Įkraunama...
Įkraunama...

Anginos operacija

QUOTE(Meta* @ 2010 01 29, 14:26)
Nu va o mane tie dziuvimai kutenimai erzino labai jau...nuvariau pas daktara, sake nedidelis uzdegimas likes. Na nieko tokio, sake normalu, kad po operacijos taip lengvai gerkle kaip nauja netampa. O ir taip mano ta gerkle isesta buvo vaistu ir t.t....tai idave daktarelis kruva purskaliuku ir aliejuku...na turetu praeiti po kiek laiko, tik kantrybes reik  ax.gif Nu bent jau ramu, kad ne kokie Faringitai pareina ir t.t.  4u.gif

Gydytojas sake, kad superinis dalykas yra biciu pikis- t.y. propolio lasai. Nusiperki, sumaisai pagal tai, kiek raso su siltu vandeniu ir skalauji 3k per diena gerai. Sake, kad labai padeda gleivinei atsigauti...kadangi daktaras superinis, tai siulau ir tau pabandyti  thumbup.gif

o kazin kiek vaikus laiko ligonineje po operacijos? mano mazuliui 3 metukai tai gyditoja sako jog reikia operuotis tonziles ir adenoidus. labai baisu kaip jam po tos operacijos bus.
Atsakyti
Vaikai po operacijos manau kad ganėtinai legvai atsigauna ir greitai. Bent jau mano.
Atsakyti
Manau vaikus pora dieneliu pastebi ir paleidzia, kaip ir suaugusius. Vaikam tikrai sako, kad lengviau gyti po situ reikalu smile.gif
Atsakyti
operavausi klaipedoje kai man buvo 20 na jau senokai , su pilna narkoze, prie stoties ligoninej. Labai dziaugiuos kad issioperavau , nes persalimais beveik nebesergu, pries tai kas antra sav, kiekviena ziema budavo nedideli bet vistiek persalimai, operavausi dar ir del to , nes streikavo sirdis, sirdies daktare pasake jei neoperuosi anginos operuosi sirdi, nes tonziles buvo jau daugiau nei dideles,ir jos akivaizdziai kenke smile.gif angina sirgau nuo mazens. Tik daktarai klaidino tai butina tai nebutina , kol neatsiliepe. Siaip nebaisi ta operacija paskauda gerkle kaskiek, sunku valgyti ir tiek jei nera komplikaciju tai nekraujuoja. O jei kraujuoja, ilgesni laika tada uzdegina (neskausmingai) na man taip dare ,praejo po to. Po operacijos jokiu kitokiu ligu , kur sakoma kad negerai operuoti angina, nepasireiske. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(panele @ 2010 02 03, 21:38)
operavausi klaipedoje kai man buvo 20 na jau senokai ,  su pilna narkoze, prie stoties ligoninej. Labai dziaugiuos kad issioperavau , nes persalimais beveik nebesergu, pries tai kas antra sav, kiekviena ziema  budavo nedideli bet vistiek persalimai, operavausi dar ir del to , nes streikavo sirdis, sirdies daktare pasake jei neoperuosi anginos operuosi sirdi, nes tonziles buvo jau daugiau nei  dideles,ir jos akivaizdziai kenke  smile.gif  angina sirgau nuo mazens. Tik daktarai klaidino tai butina tai nebutina , kol neatsiliepe. Siaip nebaisi ta operacija paskauda gerkle kaskiek, sunku valgyti ir tiek jei nera komplikaciju tai nekraujuoja. O jei kraujuoja, ilgesni  laika tada uzdegina (neskausmingai)  na man taip dare ,praejo po to. Po operacijos jokiu kitokiu ligu , kur sakoma kad negerai operuoti angina,  nepasireiske. rolleyes.gif

as ir 20ties operavaus angina, na tai buvo neseniai... smile.gif viskas vyksta kaip ir sakei, kad kad beda ta kas pradejau dazniau sloguoti, nesuprantu kodel taip yra. nors operacija pasiseke gerai ir viskas buvo idealu.
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2010 02 04, 18:16)
as ir 20ties operavaus angina, na tai buvo neseniai... smile.gif  viskas vyksta kaip ir sakei, kad kad beda ta kas pradejau dazniau sloguoti, nesuprantu kodel taip yra. nors operacija pasiseke gerai ir viskas buvo idealu.

