Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis V

Mano absurdinis vakarykštis valgiaraštis tease.gif

PUSRYČIAI: 100g salotų su krabais, pomidorais, agurkais ir 0,5 šaukšto neriebaus majonezo, žalia arbata, vanduo+obuolių actas, darbe kava (215)

PIETŲS: 200g pekino su kumpiu salotų, kapotos tešlos pyragėlis su grybais, 1 nektarinas (310)

VAKARIENĖ: 200g rūgštynių sriubos, 100g troškintų daržovių, 2 šaukštai naminių žuvies konservų, 2 skardinės alaus (780)

VISO: 1305.... victory.gif ir vėl eilinį kartą į pievas irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif

QUOTE(Rama* @ 2007 06 21, 10:30)
šiandien iškrova

Sėkmės išsikraunant mirksiukas.gif

QUOTE(Bitulka @ 2007 06 21, 10:39)
Mano absurdinis vakarykštis valgiaraštis tease.gif

unsure.gif Kodėl absurdinis? Išskyrus pyragėlį nematau nieko tragiško...

Mano šiandiena:
Priešpusryčiai: kava su pienu (20)
Pusryčiai: 2 sumuštiniai iš: daniškos bandelės (185), 100g rūkytos višt.krūtinėlės (130), 10g jogurtinio padažo (25)
Priešpiečiai: 315g trešnių (165)
Pietūs: 4 cannellonni, įdaryti kalakuto faršu ir sūriu (460), 300g agurkų/svogūno laiškų salotos su 30 g nat.jogurto (70)
Pavakariai: kava su pienu (20)
Vakarienė: 300g virtų/a.š. aliejaus apkeptų bulvių (255), 200 ml lieso pieno (80)

VISO: 1410 kcal
Atsakyti
QUOTE(Rama* @ 2007 06 21, 11:30)
šiandien iškrova -

Kaip suprast tą iškrovą? Jei negausi kcal, reiškia organizmas neatliks darbo, nepavers į šiluminę energiją ir ...nesudegins lašinių? tongue.gif schmoll.gif Ir nenusimes joks svoris? schmoll.gif
Atsakyti
Pusryciai: didelis dubuo vaisiu salotu (ananasai,melionai,arbuzai,bananai,obuolaii,vynuoges,persikai,abrikosai) apie 500 kcal g.gif
Pietus:lazanija su varske irgi 500kcal g.gif
Vakariene: braskes ir kokteilis kokie 300 kcal

Kazkoks kosmaras blink.gif Reikia uzsideti spyna ant burnos biggrin.gif
Atsakyti
taisau padėtį , nes jau tikrai gavau stipriai barti
Pusryčiai
2riekės juodos duonos , liesas varškės sūris 100gr. sviesto ant galo peilio(340) kava be cukraus

Priešpiečiai liesas jogurtas 150gr apelsinas (200)

pietūs eryžiai 15gr, lašiša 100gr, kopūstų salotos su aliejum 150gr. ( 470)

pavakariai obuolys (70)

Vakarienė
avižiniai dribsniai 50gr. liesas jogurtas ir 100gr. braškių (340)
Viso 1420
Atsakyti
vakar diena:

priešpusryčiai: obuolys 60
pusryčiai: javainiai su pienu 200
priešpiečiai: obuoliai 100
pietūs: tuno ir žalių daržovių salotos (tunas, pomidoras, agurkas, svogūno laiškai, salotos, tofu sūris, majonezas) (275), duona (125) 400
pavakariai: 100g saldžios varškytės 180
vakarienė: cepelinas (300), 3gab. šokolado (90), 2 sausainiai (100) 490
naktipiečiai: gabalėlis mėsos 70

VISO: 1500kcal
na, gražiai pradėjusi nelabai gražiai baigiau blink.gif nemažai gavosi dėl naktinių nukrypimų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 06 21, 07:15)
Gal aš  fool.gif , bet nesuprantu tokio maitinimosi ir tokių valgiaraščių skelbimo prasmės. Juk būtent tam juos ir rašome, kad gautumėm patarimų, kas ne taip. Jei į juos nereaguojama- tai kam tada? Kam? Paaiškinkit, man  doh.gif

Absoliučiai pritariu iš principo drinks_cheers.gif Bet kai rašai, taigi tikiesi, kad išbandžiusios pastebės tavo neteisingą mitybą ir perspės?... Bet iš tikrųjų tai kiekvienam - SAVO. Produktai, valgiai, kuris juos mėgsta, labai gi skiriasi. Ir esmė ne juose, o tik KCAL kiekyje. Eurika, na tokį "atradimą" padariau fool.gif Ir visa bėda, kad tų KCAL persiriji keliskart per daug bijau.gif O kaip susibalansuoti ir apsiriboti? jei žinočiau - būčiau balerina yahoo.gif Todėl ir knisu iš pagrindų jūsų visų susilieknėjusiųjų patirtį... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Versija1: 22 birželio 2007 - 07:58
QUOTE(Versija1 @ 2007 06 21, 21:54)
Kaip suprast tą iškrovą? Jei negausi kcal, reiškia organizmas neatliks darbo, nepavers į šiluminę energiją ir ...nesudegins lašinių?  tongue.gif  schmoll.gif Ir nenusimes joks svoris?  schmoll.gif

mastau.gif nesupratau ką čia tuom norėjai pasakyti. pasiskaityk mano postą, ten parašyta ką valgiau. o per iškrovą sunaudojau ~ 820 kcal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agle @ 2007 06 21, 22:21)
taisau padėtį

