Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis V

šiandiena:

pusryčiai: 200g arbūzo (60), grikių košė (100), sviesto 1a.š. (40) 200kcal
priešpiečiai: 100g pieno (53), 100g braškių (41), cukrus (11) 105kcal
pietūs: 200g marinuotų grybų (200), bulvių košė (130), sumuštinis su tofu sūriu (150) 480kcal
pavakariai: grikių košė su uogiene 96kcal
vakarienė: kopūstų sriuba (112), keptas kiaušinis (223), duona (75), 150g agurkų (20) 430kcal

viso: 1311kcal.
Atsakyti
Pusryčiai 2kiaušiniai(160) +2arbatiniai št. majonezo (60)+kava(0)+ duonelė (22)
Pietūs : šaltibarščiai (200) +2bulvės(120) +kava(40) tuno salotos, (160)
vakarienė daržovių salotos (100) su aliejum ir riešutai (200)
VISO 1062
Per dieną dar išgeriu 1,5 l žalios arbatos
Paskaičiavau , kad man reika mažiausiai suvalgyti 1544,22kcal doh.gif taigi nuo to vėl pradėsiu pūstis g.gif
Atsakyti
QUOTE(agle @ 2007 06 19, 14:22)
Paskaičiavau , kad man reika mažiausiai suvalgyti 1544,22kcal doh.gif taigi nuo to vėl pradėsiu pūstis g.gif

gali bandyt kokiu 1300-1400kcal ir siek tiek judesio mirksiukas.gif ir neturetum pustis schmoll.gif tik valgyk 5-6 kartus per diena, o ne tris kaip dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agle @ 2007 06 19, 14:14)
o kaip pasiskaičiuoti tas reikalingą kcal kiekį, neberandu savo užrašų , gal kas gali priminti. ax.gif

čia gali pasiskaičiuoti, kiek tau per dieną reik suvartoti kalorijų 4u.gif
mergaitės, o kiek (g ir kal) maždaug būna tie rutuliukais pardavinėjami (Valentino, Soprano) ledai? Sakė ten jie grietininiu pagrindu g.gif Blyn dvigubą šian suraičiau, ryt kai pateiksiu šiandienos ataskaitą tai lupt gausiu doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Malonu, kad priimat 4u.gif bigsmile.gif
Pagal tą kalorijų skaičiuoklę gaunasi, kad man reikia suvartoti beveik 2200kcal. Svorio niekada nenumesiu su tokiu kalorijų kiekiu unsure.gif doh.gif

Šiandien:

Pusryčiai: kavos 3in1 puodukas, 100g duonos, 100g dešros, 200g pomidorų
Priešpiečiai: 2 greipfruktai
Pietūs: vištienos kepsnys su grybų padažu, daržovėmis ir 100g bulvyčių fri
Pavakariai: ledas wub.gif
Vakarienė: pomidorų, agurkų, paprikos ir svogūnų laiškų salotos su grietine ~400g

Daug visko, ir nelabai pavyko susiskaičiuot kalorijas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2007 06 19, 18:00)
gali bandyt kokiu 1300-1400kcal ir siek tiek judesio mirksiukas.gif ir neturetum pustis schmoll.gif tik valgyk 5-6 kartus per diena, o ne tris kaip dabar mirksiukas.gif

Bandau 1200 bet toks įtemptas mėnuo , kad 5 kartus valgyti nu niekaip blush2.gif Nes dabar bandau keisti darbo profilį thumbup.gif Kai viskas nusisitovės ir įeisiu į ritmą tada bandysiu ir po truputi dažniau , bet mažiau suvalgyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolyte @ 2007 06 19, 19:30)

Pusryčiai: kavos 3in1 puodukas, 100g duonos, 100g dešros, 200g pomidorų
Priešpiečiai: 2 greipfruktai
Pietūs: vištienos kepsnys su grybų padažu, daržovėmis ir 100g bulvyčių fri
Pavakariai: ledas wub.gif
Vakarienė: pomidorų, agurkų, paprikos ir svogūnų laiškų salotos su grietine ~400g

pusryciai priklausomai nuo desros 680-980kcal blink.gif
pietus priklausomai nuo kepsnio dydzio ir padazo riebumo 700-900kcal
pavakariai priklausomai nuo ledo rusies ir dydzio 80- 250kcal
na ir vakariene 400kcal
nelabai svori metanciai unsure.gif g.gif o ten kur paskaiciuota, tai islaikyti svoriui, mesti reikia atimti 700-1000kcal mirksiukas.gif

o raudonai pazymetus produktus butu gerai visai isbraukti is raciono, nebent retkarciais pasimegauti mazais kiekiais mirksiukas.gif

