Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis V

QUOTE(Paloma:) @ 2007 06 14, 16:50)
Nesamone,nesuprantu kaip taip gali buti  blink.gif

Labai paprastai- organizmas įpras prie 700 kcal "rėžimo", ir pakaks suvalgyti, sakysim, 900, kai svoris iškart šoks į viršų.
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 06 14, 18:09)
Labai paprastai- organizmas įpras prie 700 kcal "rėžimo", ir pakaks suvalgyti, sakysim, 900, kai svoris iškart šoks į viršų.

Tai garai kiek as zinau neturi 900 kcal.
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2007 06 14, 18:20)

nebūtina visko suprasti paraidžiui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2007 06 14, 18:20)

Žmonės turi tokią savybę, kad labai sunkiai mokosi iš svetimų klaidų- reikia viską ant savo kailio išbandyti, kad įsitikintų wink.gif

Vakarykštis
Pusryčiai:60 gr. močiutės duonospatepta Delma ir 60 gr. Rokiškio naminio sūrio, b. kava (350)
Pietūs: 180 gr salotų( krabų lazdelės, vėžių uodegėlės, paprika, porai, rausvas padažas; sveikuolių duonelė (600)
Pavakariai: 300 gr. braškių(90)
Vakarienė:šaltibarščiai ir 2 bulvės(360)
Naktipiečiai: b. kava ir tinginio gabalėlis (250)
daugoka, bet salotos bais skanios buvo smile.gif

Šiandiena
Pusryčiai: 6 VŠ avižinės košės su sėlenom (250)
Priešpiečiai: bananas ir obuoliukas (180)
Pietūs: pomidorų sriuba su nudlėm ir riekelė rugelio (215)
Pavakariai: javainis su spanguolėm (140)
Vakarienė: šaltibarščiai ir 2 bulvikės (360)
dar laukia baltkavė su gabalėliu tinginio, jei norėsiu ax.gif (250)
Atsakyti
Pusryčiai. 5 šaukštai dribsnių su vaisių gabaliukais + 2š. jogurto; 1 bananas
Priešpiečiai. 10 braškių
Pietūs. 2 delno dydžio sojos gabaliukai su prieskoniais, dubenėlis salotų, dubenėlis uogų.
Pavakariai. 2š. dribsnių su 1š. jogurto; kava
Vakarienė. Dubenėlis "Maggi" sultinio + riekelė duonos
Atsakyti
Manoji vakar diena:

PUSRYČIAI: 150g krabų mėsos, 1 pomidoras, puodas žalios arbatos, darbe kava (135)

PIETŪS: liežuvio salotos(apie 200g),4 mini bandelės su daržovėmis.(svėrė 10g blink.gif ką tik etiketę pažiūrėjau) (380)

VAKARIENĖ: 200g šaltibarščių, 150g keptos cukinijos su pievagrybiais ir svogūnų laiškais, 3 kepti marinuoti bretlingiai (tokios mažos žuvytės smile.gif ), 0,5 alaus (620)

NAKTIPIEČIAI: porcija ledų, 50g brendžio blush2.gif (130)

VISO: 1265...kažkaip vienodai gaunasi g.gif kaži ar aš čia gerai skaičiuoju
Atsakyti
Bitulka, naktipiečius tikrai numažinai smile.gif 50 gr. brendžio apie 90 kcal, o ledų porija tarp 80-200 ( ant visų pakelių būna parašytas kaloringumas)
O ir pietūs g.gif Iš ko tos salotos? jei pirktinės, tai prieš porą dienų išnagrinėjau- praktiškai visos 100 gr apie 300 kcal blink.gif Ten tas padažas atominis būna.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ar priimsit mane į savo būrį ax.gif
Noriu vėl atrodyti graži ir įspūdinga. rolleyes.gif Kažkada jau esu skaičiavusi kalorijas ir per 9 mėn numečiau 15kg, tačiau paskutiniu metu pradėjau tikrai labai jau begėdiškai maitintis, ir lašinukai užaugo blush2.gif Kažkiek svorio numečiau , bet dar nesu visai patenkinta savo rezultatu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agle @ 2007 06 15, 08:03)
Labas rytas  4u.gif 
Ar priimsit mane į savo būrį ax.gif

Sveika, agle 4u.gif Malonu, kad prisijungi- bus daugiau įvairesnių valgiaraščių bigsmile.gif

Mano pms'as mane spaudžia į kampą, o kampe, kaip tyčia, šaldytuvas stovi blush2.gif Tai valgau... blush2.gif
Šiandiena:

Pusryčiai: 230g sočių salotų su jautiena (made in Maxima, tai, tikėdama sparow....690 kcal fool.gif O juk tai maaaaažas indelis...), 2 (130g) k.r. kiaulių ausys (300) doh.gif kava su pienu (25)
Priešpiečiai: 200ml pomidorų sulčių (45)
Pietūs: agurkų/pomidorų salotos su a.š. aliejaus (120), 0,5 daniškos bandelės (90)
Pavakariai: 200 ml pom. sulčių (45)
Vakarienė: 200 ml kefyro (110)
Atsakyti
Pusryčiai:

Sakyčiau, labai lengvi pusrytėliai cool.gif Meškut, ar nepamažinai netyčia kalorijų? g.gif Nusilpsi taip besimaitindama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 06 15, 08:29)
Sakyčiau, labai lengvi pusrytėliai  cool.gif Meškut, ar nepamažinai netyčia kalorijų?  g.gif  Nusilpsi taip besimaitindama  unsure.gif

Cic, CP. Taip reikia new_russian.gif Atidaviau duoklę pms'ui nuo pat ryto, o jau toliau galiu laikytis dar vakar suplanuotos iškrovos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 06 15, 09:25)
Sveika, agle 4u.gif Malonu, kad prisijungi- bus daugiau įvairesnių valgiaraščių bigsmile.gif

Mano pms'as mane spaudžia į kampą, o kampe, kaip tyčia, šaldytuvas stovi blush2.gif Tai valgau... blush2.gif
Šiandiena:

Pusryčiai: 230g sočių salotų su jautiena (made in Maxima, tai, tikėdama sparow....690 kcal  fool.gif O juk tai maaaaažas indelis...), 2 (130g) k.r. kiaulių ausys (300) doh.gif kava su pienu (25)
Priešpiečiai: 200ml pomidorų sulčių (45)
Pietūs: agurkų/pomidorų salotos su a.š. aliejaus (120), 0,5 daniškos bandelės (90)
Pavakariai: 200 ml pom. sulčių (45)
Vakarienė: 200 ml kefyro (110)

Malonu yahoo.gif kad priimat
Aš dar tik kavą išgėriau su saldikliu, bet pietums bus šašlykas , o vakarienei šaltibarsčiai, nes maniškiui irgi labai reikia padailinti savo figūrą , nė į vieną kostiumą nebeilenda hihihi.gif
Mesškute , o tavo pusryčiai visada tokie kaloringi g.gif
Atsakyti