QUOTE(agle @ 2007 06 21, 22:21)
Va... čia jau kita kalba. Šaunuolė
QUOTE(Versija1 @ 2007 06 22, 08:58)
Produktai, valgiai, kuris juos mėgsta, labai gi skiriasi.
iš esmės- tai taip. Visi turim savo skonį, o be jo- dar ir įpročius. Bet... skonį galima pakeisti, kai pakeisim įpročius. Aš va pav. arbatą geriu be cukraus. Su cukrum man neskanu - sirupą primena. Bet anksčiau būdavo kitaip. Po truputį mažinau ir vėliau visiškai atsisakiau. O į kavą beriu- pusę arbatinio šaukštelio

.
Užmečiau akį į kalorijų temą. Tavo pagrindinė problema, kaip man atrodo,- riebalai. Jų daug ir dar gyvulinės kilmės. Sviesto atsisakyt gal ir nereikėtų, bet taukus drąsiai brauk iš savo raciono. Žuvis riebi sveika. Bet gal ją reiktų tada valgyt kitą dieną, kai nebus taukų ir tiek nemažai svieto

O ir sūrį galima būtų liesesnį rinktis. Ne viskas iš karto, tiesiog savo skonį po truputį galima keisti
Vakar apturėjau vykusią iškrovą su kefyru ir šviežiais agurkais
Šiandieninis
Pusryčiai: firness dribsniai su pienu, vyšnių arbata (210)
Priešpiečiai: bananas (110)
Pietūs:Graikiškos salotos (220); javainis su obuoliais (120)
Pavakariai: virtinukai su varške ir VŠ 12 proc. grietinės (440)
Vakarienė: apelsinas, baltkavė ir 2 saldainiai (220)