Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis V

QUOTE(Paloma:) @ 2007 06 16, 08:07)
Nu nesamone  doh.gif Issiaiskinkit jus pirma ka reiskia badauti  unsure.gif Va Afrikos vaikai tai tikrai badauja.o Lallos valgiarastis normalus norint numesti svorio.

labai teisingai cool.gif Afrikos vaikai badauja, del skrudo, Lalla badauja noredama numesti svorio doh.gif tai du labai skirtingi dalykai, bet man gaila tiek afrikos vaiku, tiek lallos verysad.gif

QUOTE(SilRa @ 2007 06 16, 09:24)
taip, Lallos valgiaraštis tikrai "normalus" norint sulėtinti medžiagų apykaitą, išmokyti organizmą pasitenkinti minimumu ir po to visą gyvenimą maitintis kaip kalėjime - duona ir vandeniu, nes suvalgius nors šiek tiek daugiau pradės augti svoris. Tai puikus valgiaraštis norinčioms amžino yo-yo efekto.

jei kas nors nesuprato, tai čia ironija mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif verysad.gif

QUOTE(Paloma:) @ 2007 06 16, 13:06)
As viska suprantu,bet labai daznai yra perdedama,be to kiekvienam zmogui reikia skirtingo maisto,skirtingo kaloriju skaiciaus,galbut kai kam uztenka tu 700 kcal ir jauciasi sotus,nes yra daug zmoniu kurie laabai daug valgo,bet yra ir tokiu "nevalgiuku",pvz. man tu 700 kaloriju visiskai uztenka,turiu ir energijos,ir esu soti,plius dabar taip karsta norisi tik ko nors gaivaus  4u.gif
Bet Nesipykim,nesigincikim,gyvenkim draugiskai  4u.gif

daugiau nebesigincysiu, cia paskutinis bandymas cool.gif tai, kad gydytojai seniai irode, kad tu 700 nepakanka, aisku Paloma ir Lalla zino geriau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2007 06 16, 16:06)
Nesipykim,nesigincikim,gyvenkim draugiskai  4u.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandiena
Pusryčiai:Fitness dribsniai su pienu (190); bananas (110)
Priešpiečiai:obuoliukas (40); šerbetas (100)
Pietūs: befstrogenas, šviežios bulvės, marinuoti agurkiukai (300); 2 zefyrai (200) wink.gif
Pavakariai:20 gr studentų maisto (120); b. kava su trupučiu cukraus(70)
Vakarienė: 50 gr. močiutės duonos, 20 gr. marinuotos silkės, pomidoras (200); 2 riekutės batono pateptos liesu "Mūsų" sūreliu su žalumynais (140); 200 gr. "Valgyk lengvai" kefyro (85)
Atsakyti
Labas vakarėlis 4u.gif
Neturiu aš jokio savo valgiaraščio blush2.gif valgau ką ir visi namuose, tik truputi mažiau ir savo porcijas visada pasveriu ir paskui paskaičiuoju kcal.
Šeštadienis
pusryčiai 9:30
kava 40
Pietūs 13:00
šaltibarščiai su šviežiom bulvėm ( 60+150) vištienos krūtinėlė 150gr(200) ir agurkai bei pomidorai( 12+24) mineralinis
vakarienė stilkinė vyno (100) ir braškės 100

sekmadienis
pusryčiai kava
pietus keptos dešrelės 350 ir svogūnų laiškai su pomidorų padažu 50 vakarienė braškės su pienu 150
Atsakyti
QUOTE(agle @ 2007 06 17, 15:50)
Labas vakarėlis  4u.gif
Neturiu aš jokio savo valgiaraščio  blush2.gif valgau ką ir visi namuose, tik truputi mažiau ir savo porcijas visada pasveriu ir paskui paskaičiuoju kcal.
Šeštadienis
kava 40
šaltibarščiai su šviežiom bulvėm ( 60+150) vištienos krūtinėlė 150gr(200) ir agurkai bei pomidorai( 12+24) mineralinis

sekmadienis
pusryčiai kava
pietus keptos dešrelės 350 ir svogūnų laiškai su pomidorų padažu 50 vakarienė braškės su pienu 150

nu va doh.gif dar viena salia afrikos vaiku blink.gif siaubo filmas, ne kitaip blink.gif doh.gif
Atsakyti
blink.gif čia kas g.gif anoreksikių valgiaraščiai g.gif
Iki ko nusirito valgiaraščio tema schmoll.gif BAISU doh.gif

QUOTE(agle @ 2007 06 17, 18:50)
Šeštadienis
kava 40

sekmadienis
pusryčiai kava

Merginos,gal pagalvokit ,kad šią temą skaito ne tik suaugę moterys,bet ir paauglės g.gif tokių valgiaraščių čia geriau neskelbti schmoll.gif nes pavyzdžio aš juose jokio nematau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrella: 17 birželio 2007 - 19:44
QUOTE(agle @ 2007 06 17, 18:50)
Neturiu aš jokio savo valgiaraščio  blush2.gif valgau ką ir visi namuose, tik truputi mažiau ir savo porcijas visada pasveriu ir paskui paskaičiuoju kcal.

