Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis V

vakar dienos valgiarastis padekit issiaiskint kodel nekrenta svoris g.gif

pusryciai kava+pienas 10kcal.
jogurtas 200gr.160kcal.

priespieciai- arbuzas 200gr. 60kcal. jogurtas 150gr.110 kcal.

pietums- didele lekste sriubos (sudetis saukstas pomidoru padazo prieskoniai 400gr. kopustu)sriubai daviau 200kcal
duona 50gr. 100kcal

kava +pienas 10kcal.

vakariene - arbata be cukraus,3 mini dziuveseliai po 25 kcal. 2 gabaleliai duonos (po 40gr) 200kcal sviesto saukstelis( gal puse saukstelio) 60kcal. ir viena skiltele cesnako

gaunas 1000 su trupuciu net maziau nei tureciau suvalgyt, o siandien ryte svoris grizo i pradine padeti tai yra 85 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JABLYNKST: 15 birželio 2007 - 08:59
agle, sveika prisijungusi mirksiukas.gif
JABLYNKST, jei tu pastoviai taip menkai maitiniesi, tai turbūt būsi sulėtinusi medžiagų apykaitą, ir kiekvienas kąsnis eina į kūną g.gif Kur daržovės (apart sriubos)?
Atsakyti
QUOTE(JABLYNKST @ 2007 06 15, 08:52)
gaunas 1000 su trupuciu net maziau nei tureciau suvalgyt, o siandien ryte svoris grizo i pradine padeti tai yra 85 doh.gif

Aš gavau 900 kcal, nes sriubai davei per daug- ten maximum 70 kcal (kokiuose 350 ml). Kava su pienu- nebent mažai pieno pili, man visad gaunasi bent 50 ml, o tai bus 25 kcal...
Bet kokiu atveju, valgai smarkiai per mažai. Šviežių daržovių daugiau valgyk, uogų...O koks tavo anksčiau valgiaraštis buvo? Na, kelis tūkstančius kcal tu "padarydavai"?
Atsakyti
QUOTE(JABLYNKST @ 2007 06 15, 09:52)

Įtarimas kyla , kad sunaudoji pakankamai didelį kiekį riebalų , o kaip žinau iš savo patirties riebalų turi būti pakankamai mažai ir kažkur esu skaičiusi , kad ne kcal reikia skaičiuoti , o angliavandenius, riebalus, ir baltymus.Tada svoris krenta žymiai greičiau

QUOTE(Fleurette @ 2007 06 15, 10:00)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 06 15, 09:04)
Aš gavau 900 kcal, nes sriubai davei per daug- ten maximum 70 kcal (kokiuose 350 ml). Kava su pienu- nebent mažai pieno pili, man visad gaunasi bent 50 ml, o tai bus 25 kcal...
Bet kokiu atveju, valgai smarkiai per mažai. Šviežių daržovių daugiau valgyk, uogų...O koks tavo anksčiau valgiaraštis buvo? Na, kelis tūkstančius kcal tu "padarydavai"?

tiksliai pasakyt negaliu bet is akies tai manyciau apie kokius 3000 kcal. tikrai budavo.

dar vienos dienos valgiarastis
kava+pienas -10
kose avizine 39gr. 160kcal.

pomidoras - 24
grietine(15proc) - 20
tunas savo sultyse 100gr. 75
grikiu kose 40gr. - 150kcal.

jogurtas 120kcal+2 mini dziuveseliai - 50 kcal.

varske liesa - 60kcal - saukstelis medaus 40kcal.
avizine kose - 39gr - 150kcal.

pomidoras - 24
grietine 1 saukstelis 20kcal.
duonos gabaliukas 65
gabaliukas desros (koks 20gr) 70kcal.

obuolys 65kcal.
Atsakyti

mano vakar dienelė

PUSRYČIAI Kava + virtas kiaušinis + 1/2 riekelės palangos su permatomu sviesto aptepu + 1 aš majonezo
PRIEŠPIEČIAI: 150g krabu lazdeliu +2 pomidorai + kava
PIETŪS: kava + 1 kvadratukas šokolado
VAKARIENĖ: 2 taurės sauso stoko + daug braškiu
NAKTIPIEČIAI: 1/2 naminio kotleto + 1 pomidoras

vat tep šiandien diena prasidėjo ne nuo kavos o nuo braškiu su pienu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2007 06 15, 07:55)
Bitulka, naktipiečius tikrai numažinai smile.gif 50 gr. brendžio apie 90 kcal, o ledų porija tarp 80-200 ( ant visų pakelių būna parašytas kaloringumas)
O ir pietūs g.gif  Iš ko tos salotos? jei pirktinės, tai prieš porą dienų išnagrinėjau- praktiškai visos 100 gr apie 300 kcal blink.gif Ten tas padažas atominis būna.

