QUOTE(agle @ 2007 06 18, 21:33)
Labai laukiu atsiliepimų
agle, jau panašiau - kalorijų atžvilgiu

gali būti, kad tavo skrandukas labai susitraukęs. Jei prie šio davinio dar būtum suvalgius keletą riešutukų, gautum tas trūkstamas kalorijas ir papildytum savo racijoną geraisiais riebalais( valgiaraštis per liesas).
Dar viena pastaba: mažai grūdinių produktų. Tai yra jų praktiškai nėra. Juk tai piramidės pagrindas turi būti. Riekelė ruginės duonos tikrai nepakenks figūrai.
Agle, gal tu laikais baltyminės dietos, nes baltymų proporcingai man rodos daugokai

Tokia subjektyvi mano nuomonė.
Pasiskaičiuok pagal savo svorį, ūgį ir amžių reikalingą kcal minimumą. Turėsi atspirties tašką
Mano šiandiena
Pusryčiai: 4 grūdų košė (155); obuolys (50)
Priešpiečiai:40 gr riešutų ir džiovintų vaisių mišinio (200)
Pietūs: 200 gr salotų ( tunas,morkos, kukurūzai pupelės, paprika, truputis alyvuogių aliejaus) (220); 2 Vilniaus saldainiai ir b. kava (140)
Pavakariai: javainiai ir ž. arbata (150);apelsinas (80)
Vakarienė: ridikėlių- agurkų salotos su liesa grietine (60) 50 gr. Mociutės duonos (110); 200 gr, kefyro (110)
Dar toks pastebėjimas. Čia aš jau turiu kompetensijos tuo klausimu. Konkrečiai niekam netaikau

Pastovus alkio neigimas, kai valgoma ypač mažai ( "aš jaučiuosi soti", "daugiau negaliu valgyti"... )ir visiškas turinčių daugiau kcal maisto atsisakymas ( pav. riebalų arba karbohidratų) yra pirmieji anoreksijos požymiai. Kai smegenys nejaučia bado, kai akivaizdžiai yra badaujama, tai jau yra bėda .O anoreksija - labai rimta liga. Taip kad moterys ir merginos, nedarykim su savim bandymų.
Papildyta:
QUOTE(ewaldina @ 2007 06 19, 08:45)
Labukas, kiek kal turi trešnės gal žinot?
Yra tam skirta tema

MN man rodos, jau rašė apie tai. Mano lentelėje 50-70 kcal/100 gr. Priklausomai nuo saldumo.