QUOTE(Liulia* @ 2009 03 30, 01:49)
Ar normalu, kad praėjus pusantros savaitės po tonzilektomijos vis dar labai labai skauda?

Skauda valgyt, skauda kalbėt, ypač vakarais ir rytais...
Man atrodo normalu

aš 2 sav. praktiškai nieko kietesnio nevalgiau, na, kad neskaudėtų.....na ir neskaudėjo man labai, taip pakenčiamai visai. nimesil geri?
Papildyta:
QUOTE(Jolantagr @ 2009 03 30, 08:13)
mane operavo R. Pliauksta santariskese.
nu balsas truputi "prislopes" - tyliau kalbu (ypac kai skauda), nedainuoju ir garsiai nesijuokiu

bet manau tai laikina - kol dar skauda...
nakti labiausiai skauda - as nezinau gal issiziojus kvepuoju, ten pradziuna viskas ir del to..? o siaip ryjant po vaistuku beveik neskauda, aisku dar priklauso ka valgau.. (nes mesyte kokia ryjant skauda, vistienos sultinuka - ne kiek... ). dar man toks vaizdas kad kartais uzstringa maistas tose vietose...
po truputi imu "jausti" skrandi.. nezinau, ar nuo nimesilio ar tokios nerealios privestines dietos?

jums nieko?
noriu paklausti - kiek laiko imate nedarbinguma? as tureciau rytoj uzdaryt, bet kad pasveikau, nepasakyciau.. kita vertus, jei sveixiu tris savaites, tai...
ir ar einate i lauka? per tv sako, bus silta, nebegaliu sedet namie...
linkejimai visoms kovojancios su skausmu ir bandancioms pasveikti
aga, ir man iš pradžių buvo jausmas, kad ryjant ten kažkas pastringa. Paskui praeis.
aš tai žinok nedarbingumą turėjau 3 savaites.... mano gyd. net į kalbas nėjo, kad anksčiau užbaigti, iš pradžių- apnašos laikės ant gerklės, be to, kaskart atėjus temperatūrą man matuodavo- jei koks 37- 37,2- viskas sako, negalima užbaigt, tipo kad kokia infekcija ar komplikacija neįsimestų.... mano žemas hemoglobinas buvo, todėl ilgaiu ir sveikau.
į lauką tai aš eidavau, nors buvo lapkritis, vėsoka. Nemanau, kad grynas oras pakenks