Pirktinės buvo, bet padazas jogurto g.gif Sudėtis: virtas liežuvis, ridikėliai, agurkai, salierų steibai, daug krapų ir jogutro padažas. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitulka: 15 birželio 2007 - 09:36
Bitulka, jei jogurtas , tai gal ir teisingai unsure.gif
Aš trečiadienį varčiau pakuotas mišraines. Vos šoko negavau. Sudėtis: a la žuvis ir daržovės. Na tipo sveika cool.gif o Kal apie 300/ 100 gr. Vos šoko negavau. Išsirinkau "lengviausias" 280kcal lotuliukas.gif o padažas vadinosi "rožinis": pieno milteliai, jogurtas, stabilizatoriai, x... riai. Skanu, bet ...Tai buvo mano paskutinis gatavų mišrainių pirkinys pioneer.gif
Bet va pritariu MN, jos tikrai sočios - nors buvo tik 180 gr, jaučiausi kaip dramblį prarijus. Kaži, ko ten į jas deda bigsmile.gif

mano šiandiena
Pusryčiai: 300 ml "Valgyk lengvai" kefyro ir šaukštas sėlenų (130)
Priešpiečiai: didokas bananas (150)
Pietūs: sumuštinis( grūdėtas duona, delma, fermentinis sūris, pomidoras, pekino salotos (270)
Pavakariai:b. kava ir 2 Vilniaus saldainiai(140)
Vakarienė: 100 gr. keptos menkės, agurkų-pekino-pomidorų salotos su trupučiu alyvuogių aliejaus (300); šerbetas (100)
Naktipiečiai: pora obuolių (140)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sparow: 15 birželio 2007 - 10:58
QUOTE(sparow @ 2007 06 15, 10:52)
Bitulka, jei jogurtas , tai gal ir teisingai unsure.gif

Jei jogurtas- tai nieko, bet jei jogurtinis padažas...Na, tie pirktiniai turi apie 250 kcal/100g doh.gif

Dėl gatavų mišrainių pritariu- nusprendžiau, kad jos ne tik nesveika, bet ir neskanu cool.gif Nebepirksiu daugiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 06 15, 11:59)
Dėl gatavų mišrainių pritariu- nusprendžiau, kad jos ne tik nesveika, bet ir neskanu cool.gif  Nebepirksiu daugiau cool.gif

AS irgi nebepirksiu blink.gif
Atsakyti
Pasigirsiu savo pusryciais cool.gif
Tai meskutes rytinis pasistiprinimas pries mano turbut ir nublanks tongue.gif ax.gif
Tei va:
Tirpi kavyte is pakelio 82kcal
3 batono riekeles apteptos "puse centimetro" margarinu (iseina apie 2 valg. saukstus) cool.gif apie 526kcal
3 riekutes servelato tarybinio 200kcal
3 javinukai 75kcal
2 abrikosai, mazi 50kcal
Kaip ir apie 1000kcal. jau yra cool.gif
Tokie jau senokai budavo mano pusryciai, kol pagaliau uzlipau ant svarstykliu ir issigandau

mega_shok.gif fool.gif

neveltui nuo kazkada svertu 58kg priejau iki 72kg
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 06 14, 18:45)
Atleisk, bet tu badauji. Tavo valgiaraščiai nesiekia nė 700 kcal. Sulėtinsi medžiagų apykaitą su tokia mityba, paskui svoris augs vien nuo pakvėpavimo maisto garais...

nemanau,kad cia badavimas g.gif zinau kas tai yra smile.gif savaitgali leidziu sau ciut daugiau, taigi darbo dienom laikau save rankose ax.gif

pusryciai- balinta kavyte su cukrum, 2 sumustiniai (juoda duona, vytintas kumpis, krapai)

pietus ir vakarene bus ta pati - salotos (nedidelis kopustas, didelis pomidoras, 2 kiausiniai, indelis tuno savo sultyse, krapai, petrazoles) taigi isejo 2 dideles porcijos, viena jau suvalgiau, o kita bus vakarenei ax.gif + kavyte 3in1 su sokoladu ax.gif

vakarenei gal dar ka nugriebsiu rolleyes.gif

Atsakyti