QUOTE(Meta* @ 2010 01 29, 14:26)
Nu va o mane tie dziuvimai kutenimai erzino labai jau...nuvariau pas daktara, sake nedidelis uzdegimas likes. Na nieko tokio, sake normalu, kad po operacijos taip lengvai gerkle kaip nauja netampa. O ir taip mano ta gerkle isesta buvo vaistu ir t.t....tai idave daktarelis kruva purskaliuku ir aliejuku...na turetu praeiti po kiek laiko, tik kantrybes reik
Nu bent jau ramu, kad ne kokie Faringitai pareina ir t.t.
Gydytojas sake, kad superinis dalykas yra biciu pikis- t.y. propolio lasai. Nusiperki, sumaisai pagal tai, kiek raso su siltu vandeniu ir skalauji 3k per diena gerai. Sake, kad labai padeda gleivinei atsigauti...kadangi daktaras superinis, tai siulau ir tau pabandyti

Gydytojas sake, kad superinis dalykas yra biciu pikis- t.y. propolio lasai. Nusiperki, sumaisai pagal tai, kiek raso su siltu vandeniu ir skalauji 3k per diena gerai. Sake, kad labai padeda gleivinei atsigauti...kadangi daktaras superinis, tai siulau ir tau pabandyti

o kazin kiek vaikus laiko ligonineje po operacijos? mano mazuliui 3 metukai tai gyditoja sako jog reikia operuotis tonziles ir adenoidus. labai baisu kaip jam po tos operacijos bus.