QUOTE(balte @ 2007 08 23, 14:55)
Na čia aš save baudžiu už vakar dieną. Be to, planuoju kokias dvi savaites pasilaikyti iki 1200 kcal
sitaip nieko nebus

Kiubete - toks karaimu patiekalas, kaip kibinas panasiai. Tesla ta pati, tik forma-kaip pyrago idaryto. Viduj - arba kaiuliena (kaip kibinuose) , arba zuvis (labai skanus sitas variantas). Tik galvoju, kad gal kcal pamazinau

Pusryciai stikline kefyro 104kcal
Priespiečiai: 5 krabu lazdeles (69kcal)+1a.š.majonezo(68)+30g duonos(68) 205
Priešpiečiai II: stikline pieno (100)+ 3 sausainiai (129kcal) 229
Pietus: 2 v.š. virtų makaronų (139kcal)+ padazas(60)+ raugintas agurkelis (20) 219
Pavakariai: 3 šaukštai virtų makaronų (209)+padažas (60) 269
Vakariene: turiu jogurto,gal dar gryztant is treniruotes kefyro nusipirksiu,o jei labai alkis kankis valgysiu krablazdes
Priespiečiai: 5 krabu lazdeles (69kcal)+1a.š.majonezo(68)+30g duonos(68) 205
Priešpiečiai II: stikline pieno (100)+ 3 sausainiai (129kcal) 229
Pietus: 2 v.š. virtų makaronų (139kcal)+ padazas(60)+ raugintas agurkelis (20) 219
Pavakariai: 3 šaukštai virtų makaronų (209)+padažas (60) 269
Vakariene: turiu jogurto,gal dar gryztant is treniruotes kefyro nusipirksiu,o jei labai alkis kankis valgysiu krablazdes

Mano šiandien:
6:15 - 0,5 porcijos grikių košės, 4 obuoliukai
10:00 - kepintos morkos, pusė didelio pomidoro
12:00 - salotos su sūriu, kumpiu ir dar kažkuom (majonezinės) (165 g), 2 obuoliukai
15:00 - a la 10 val. + arbata su 1 a. š. cukraus
18:00 - 4 obuoliukai (2 iš jų kepiau mikrobangėj), 2 baltos duonos riekelės, 2 did. šaukštai trintų j. serbentų su cukrum
Mano valgiaraščių niekas nekomentuoja, tai įpratau pati pakomentuot
:
1. Baigėsi grikiai (jau nusipirkau).
2. Atsibodo kepintos morkos.
3. Sūris buvo glitus, pirktinės salotos yra
4. Aš megstu obuoliukus.
5. Baigėsi juoda duona, o kažką taisytis vakare nesinorėjo (juk stengiuosi po 19 nevalgyt, laiko mažai tėra
6:15 - 0,5 porcijos grikių košės, 4 obuoliukai
10:00 - kepintos morkos, pusė didelio pomidoro
12:00 - salotos su sūriu, kumpiu ir dar kažkuom (majonezinės) (165 g), 2 obuoliukai
15:00 - a la 10 val. + arbata su 1 a. š. cukraus
18:00 - 4 obuoliukai (2 iš jų kepiau mikrobangėj), 2 baltos duonos riekelės, 2 did. šaukštai trintų j. serbentų su cukrum
Mano valgiaraščių niekas nekomentuoja, tai įpratau pati pakomentuot

1. Baigėsi grikiai (jau nusipirkau).
2. Atsibodo kepintos morkos.
3. Sūris buvo glitus, pirktinės salotos yra

4. Aš megstu obuoliukus.
5. Baigėsi juoda duona, o kažką taisytis vakare nesinorėjo (juk stengiuosi po 19 nevalgyt, laiko mažai tėra

QUOTE(chocolove @ 2007 08 23, 19:06)
4 obuoliukai (2 iš jų kepiau mikrobangėj
gal gali sita pakomentuoti?

kaip cia tie obuoliukai mikrobangej

Labutis
Rašysiu apie valgymą,tai tikriausiai bus į temą
Kai pradėjau skaičiuoti kalorijas,tai pradėjau valgyti po 5 kartus per dieną,neskaitant kokių nukrypimų
Tai va,valgiau pusryčius,priešpiečius,pietus,pavakarius,vakarienę.Na,kaip pvz;
Pusryčiai:avižinių dribsnių košė su sviestu(žinau,kad sviestas nėra labai gerai,bet kažkodėl labai jo norisi
),kava.8-8,30
Priešpiečiai: koks nors vaisius 10,30-11 val.
Pietūs:
kotletas,bulvė,salotos pie 12-12,30
Pavakariai:varškė arba vaisius apie 16 val.
Vakarienė: daržovių salotos su duona apie 18-18,30
Tai va:Pietus valgau tokiu laiku beveik visada,nes su vaikais ir savais darbais gaunasi būtent tokiu laiku.Tai pastebėjau,kad priešpiečius kaip ir per prievartą suvalgydavau,nes taip reikia,o po pietų kažkaip sunkiai sulaukdavau pavakarių,nes ilgas laiko tarpas.
Jau kokia trečia savaitė,kai pradėjau valgyti: pusryčius ,kaip visada,tada pietai apie 12-12,30,o po to apie 14 ir 16 val gaunasi kaip dveji pavakariai,po to vakarienė,kaip visada.Tai man dabar
nu neskaitant tų ,kaip minėjau,nukrypimų