Nu gal dar gleivine paburkus....man daktaras sake, kad normalu...jei sirgai anginomis, tai visa gleivine jau tokia ner sveika labai ir vien tik tonziliu pasalinimas visko kaip ranka nenuims...reikia palaukti, ar dar pasigydyti is leto....man va dave visokiu vaistuku, bet nuo vienu kemsasi nosis, tai ieskosim kitu smile.gif nebutinai begti pas daktarus, gal kokiu naturaliu vaistuku pabandyti, druska paskalauti.

Bet mergaites, pasiguosiu, mano mamyte vakar istiko insultas....tai kai pagalvoju, kad pergyvenau del kakzokiu tonziliu ispjovimo tai dieve mano, net geda....kaip buna is tiesu blogai...
Atsakyti
QUOTE(Meta* @ 2010 02 05, 00:11)
Nu gal dar gleivine paburkus....man daktaras sake, kad normalu...jei sirgai anginomis, tai visa gleivine jau tokia ner sveika labai ir vien tik tonziliu pasalinimas visko kaip ranka nenuims...reikia palaukti, ar dar pasigydyti is leto....man va dave visokiu vaistuku, bet nuo vienu kemsasi nosis, tai ieskosim kitu smile.gif nebutinai begti pas daktarus, gal kokiu naturaliu vaistuku pabandyti, druska paskalauti.

Bet mergaites, pasiguosiu, mano mamyte vakar istiko insultas....tai kai pagalvoju, kad pergyvenau del kakzokiu tonziliu ispjovimo tai dieve mano, net geda....kaip buna is tiesu blogai...

pas gydytoja einu butiniausiu reikalu. smile.gif aciu uz patarima.
laikykis del mamos, tegul sveiksta greiciau.
Atsakyti
Na va, merginos, ir aš jungiuosiu į jūsų klubą smile.gif
Prieš maždaug 5 metus kelis kartus persirgau puliuojančia angina ir nuo to karto gyvenu su lėtiniu tonzilitu schmoll.gif Dar nežinia kiek laiko taip ir gyvenčiau nieko nedarius, bet be pastovios 37 temp. pradejo varginti blogas kvapas, kasdieninis pulių skonis burnoj ir spaudimasis ypač rytais doh.gif
Gavau siuntimą į santariškes, ten diagnozė buvo vienareikšmiška - operacija blink.gif O dieve kaip bijau.. Nors data numatyta tik gegužės 11d. bet jau dvi naktis blogai miegu, šiandien net mėtų arbatos nakčiai užsiplikiau verysad.gif
Dar neapsisprendžiau galutinai rinktis vietinę nejautrą ar narkozę,bet linkstu prie pastarosios.. Kadangi prieš metus turėjau ausų operaciją su vietine nejautra, bet buvo taip baisu, kad net poterius kalbėjau doh.gif Gal sakau geriau nieko nematyt ir negirdėt.. Tačiau labai bijau nepabusti iš "sapnelio", bijau kad narkozė kerta per atmintį, kuria ir taip pasigirti negaliu, ir dar bijau plaukų slinkimo, kurį čia minėjote blink.gif
Visko bijau, nervas ima, kaip čia nusiteikus, kad viskas bus gerai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipe: 07 vasario 2010 - 22:04
QUOTE(pipe @ 2010 02 07, 23:03)
Prieš maždaug 5 metus kelis kartus persirgau puliuojančia angina ir nuo to karto gyvenu su lėtiniu tonzilitu schmoll.gif Dar nežinia kiek laiko taip ir gyvenčiau nieko nedarius, bet be pastovios 37 temp. pradejo varginti blogas kvapas, kasdieninis pulių skonis burnoj ir spaudimasis ypač rytais doh.gif 
Gavau siuntimą į santariškes, ten diagnozė buvo vienareikšmiška - operacija blink.gif  O dieve kaip bijau.. Nors data numatyta tik gegužės 11d. bet jau dvi naktis blogai miegu, šiandien net mėtų arbatos nakčiai užsiplikiau verysad.gif
Dar neapsisprendžiau galutinai rinktis vietinę nejautrą ar narkozę,bet linkstu prie pastarosios.. Kadangi prieš metus turėjau ausų operaciją su vietine nejautra, bet buvo taip baisu, kad net poterius kalbėjau  doh.gif  Gal sakau geriau nieko nematyt ir negirdėt.. Tačiau labai bijau nepabusti iš "sapnelio", bijau kad narkozė kerta per atmintį, kuria ir taip pasigirti negaliu, ir dar bijau plaukų slinkimo, kurį čia minėjote blink.gif
Visko bijau, nervas ima, kaip čia nusiteikus, kad viskas bus gerai  g.gif

