Įkraunama...
Įkraunama...

baigusios mokslus irgi vienykimės

Nedingom...as asmeniskai sia savaitew visa atidirbau naujame darbe, laisvo laiko ne gramo ax.gif

o del mokslu...siandien vaziuodama autobusu pasvajojau pasvajojau...bet kas is tu svajoniu, kad finansai skyleti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadele @ 2005 01 24, 11:49)
sveikinus visas netrukus gausiancias diplomus thumbup.gif

Cikadele, as taip savanaudiskai pasiimsiu tuos sveikinimus sau biggrin.gif Kadangi kita penktadieni pagaliau gausiu magistro diploma blush-anim-cl.gif

Beje, didziausi sveikinimai su nauju darbu (beskaitinejant foruma pro akis praslydo ir tavo postai) clap.gif O kas liecia mokslus, tikrai tikiu, kad pasieksi ko noresi smile.gif

Cia ne i tema pasakysiu - tu pastebejai, kad musu juosteles identiskos ir maza to, skaiciai taip pat thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sesyte: 28 sausio 2005 - 21:37
sesyte, aga ax.gif ir as pastebejau, kazkuri karta pamaciau ta juostele, pagalvojau, kad cia mano postas, ale pasiziuriu, kad ne biggrin.gif na bet nenuostabu, juk apsizenijom tais paciais metais ir ta pacia diena ir baige ta pati univiera ir ta pacia katerda tongue.gif ek...ot gyvenimas blush-anim-cl.gif

as tikrai nuosirdziai sveikinu Tave ir visas kitas, atsiimsiancias diplomus user posted image na neneigsiu kad tuo paciu ir truputi pavydziu, na bet man atrodo, kad tai zmogiska reakcija ax.gif as kazkaip nezinau ar mokysiuos, neiko doro nerandu...nelabai zinau ar noreciau Klp mokytis ar Kns? apie Vilniu nemastau, nes neturiu kur apsistoti ir be to labai brangiai kainuotu man....ir siaip nezinau ir kur gauti pinigu...kaip kvaila kvaila kvala kai pinigai ir vien tik pinigai trukdo pasiekti savaji tiksla....esme ta, kad jei as paiimsiu pinigu moksluis nebegausim paskolos butui...taigi svarstykles sveria i buto puse beee.gif

na bet cia jau nusipezejau ne apie mokslus.... Sesyte, o ka tu manai apie huanitarinius mokslus...ka manot kitos? neperspektyvu siai laikais? as pvz laisvai galejau studijuoti literatura ar kalbinius dalykus, bet man pasirode, kad tai nelabai perspektyvu ir naudinga...... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadele: 29 sausio 2005 - 11:56
Cikadele, tarp musu tikrai daug panasumu smile.gif

Apie humanitarinius mokslus as turiu gana griezta pozicija - jei nori gerai gyventi ir uzsidirbti, vien tokiu mokslu nepakaks. Kalbu is patirties. Nesvarbu, kad dar net neturedama bakalauro diplomo gavau gera darba Vilniuje, nuolat jauciau elementariu ziniu is kitos srities trukuma. Butent tai ir padejo apsispresti, kur studijuoti magistra. Kitas dalykas - kur humanitarai daugiausiai nueina dirbti? I mokyklas bei kitas svietimo istaigas ir pan. Jei zmogus jaucia, kad tai jo pasaukimas, valio. Bet tai buvo ne man. Studijuoti humanitarinius mokslus man asmeniskai buvo labai idomu ir nelabai sunku. Visgi nemanau, kad tai padetu man isgyventi. Mano siulymas toks - baigus humanitarinius bakalauro mokslus, magistra studijuoti kitur. T.y. rinktis visiskai kitokia specialybe.

Is kitos puses, humanitariniai, butent filologiniai, mokslai nera blogiausiais variantas. Ypac jei dar yra kokia nors pvz. uzsienio kalbos specializacija (kalbu apie Cikadele ir save) biggrin.gif Tuomet tikrai yra galimybiu. Bet jei pvz. buciau baigusi lietuviu filologija su kokia nors etnologijos ar bibliotekininkystes specializacija, tai turbut dabar sedeciau ir gaileciausi saves ir savo gyvenimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sesyte: 29 sausio 2005 - 14:45
o zinai sesyte, kad musu faka isvis ruosiasi panaikinti....padarys bendra mixa is pedagoginio ir humanitarinio? smile.gif

susitikau andien tokia viena destytoja, Janutiene gal zinai (na gal kai tu mokeisi ji dekrete buvo) tai ji isejo is universiteteo, nes sako prasidejo nesamones kazkokios, zavadyla tai Zalys blush2.gif bliamba kaip mane nervindavo jis doh.gif

beje, gal pazinojai Malisauska? jis gavo Simonaitytes premija thumbup.gif saunuolis, vienas is fainiausiu destytoju thumbup.gif
Atsakyti
Jezau, tu rimtai?????? Eina sau, nieko negirdejau blink.gif Ir isvis, man tai cia naujiena pasakei... Kad Zalys visokiu aferu zavadyla, as nesistebiu... Turbut panizo rankos... Paciu laiku baigem smile.gif