Va... čia jau kita kalba. Šaunuolė drinks_cheers.gif

QUOTE(Versija1 @ 2007 06 22, 08:58)
Produktai, valgiai, kuris juos mėgsta, labai gi skiriasi.

iš esmės- tai taip. Visi turim savo skonį, o be jo- dar ir įpročius. Bet... skonį galima pakeisti, kai pakeisim įpročius. Aš va pav. arbatą geriu be cukraus. Su cukrum man neskanu - sirupą primena. Bet anksčiau būdavo kitaip. Po truputį mažinau ir vėliau visiškai atsisakiau. O į kavą beriu- pusę arbatinio šaukštelio wink.gif.
Užmečiau akį į kalorijų temą. Tavo pagrindinė problema, kaip man atrodo,- riebalai. Jų daug ir dar gyvulinės kilmės. Sviesto atsisakyt gal ir nereikėtų, bet taukus drąsiai brauk iš savo raciono. Žuvis riebi sveika. Bet gal ją reiktų tada valgyt kitą dieną, kai nebus taukų ir tiek nemažai svieto g.gif O ir sūrį galima būtų liesesnį rinktis. Ne viskas iš karto, tiesiog savo skonį po truputį galima keisti mirksiukas.gif

Vakar apturėjau vykusią iškrovą su kefyru ir šviežiais agurkais smile.gif
Šiandieninis
Pusryčiai: firness dribsniai su pienu, vyšnių arbata (210)
Priešpiečiai: bananas (110)
Pietūs:Graikiškos salotos (220); javainis su obuoliais (120)
Pavakariai: virtinukai su varške ir VŠ 12 proc. grietinės (440)
Vakarienė: apelsinas, baltkavė ir 2 saldainiai (220)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sparow: 22 birželio 2007 - 09:17
QUOTE(sparow @ 2007 06 22, 10:16)
Va... čia jau kita kalba. Šaunuolė drinks_cheers.gif
iš esmės- tai taip. Visi turim savo skonį, o be jo- dar ir įpročius. Bet... skonį galima pakeisti, kai pakeisim įpročius. Aš va pav. arbatą geriu be cukraus. Su cukrum man neskanu - sirupą primena. Bet anksčiau būdavo kitaip. Po truputį mažinau ir vėliau visiškai atsisakiau. O į kavą beriu- pusę arbatinio šaukštelio wink.gif.
Užmečiau akį į kalorijų temą. Tavo pagrindinė problema, kaip man atrodo,- riebalai. Jų daug ir dar gyvulinės kilmės. Sviesto atsisakyt gal ir nereikėtų, bet taukus drąsiai brauk iš savo raciono. Žuvis riebi sveika. Bet gal ją reiktų tada valgyt kitą dieną, kai nebus taukų ir tiek nemažai svieto g.gif O ir sūrį galima būtų liesesnį rinktis. Ne viskas iš karto, tiesiog savo skonį po truputį galima keisti mirksiukas.gif

Nu negaliu iš karto juk sveikai maitintis doh.gif nes turiu savo ir šeimos maitinimosi įpročius , todėl po truputi svengiuosi viską susutatyti į geras vėžias , todėl ir klausiu patarimo ką blogai darau. prolema ta , kad aš esu mėsinė ir be mėsos nė dienos doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rama* @ 2007 06 22, 09:13)
mastau.gif  nesupratau ką čia tuom norėjai pasakyti. pasiskaityk mano postą, ten parašyta ką valgiau. o per iškrovą sunaudojau ~ 820 kcal mirksiukas.gif

Na tavo tik pasiskolinau žodį "iškrova" ir visai neliečiau tavo posto. O mano klausimas buvo labai aiškiai suformuluotas. Gal dar kas atsakys...
Atsakyti
QUOTE(Versija1 @ 2007 06 21, 20:54)
Kaip suprast tą iškrovą? Jei negausi kcal, reiškia organizmas neatliks darbo,

Versija1, painioji iškrovą su badavimu mirksiukas.gif Iškrovos dieną rekomenduojama suvartoti iki 700 kcal, pačią iškrovą daryti kartą per savaitę.

QUOTE(agle @ 2007 06 22, 09:21)
1. Nu negaliu iš karto juk sveikai maitintis  doh.gif
2.  prolema ta , kad aš esu mėsinė ir be mėsos nė dienos doh.gif  blush2.gif

1. Agle, tau tiesiog trūksta kcal. O sveika mityba- tiktai sveikintina mirksiukas.gif

2. Tai- ne problema schmoll.gif Tiesiog renkiesi sveikesnę mėsą ir žiūri jos kiekius, vengdama keptų, riebių patiekalų mirksiukas.gif

Mano šiandiena rolleyes.gif
Priešpusryčiai: kava su pienu (20)
Pusryčiai: 0,5 kg trešnių (260)
Priešpiečiai: 100g šoninės (420), 150g virtų bulvių (130)
Pietūs: 0,5 kg trešnių (260)
Pavakariai: kava su pienu (20)
Vakarienė: 300g pom. salotų su a.š. aliejaus (110), 50g j.duonos (125)

VISO: 1345 kcal
Atsakyti