tu tik nusiramink, viskas bus gerai. mano mintys buvo panasios.
rinkis narkoze, nieko nejausi nieko negirdesi ir tikrai prabusi. atminciai kerta, bet ne labai stipriai pirma savaite tai vaiksciojau kaip lapas, dabar jau praejo 5 men tai kad likir atsistate viskas.
plaukai, na taip jie slenka ziauriai bent jau 6menesius paskui susitvarko. tiesiog negalvok apie operacija, daryk kasdieninius darbus kaip iki siol ir viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(pipe @ 2010 02 07, 23:03)
Gavau siuntimą į santariškes, ten diagnozė buvo vienareikšmiška - operacija blink.gif  O dieve kaip bijau.. Nors data numatyta tik gegužės 11d. bet jau dvi naktis blogai miegu, šiandien net mėtų arbatos nakčiai užsiplikiau verysad.gif
Dar neapsisprendžiau galutinai rinktis vietinę nejautrą ar narkozę,bet linkstu prie pastarosios.. Kadangi prieš metus turėjau ausų operaciją su vietine nejautra, bet buvo taip baisu, kad net poterius kalbėjau  doh.gif  Gal sakau geriau nieko nematyt ir negirdėt.. Tačiau labai bijau nepabusti iš "sapnelio", bijau kad narkozė kerta per atmintį, kuria ir taip pasigirti negaliu, ir dar bijau plaukų slinkimo, kurį čia minėjote blink.gif
Visko bijau, nervas ima, kaip čia nusiteikus, kad viskas bus gerai  g.gif

As siulyciau tik su narkoze. o tos mintys pei neprabudima matyt visiems buna, nes ir man buvo doh.gif bet viskas tvarkoj, labai sekmingai ir be jokiu blogavimu atsibudau ir buvo pakankamai lengva po operacijos ta diena. Del atminties pora savaiciu vistiek didelio poreikio nejusi ja naudotis, nes reiks atsigaut, o paskui nepastebejau jokiu kitu zymiu pakenkimu. Del plauku slinkimo tai man neslinko labiau nei iprastai, nors nepasizymiu stipriu plauku struktura schmoll.gif

O kodel taip ilgai laukti reikia operacijos, gal iseitu greiciau ir maziau nervu kainuotu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 02 08, 16:16)
O kodel taip ilgai laukti reikia operacijos, gal iseitu greiciau ir maziau nervu kainuotu mirksiukas.gif

Taip ilgai teks laukt, nes tokios eilės doh.gif o jei dar netyčia atsitiktų kažkas dėl ko tą dieną negalėsiu operuotis, tai vėl atitinkamam laikui nusikels g.gif
Aš tokioj šoko būsenoj buvau, kai sužinojau apie operaciją, kad nesuzgribau paklausti nei koks daktaras operuos, nei paprašyt kad į netyčią atsilaisvinusią vietą įkištų.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pipe @ 2010 02 08, 20:12)
Taip ilgai teks laukt, nes tokios eilės doh.gif  o jei dar netyčia atsitiktų kažkas dėl ko tą dieną negalėsiu operuotis, tai vėl atitinkamam laikui nusikels g.gif
Aš tokioj šoko būsenoj buvau, kai sužinojau apie operaciją, kad nesuzgribau paklausti nei koks daktaras operuos, nei paprašyt kad į netyčią atsilaisvinusią vietą įkištų.. verysad.gif

viskas bus gerai, tik nusiramink. mes visos tave palaikom, as tai tikrai. smile.gif
Atsakyti