Agle, jau anądien pastebėjau, kad maitiniesi per menkai, tik pagalvojau, kad šiaip diena pasitaikė- nagi visiems būna. Bet dabar... unsure.gif Tavo valgiaraštis nesiekia nei 700 kcal. doh.gif Esi ne piemenė, brandi moteris. Daili moteris, pridėsiu. Tačiau kodėl taip nemyli savęs? Kodėl alini organizmą? Jei toliau taip maitinsies, pabūsius ekstrasekse cool.gif ir nusakysiu tavo ateitį- ji, beje, laaabai aiški: greit numesi, dar greičiau priaugsi (ir daugiau!), jei dar neturi sveikatos problemų- patikėk, tikrai turėsi, o iš grožio neliks jokio grožio schmoll.gif

Primenu visoms, kad šios temos tikslas- mokytis lieknėti ir maitintis sveikai, be badmiriavimo ir alinančių mažo kaloringumo ar vienprodukčių dietų, tačiau, kaip matau, į pastabas nereaguojate. Greičiau atvirkščiai- kai kurios besimaitinančios (o gal teisingiau būtų- badmiriaujančios) net purkštaujate, visiškai neklausydamos protingų patarimų. Patikėkit, mielosios, patariančios merginos tikrai turi daug patirties, pačios perėjo per ugnį ir vandenį ir nori, kad nebekartotumėte klaidų. Tenka tik apgailestauti, kad, kaip ir visada, mokomės ne iš svetimų, o iš savų... O dar baisiau, kai tos klaidos ir neįsiklausymas nuveda prie rimtų sveikatos sutrikimų. Būkit protingos ir mylėkit save mirksiukas.gif

Įspėjimas ateičiai- valgiaraščiai, nesiekiantys 1200kcal. ateityje bus trinami be perspėjimo (išimtys bus taikomos naujokams, besimokantiems tvarkingos mitybos bei tvarkingai besimaitinančioms "seniokėms", kai pasitaikys diena "lyg tyčia..." tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2007 06 17, 20:09)
nu va  doh.gif dar viena salia afrikos vaiku blink.gif siaubo filmas, ne kitaip blink.gif  doh.gif

blush2.gif
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 06 17, 20:45)
Agle, jau anądien pastebėjau, kad maitiniesi per menkai, tik pagalvojau, kad šiaip diena pasitaikė- nagi visiems būna. Bet dabar...  unsure.gif  Tavo valgiaraštis nesiekia nei 700 kcal.  doh.gif Esi ne piemenė, brandi moteris. Daili moteris, pridėsiu. Tačiau kodėl taip nemyli savęs? Kodėl alini organizmą? Jei toliau taip maitinsies, pabūsius ekstrasekse  cool.gif ir nusakysiu tavo ateitį- ji, beje, laaabai aiški: greit numesi, dar greičiau priaugsi (ir daugiau!), jei dar neturi sveikatos problemų- patikėk, tikrai turėsi, o iš grožio neliks jokio grožio  schmoll.gif

Nu labai jau atsiprašau , bet čia tos dienos , kai išvežė į kaimą , o ten kaiptyčia viskas normuota , daugiau niekas neduoda verysad.gif
O jūs mane barkit , o tai nėra kamir tuos lašinukus reikia numesti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(estrella @ 2007 06 17, 20:39)
blink.gif čia kas  g.gif anoreksikių valgiaraščiai  g.gif
Iki ko nusirito valgiaraščio tema  schmoll.gif BAISU  doh.gif

Bandau padėtį taisyti mirksiukas.gif

ŠEŠTADIENIS
Pusryčiai: avižinė košė/dž.slyvos/sėlenos/alyvuogių aliejus
Priešpiečiai: gabalas arbūzo, kelios braškės
Pietūs: pupelių-kalafiorų sriuba (2 smt.), 40g j. ajerų duonos, 1 kiaulienosdešrelė (apie 20g), daržovių (kalafiorai, r.paprika, agurkas, pomidoras) salotos su l.grietine
Pavakariai: b. kava, 100g l. jogurto, braškės(daug)
Vakarienė: 100g l.varškės/kv.gemalai/v.š. trintų braškių su cukrum, pusė taurės r.vyno

SEKMADIENIS
Pusryčiai: b. kava, avižinė košė/dž.slyvos/sėlenos/alyv.aliejus/l.pienas
Priešpiečiai: juodoji arbata su citrina, gabalas arbūzo, 4 braškės
Pietūs: pupelių-kalafiorų sriuba (2 smt.), 40g j. ajerų duonos, 1 nedidelis kalakutienos kotletas, 150g lęšių salotų
Pavakariai: dubuo braškių
Vakarienė: stiklinė naminio kompoto, 100g l. jogurto, bananas

Beje, Ciocia Polia, norėjau paklausti, o kaip bus su valgiaraščiais tokių (kaip, pvz., aš), kurios neskaičiuoja kcal, bet stengiasi sveikai maitintis? Nors... kita vertus, mano valgiaraščiai labai retai būna mažiau 1200 kcal hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 06 18, 07:56)
o kaip bus su valgiaraščiais tokių (kaip, pvz., aš), kurios neskaičiuoja kcal, bet stengiasi sveikai maitintis?

Nea, prie tokių nesikabinėsim, tegu tik būna ir tesimoko kitos sveikos gyvensenos
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
mano sekmadienis
Pusryčiai: sėlenų dribsniai su pienu (170); grūdėta skrudinta duiona su spanguolių džemu, vyšnių arbata (170)
Priešpiečiai: šerbetas (100)
Pietūs: 60 gr. keptų orkaitėje dešrelių, kepta orkaitėje bulvė, šviežias agurkas,1 VŠ pomidorų padažo (350)
Pavakariai: braškių daug (150)
Vakarienė: šaltibarščiai (150); kiek vėliau stiklinė alaus, 2 riekutės vytintos dešros ir keli gabalėliai džiovinto sūrio (280)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti