Sveikos,
o as apturejau sia operacija pries 1,5 men. Tikrai galiu drasiai pasakyti, kad nieko ten baisaus nera, nors mane operavo turint temperaturos (37,6). Operacijos metu nieko nejauciau, o po narkozes nubudau labai greitai ir buvau labai zvali (nei galvos skaudejo, nei miego norejau, zodziu, viskas buvo super

). Taciau greiciausiai mano gera savijauta leme narkoze, kuria pirkau atskirai (t.y. nenaudojau nemokamos, o paprasiau anestiozologo, kad israsytu geresne mokama. Ji juokingai pigi - tik 20 litu.
Taip pat man niekas nekraujavo, siek tiek buvo kraujo seilese (apie kokias 2 val. po operacijos), o po to viskas svaru. Tiesa, man draude vaikscioti (operavo apie 12 val., o pradejau vaikscioti tik 5 ryto), neleido iki ryto gerti, aisku, nieko valgtyti ir kalbeti (tai nieko tokio, reikia pasirupinti tik rasikliu ir popieriumi:)) Baisiausi problema - troskulys, net negalejau uzmigti - visur aplinkui maciau vandeni:)) taciau jau is pat ryto atsigeriau ir pamirsau visas kancias. Tiesiog buvau laiminga, kad visakas sklandziai praejo:))
Na o toliau - aisku, negaliu sakyti, kad nieko nejauciau - kartais buvo ir sunku kalbeti, kartais ir ryti, taciau po savaites jau skausmo is esmes nejauciau . Tiesa, ligonineje kartas nuo karto suleisdavo nuskausminamuosius, o namuose tik viena karta geriau nimesili. Aisku, negalima pasilenkus plauti galvos, maudytis vonioje, sportuoti, lankstytis, daryti staigius judesius ir pan. bet visa tai trunka tik 10 dienu ir visakas.
Taigi reziumuojant, jeigu tik reikia operacijos - DARYKITES IR NEBIJOKITE

viska greitai pamirsite ir gal dar, netekusios tonziliu, pajusite pagerejima:)) TIESA, TURITE SAVE SAUGOTI KAIP KIAUSINI, cia as labai rimtai, tuomet nebus jokiu pakartotoiniu vizitu i ligonine, ir grieztai laikytis gydytoju nurodymu del maisto, sporto, sekso ir t.t.

)) bet tai truks tik 10 dienu