei nedings, tai paskambinsiu daktareliui smile.gif manau nieko ten baisaus, gal pasalau, kai tokia salta ziema, o as lakstau vis visur....na nzn tik ar butinai 30 diena ten turi kazkas vilktis, juk kiekvienas organizmas skirtingas ir taip datos nenustatysi smile.gif

QUOTE(vikce333 @ 2010 01 11, 15:00)
sveika, tu geriau jau nueik pas gydytoja, bet 30 diena kazkoks sluoksnis dedasi, bet tikrai neskauda, tik kad buna kvapas blogas ir nemalonu.

Atsakyti
QUOTE(Meta* @ 2010 01 13, 10:46)
Na ziuresiu, jei nedings, tai paskambinsiu daktareliui smile.gif manau nieko ten baisaus, gal pasalau, kai tokia salta ziema, o as lakstau vis visur....na nzn tik ar butinai 30 diena ten turi kazkas vilktis, juk kiekvienas organizmas skirtingas ir taip datos nenustatysi smile.gif

nesvarbu koks ten tas organizmas, bet 1, 6, 12 ir 30 dienos yra pavojingos ir per jas dedasi tam tikri sluoksniai. na jei gydytojas nepasake tai jau jo bėdos. o ir reik saugotis kur einant, juk ne vasara.
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 01 13, 12:02)
nesvarbu koks ten tas organizmas, bet 1, 6, 12 ir 30 dienos yra pavojingos ir per jas dedasi tam tikri sluoksniai. na jei gydytojas nepasake tai jau jo bėdos. o ir reik saugotis kur einant, juk ne vasara.

as maniau, kad 6, 10, 21 ir 30 dienos, net telefone buvau uzsizymejus taip g.gif

Na mano va db 35 dieneles po operacijos, tai kartais dar jauciu kazka, tik nepasakyciau, kad skausmas. Svarbiausia temperatura pasimatuot, jei nera, tai manau ir viskas gerai gyja( tiesa as jau seniai nebesimatuoju blush2.gif ).

O koki "atradima" apturejau doh.gif valgant mandarinus ar vynuoges, nespeju taip greit issiskyrusiu sulciu nuryt ir pradedu springti biskiuka lotuliukas.gif va ka reiskia kai nebera tonziliu, apsukas reik didint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 01 13, 13:27)
as maniau, kad 6, 10, 21 ir 30 dienos, net telefone buvau uzsizymejus taip g.gif

Na mano va db 35 dieneles po operacijos, tai kartais dar jauciu kazka, tik nepasakyciau, kad skausmas. Svarbiausia temperatura pasimatuot, jei nera, tai manau ir viskas gerai gyja( tiesa as jau seniai nebesimatuoju blush2.gif ).

O koki "atradima" apturejau doh.gif  valgant mandarinus ar vynuoges, nespeju taip greit issiskyrusiu sulciu nuryt ir pradedu springti biskiuka lotuliukas.gif va ka reiskia kai nebera tonziliu, apsukas reik didint lotuliukas.gif

buvo ir man tas pats, vyras net juokdavosi, kad ryt nemoki smile.gif iš tikrųjų reiktu nueit pas daktarą ir tada butu ramu. tikiuosi viskas gerai bus. 4u.gif
Atsakyti
Ai nu su tuo rijimu tai man su viskuom biski beda buvo, atrodo truksta raumenu, kurie padeda maista nuryt tai bent kramtyti ilgiau ismokau lotuliukas.gif dabat jau kaip ir ipratau smile.gif

QUOTE(vikce333 @ 2010 01 13, 16:28)
buvo ir man tas pats, vyras net juokdavosi, kad ryt nemoki smile.gif  iš tikrųjų reiktu nueit pas daktarą ir tada butu ramu. tikiuosi viskas gerai bus. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Meta* @ 2010 01 13, 17:10)
Ai nu su tuo rijimu tai man su viskuom biski beda buvo, atrodo truksta raumenu, kurie padeda maista nuryt tai bent kramtyti ilgiau ismokau  lotuliukas.gif  dabat jau kaip ir ipratau  smile.gif