Rašysiu apie valgymą,tai tikriausiai bus į temą

Tai va,valgiau pusryčius,priešpiečius,pietus,pavakarius,vakarienę.Na,kaip pvz;
Pusryčiai:avižinių dribsnių košė su sviestu(žinau,kad sviestas nėra labai gerai,bet kažkodėl labai jo norisi

Priešpiečiai: koks nors vaisius 10,30-11 val.
Pietūs:

Pavakariai:varškė arba vaisius apie 16 val.
Vakarienė: daržovių salotos su duona apie 18-18,30
Tai va:Pietus valgau tokiu laiku beveik visada,nes su vaikais ir savais darbais gaunasi būtent tokiu laiku.Tai pastebėjau,kad priešpiečius kaip ir per prievartą suvalgydavau,nes taip reikia,o po pietų kažkaip sunkiai sulaukdavau pavakarių,nes ilgas laiko tarpas.
Jau kokia trečia savaitė,kai pradėjau valgyti: pusryčius ,kaip visada,tada pietai apie 12-12,30,o po to apie 14 ir 16 val gaunasi kaip dveji pavakariai,po to vakarienė,kaip visada.Tai man dabar

pusryčiai: kava+avižų košė 300kcal
priešpiečiai: persikai 120kcal
pietūs: kepto ant grotelių kalakuto + kalafijorai + pomidoras + pusė banano 380kcal
pavakariai: ledai 200kcal
vakarienė: salotos iš agurkų+varškės+jogurto ir duonos riekė 290kcal
Vakarykšits meniu
Pusryčiai: varškės desertas "Smilga", kava
Priešpiečiai: 300 g. vynuogių, kava.
Pietūs: 120 g. krabų lazdelių, pomidoras, indelis želė.
Pavakariai: 2 crispai.
Vakarienė: lėkštė šaltibarščių, bulvė, vištienos slėgtainio apie 50 g., dvi džiovintos slyvos.
Pagal mano paskaičiavimus gavosi apie 1100kcal. mažoka, bet vakar karštis nepakeliamas buvo, tai niekas daugiau nebetilpo.
Pusryčiai: varškės desertas "Smilga", kava
Priešpiečiai: 300 g. vynuogių, kava.
Pietūs: 120 g. krabų lazdelių, pomidoras, indelis želė.
Pavakariai: 2 crispai.
Vakarienė: lėkštė šaltibarščių, bulvė, vištienos slėgtainio apie 50 g., dvi džiovintos slyvos.
Pagal mano paskaičiavimus gavosi apie 1100kcal. mažoka, bet vakar karštis nepakeliamas buvo, tai niekas daugiau nebetilpo.
Taisau savo vakaryksty valgiarasty
Siandien turetu but toks
Pustyciai: 60g dribsniu su 200ml pieno
Priespiaciai: 2 nektarinai
Pietus: Salotos su kumpiu ir riekute rugelio, dienos sriuba is kavines
Pavakariai: 2 nektarinai
Vakariene: grudeta varske arba ledai
QUOTE(H&M @ 2007 08 23, 12:28)
Pusryciai: 60g dribsniu su 200ml pieno
Priespieciai: du persikai
Pietus: salotos(pomidoras, raugintas agurkas, jautienos kumpis, suris uzpiltos saukstu al.aliejaus) su riekute juodos duonos, saltibarsciai su karsta bulve
Pavakariai: bananas
Vakariene: Porcija ledu
Per diena dar isgeriu 1.5l vandens, du puodelius kavos ir du puodelius arbatos
Priespieciai: du persikai
Pietus: salotos(pomidoras, raugintas agurkas, jautienos kumpis, suris uzpiltos saukstu al.aliejaus) su riekute juodos duonos, saltibarsciai su karsta bulve
Pavakariai: bananas
Vakariene: Porcija ledu

Per diena dar isgeriu 1.5l vandens, du puodelius kavos ir du puodelius arbatos
Siandien turetu but toks

Pustyciai: 60g dribsniu su 200ml pieno
Priespiaciai: 2 nektarinai
Pietus: Salotos su kumpiu ir riekute rugelio, dienos sriuba is kavines
Pavakariai: 2 nektarinai
Vakariene: grudeta varske arba ledai

Mano vakaryštis:
Iki pietų (per 3 kartus) pakelis pasukų 350kcal.
Pietūs: silkė 130g, duona 18g, pomidorų-agurkų-grietinės salotos 420g viso: 384kcal
Pavakariai: Aktivia 125kcal.
Vakarienė 17:30val 1bulvė ir šaltibarčiai daviau 300kcal.
Viso: ~1200kcal.
Gal mažokai, bet po ilgo apsirijimo tai labai gerai. Vakare labai kamavo alkis, bet išgėriau Puerh arbatos ir visaip save raminau. Ypač padėjo vizualizacija (vaizdavausi kaip atrodysiu sulieknėjus).
Iki pietų (per 3 kartus) pakelis pasukų 350kcal.
Pietūs: silkė 130g, duona 18g, pomidorų-agurkų-grietinės salotos 420g viso: 384kcal
Pavakariai: Aktivia 125kcal.
Vakarienė 17:30val 1bulvė ir šaltibarčiai daviau 300kcal.
Viso: ~1200kcal.
Gal mažokai, bet po ilgo apsirijimo tai labai gerai. Vakare labai kamavo alkis, bet išgėriau Puerh arbatos ir visaip save raminau. Ypač padėjo vizualizacija (vaizdavausi kaip atrodysiu sulieknėjus).