Papildyta:

QUOTE(agle @ 2007 06 19, 20:57)
Bandau 1200 bet toks įtemptas mėnuo , kad 5 kartus valgyti nu niekaip blush2.gif Nes dabar bandau keisti darbo profilį  thumbup.gif Kai viskas nusisitovės ir įeisiu į ritmą tada bandysiu ir po truputi dažniau , bet mažiau suvalgyti ax.gif

laiko ne taip sunku atrasti, na koki obuoli i rankine isimesk, riesutu saujele, razinu mirksiukas.gif sveika, sotu ir alki numalsinsi mirksiukas.gif be to ugdysi gerus iprocius, paspartes medziagu apykaita cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2007 06 20, 00:05)
nelabai svori metanciai unsure.gif  g.gif o ten kur paskaiciuota, tai islaikyti svoriui, mesti reikia atimti 700-1000kcal mirksiukas.gif

na va ačiū, atsakei ir man į patį svarbiausią klausimą, nes pradėjau skaičiuot kalorijas, o kiek jų suvartot reik norint mest svorį ir buvo neaišku 4u.gif

Jau vakarykštė diena tai gėdų gėda, kaip pavariau pomidorai2.gif
užtai stengsiuos šiandien pioneers.gif

Taigi, vakarykštis mano meniu:
pusryčiai: 2 riekutės rupios duonos, užteptos avokadu (459,9)
priešpiečiai: kefyras ir batono riekelė (221)
priešpiečiai2: jogurtas (76)
pietūs: vištiena su kinietišku pomidorų padažu + salotos su šaukšteliu avokadų aliejaus (708,7)
pavakariai: mažytis šokolado gabaliukas + trapus sausainiukas (75,55)
vakarienė: dviguba porcija ledų + kava Late wub.gif (597,99) doh.gif doh.gif
naktipiečiai: pomidoras (27)
VISO: (2166,44)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijoliux: 20 birželio 2007 - 07:48
QUOTE(Nijoliux @ 2007 06 20, 08:46)
1.pradėjau skaičiuot kalorijas, o kiek jų suvartot reik norint mest svorį ir buvo neaišku  4u.gif
2. pusryčiai: 2 riekutės rupios duonos, užteptos avokadu (459,9)
3.priešpiečiai: kefyras ir batono riekelė (221)
4.pietūs: vištiena su kinietišku pomidorų padažu + salotos su šaukšteliu avokadų aliejaus (708,7)
5.pavakariai: mažytis šokolado gabaliukas + trapus sausainiukas (75,55)
6.vakarienė: dviguba porcija ledų + kava Late  wub.gif (597,99)  doh.gif  doh.gif
VISO: (2166,44)

Taigi, strėlės į tavo daržą biggrin.gif Tiesiog kaifuoju, kai galiu papamokslaut cool.gif
1. Daug naudingos informacijos rasi temos "Minus 10" pirmajame poste, taip pat kalorijų bei lengvų receptų temose mirksiukas.gif
2. Už tokį kiekį kcal. galėjai ohoho kaip papusryčiaut. Ir sočiau, ir sveikiau- nebūtų reikėję dviejų priešpiečių (nes ko tai įtariu, kad iki pietų nikak neištempei). Košė, varškė, kiaušinienė ir pan. būtų buvęs daaaug geresnis pasirinkimas.
3. Norėjai, buvo skanu, ar valgei todėl, kad tiesiog urzgė skrandis? Šitoj vietoj galėjo būti obuolys, bananas, keli riešutukai ar vynuogės, užpilti jogurtu iš antrųjų priešpiečių.
4. Kam tas aliejus? Ir kiek suraitei tos vištienos- nejau pusę kilogramo, kad susidarė tiek kcal.? unsure.gif Na, 100 atmetam aliejui, bet lieka cieli 600 blink.gif
5. Na, čia jau nieko nepadarysi su savim, mažos moteriškos silpnybės biggrin.gif
6. Nebūtų užtekę vienos porcijos? Vaisinių ar šerbeto?
QUOTE(agle @ 2007 06 19, 17:22)
- VISO 1062
- Paskaičiavau , kad man reika mažiausiai suvalgyti 1544,22kcal doh.gif taigi nuo to vėl pradėsiu pūstis g.gif