Kas del kramtymo tai tikrai drinks_cheers.gif o dar pastebejau, kad Citramono tablietka be problemu nuryt dabar galiu, o seniau ji man uzstrigdavo gerklej, tai per kelis kart kol isgerdavau as ja doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meta* @ 2010 01 13, 17:10)
Ai nu su tuo rijimu tai man su viskuom biski beda buvo, atrodo truksta raumenu, kurie padeda maista nuryt tai bent kramtyti ilgiau ismokau  lotuliukas.gif  dabat jau kaip ir ipratau  smile.gif

iprasim prie visko. smile.gif pirmom dienom, gal pirmais mėnesiais sunkoka nuryt yra, juk buvom su tonzilėm ir vis kažkas trukdė mums tai padaryti ir prie to buvom priprate, o dabar kai jų jau nebeturim yra labai keista ryti ir pan smile.gif bet nieko esam dideles mergaitės tai priprasim, man jau praėjo 4 mėn ir aš jau pripratau, jauciuos puikiai biggrin.gif
Atsakyti
Vajey kiek cia didvyriu rolleyes.gif

O as va nesiryztu, jau dauk metu kenciu nuo ank=ginos, karta metuose pasergu rimciau, pakenciu savaite paskui atslugsta. Bet jau tonzulos buna nuolat dickes, kartais atrodo net galva trugdo palenkti - bet tai tik isitikinimas manau.

As turiu baime baisine tai operacijai, o ar butina issioperuoti? verysad.gif bijau labai

pavydziu kurios istverete jau visa tai.

o kaip vyksta pats operacijos procesas, ar jauciasi kai pjauna...man gydytoja ne pagaiuko negali ikisti paziureti gerkle, iskart dustu ziaukcioju...o apie operacija ne pagalvoti kaip ten reiktu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irbyte: 15 sausio 2010 - 09:58
QUOTE(irbyte @ 2010 01 15, 09:57)
o kaip vyksta pats operacijos procesas, ar jauciasi kai pjauna...

tai paprašysi pilnos narkozės ir miegosi, nieko nejausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 01 13, 18:30)
Kas del kramtymo tai tikrai  drinks_cheers.gif  o dar pastebejau, kad Citramono tablietka be problemu nuryt dabar galiu, o seniau ji man uzstrigdavo gerklej, tai per kelis kart kol isgerdavau as ja doh.gif  doh.gif  doh.gif

Man ta pati beda, nenuryje tabletku...jezau reiktu ir man operuotis, tik noreciau kad uzmigdytu...o atsikelsui buciau isoperuota jau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2010 01 15, 12:02)
tai paprašysi pilnos narkozės ir miegosi, nieko nejausi smile.gif

Manau reik man pasiryzti, uztenka kankintis, man kad ir kai nesergu angina, ilgiau kalbu uzkimstu, pradeda ne is sio ne is to skaudeti gerkle...na vienu zodziu kankyne... doh.gif

Registruoiuosi pas gydytoja kad siustu operacijai
Atsakyti
Dabar nelabai suprantu, ar beturetų skaudėti man gerklę ? blink.gif blink.gif blink.gif

Šiand kažkokius negerumus jaučiu g.gif nu lygiai taip kaip prasidėdavo angina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(irbyte @ 2010 01 15, 10:57)
Vajey kiek cia didvyriu  rolleyes.gif

O as va nesiryztu, jau dauk metu kenciu nuo ank=ginos, karta metuose pasergu rimciau, pakenciu savaite paskui atslugsta. Bet jau tonzulos buna nuolat dickes, kartais atrodo net galva trugdo palenkti - bet tai tik isitikinimas manau.

As turiu baime baisine tai operacijai, o ar butina issioperuoti?  verysad.gif  bijau labai

pavydziu kurios istverete jau visa tai.

o kaip vyksta pats operacijos procesas, ar jauciasi kai pjauna...man gydytoja ne pagaiuko negali ikisti paziureti gerkle, iskart dustu ziaukcioju...o apie operacija ne pagalvoti kaip ten reiktu doh.gif

sveika, tikrai ten nėra ko bijoti. ateini į operacinį atsiguli ant stalo, įdeda kateteri, pririša, kad nepabėgtume biggrin.gif tada suleidžia vaistus ir pradeda viskas suktis lotuliukas.gif ir užmiegi, kai pjauna nieko nejauti, miegi kaip meškute žiema biggrin.gif , o prabundi po operacijoskai pakelia, ryt iš karto praktiškai neįmanoma, reik spjaudyti, bet po kokių 3-5 valandu jau kaip i reiktų spjaudyti, nes turi ten viskas išsivalyti. pora valandų dar nejauti skausmo, o paskui suleidžia vaistus nuo skausmo. buvo klausimas ar butina? BUTINA IR KUO GREIČIAU. nes puliniai jie eina vis gilyn ir gilyn, tada jau ir operacija nebepades. as tikrai negazdinu, o pasakau nemalonia tiesa. tiesa dar visa para be vandens ir be maisto reik gyvent. prieš operacija vakare reiktu nebevalgyt ir ryte jokio vandens, jokio maisto iki kito ryto.
Atsakyti