Mano savaitgalis
Šeštadienis
Pusryčiai:avižinė košė (150); 100 gr vynuogių (60), b. kava (40)
Pietūs: 50 gr. keptos orkaitėje ėrienos, 2 VŠ cous-cous, morkų salotos su liesu majonezu (400); 1/4 obuolio (10)
Pavakariai: 100 gr. naminio nesaldaus varškės pyrago (190), b. kava (40)
Vakarienė: sumuštinis- turtinga duona, ėriena, ir morkų salotos (210); 50 gr. mėlynių degtinės (120); 30 gr. šokolado su marcipanais (150)
Naktipiečiai: obuolys (60); riekutė turtingos duonos pateptos Prezident sūriu (115), pusė stiklinės alaus ( troškino

)(40)
1585
Sekmadienis
Pusryčiai: bananas (75); turtinga duona patepta Prezident sūriu (140), b. kava (40)
Priešpiečiai: 50 gr. naminio varškės pyrago (90), riekutė vytintos dešros (40)
Pietūs: kepintos daržovės- šparaginės pupelės, morkos, svogūnai, česnakai, prieskoniai, alyvuogių aliejus (120)
Pavakariai svečiuose: didelė porcija ledų ir juoda kava (320)
Vakarienė:šildytos nuo pietų daržovės su vakarykšte ėriena , 25 gr. močiutės duonos, marinuotas agurkas (180); 130 gr. vynuogių (80), riekė balto sūrio (140), riekutė vytintos dešros (40)
1265