- Ruošk uodegą. Lupsim user posted image
- Skaičiuok neskaičiavus, bet jei ir toliau tiek mažai valgysi, sutriks medžiagų apykaita ir pūsiesi nuo kiekvieno salotos lapo. Čia buvo paskutinis CP žodis tamstos adresu cool.gif
QUOTE(agle @ 2007 06 19, 23:57)
Bandau 1200 bet toks įtemptas mėnuo , kad 5 kartus valgyti nu niekaip blush2.gif

Nu gerai, gerai, ne paskutinis dry.gif Nesiteisink, netikim. Sunku įsimest burnon kelis riešutus, sukramsnot obuolį, keletą vynuogių?
Atsakyti
Gėdingas ANTRADIENIS
Pusryčiai: b.becukrė kava, 40g j.ajerų duonos/varškės kremas/20g ferm. sūrio/salotos lapas/šv.agurkas, 100g pirktinių lęšių salotų
Priešpiečiai: dubenėlis braškių
Pietūs: express vištienos sriuba, 140g brokolių-žied.kopūstų salotų, ciabatta (vnt.)
Pavakariai: obuolys, 100g l. jogurto, vėliau gab. arbūzo (450g)
Vakarienė: pupelių sriuba (2,5 smt.), 20g "Sveikuolių" duonelės, puodelis kefyro, kelios braškės iš daržo
Naktipiečiai: taurė r. vyno, bonbonkė, ~85 g "Schogetten" šokolado blush2.gif

P.S. Bandysiu ir aš pradėti skaičiuoti kalorijas, nes, mano galva, porcijos galėtų būti ir mažesnės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 06 20, 09:22)
Gėdingas ANTRADIENIS
P.S. Bandysiu ir aš pradėti skaičiuoti kalorijas, nes, mano galva, porcijos galėtų būti ir mažesnės g.gif

cia manau tesiog taip po iskrovos suregavai, nepergyvenk mano dar baisesnis.
pusryciai: dripsniai+pienas+arbata
priespieciai: 3in1
pietus: pupeliu sriuba+ befstrogenas su 2 bulvem ir darzovem
pavakariai: ledas bet toks riebus, riebus
vakariene: 1.5 samcio rugstiniu sriubos, 2 kotletukai su svgunu, agurku
salotomis uztaisitomis liesa grietine, na ir mano griexas...taip norejau, taip norejau
dziugo surio 100gr suvalgiau+1 alaus skarbonke
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2007 06 20, 00:05)

Papildyta:
laiko ne taip sunku atrasti, na koki obuoli i rankine isimesk, riesutu saujele, razinu mirksiukas.gif sveika, sotu ir alki numalsinsi mirksiukas.gif be to ugdysi gerus iprocius, paspartes medziagu apykaita cool.gif

Tikrai nesunku , tai vakar prisipirkau studentų maisto ir daug į vairių vaisių thumbup.gif

QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 06 20, 09:19)

- Ruošk uodegą. Lupsim user posted image
- Skaičiuok neskaičiavus, bet jei ir toliau tiek mažai valgysi, sutriks medžiagų apykaita ir pūsiesi nuo kiekvieno salotos lapo. Čia buvo paskutinis CP žodis tamstos adresu  cool.gif

Nu gerai, gerai, ne paskutinis dry.gif  Nesiteisink, netikim. Sunku įsimest burnon kelis riešutus, sukramsnot obuolį, keletą vynuogių?

Oi barkit , barkit mane tik ne muškit blush2.gif blush2.gif Žadu po truputi pasitaisyti 4u.gif

Šiandien Pusryčiai
Kava +cukrus(40)+ apelsinas (52)
priešpiečiai 260gr braškių +200gr. pasukų(186)

Pietūs troškinta kiauliena su troškintom daržovėm (442) ir agurkai (32)
O ką reikėtų vakarienei nežinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agle: 20 birželio 2007 - 10:38