Malisauska laaaabai gerai atsimenu thumbup.gif Saunuolis, kad premija gavo thumbup.gif
Atsakyti
man mama pasake, kad ir laikrasty buvo straipnsiu ir per kelias televizijas rode. Laikrasciu as pasieiskosiu- man idomu pasiskaityt, o va per tv nebepamatysiu, na bet mama man pasakojo, kad interviu dave Zalys, gyre Malisauska thumbup.gif o man tai juokas, kokia kompetencija gali turesi Zalys, kad jis paskutini straipnsi yra parases pries kokis 15-20 metu, taigi ji seniai norejo atleisti is dekano pareigu, bet gera kazkieno uznugari turi cry.gif o butu dekanas Bukantis thumbup.gif jeginis destytojas... O per interviu Malisauskas, sake, kad nenusipelne tos premijos, kad premijos nusipelne rasytojai, o jis tik ju kritikas ax.gif na as susizavejusi Malisausku...anadien maciau kaip jis dviraciu vaziavo biggrin.gif toks senukas, o jegos dar turi...... thumbup.gif

beje sesyte, o tu istodama magistrantura, laikei kazkokias islyginamasias studijas, uz jas reikejo papildomai moketi? papasakok...juk man viskas panasiai kaip ir tau.....
Atsakyti
Kadangi as atitrukusi nuo Klaipedos ivykiu, tai ir nebezinau nieko sad.gif Bet Malisauskas - saunuolis thumbup.gif Beje, Bukantis buvo dekanas, kai as istojau. Po puses metu juo patapo Zalys sad.gif Joooo, jis tikrai turi uznugari. Ir bet o, koks is jo rasytojas....

Apie magistro studijas. Viskas buvo taip - kadangi stojau i buvusi LTU (dabar Mykolo Romerio universitetas), tai reikejo tik diplomo. Zodziu, turi gera vidurki - istosi, o jei ne - tai ne. Ir viskas. As sekmingai istojau, mokestis visiems vienodas (mes mokejom po 1250 per pusmeti, dabar bverods paaugo). Kiekvieno semestro metu papildomai buvo po 2-3 dalykus (pvz. vadyba, teises pagrindai ir pan.), kuriuos reikejo atsiskaityti, jei ju nebuvai mokesis bakalaure. Tai va, skirtumas tas, kad vieni turejo siek tiek daugiau dalyku, o kiti - maziau. Bet cia tai menka problema smile.gif
Atsakyti
tai cia kaip supratau dienines studijos 4u.gif o as noreciau neakivaizdiniu, nes neisvaziuosiu as is Klaipedos...manau, kad pasiliksim cia su vyru gyventi...orie juros wub.gif

o tam jusu LTU kas nors su ekonomika yra? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadele @ 2005 01 30, 12:03)
tai cia kaip supratau dienines studijos 4u.gif o as noreciau neakivaizdiniu, nes neisvaziuosiu as is Klaipedos...manau, kad pasiliksim cia su vyru gyventi...orie juros wub.gif

o tam jusu LTU kas nors su ekonomika yra?  cool.gif

Cikadele, kodel tu nusprendei, kad cia dienines??? As gi dirbu pilnu kruviu, tad i dienines jokiu budu nebuciau stojusi. Cia NEAKIVAIZDINES studijos.

Su ekonomika berods yra, bet kai kuriose specialybese reikalauja bakalauro ekonominio issilavinimo. Jei idomu, pasiziurek cia.
Atsakyti

na bet cia jau nusipezejau ne apie mokslus.... Sesyte, o ka tu manai apie huanitarinius mokslus...ka manot kitos? neperspektyvu siai laikais? as pvz laisvai galejau studijuoti literatura ar kalbinius dalykus, bet man pasirode, kad tai nelabai perspektyvu ir naudinga...... unsure.gif
[/quote]

Mano nuomone, visos specialybes yra tobulos jei pats zmogus sugeba is to gati naudos smile.gif

Nesvarbu ka tu esi baiges, jeigu esi galvotas ir protingas visada rasi kur ir kaip panaudoti igytas zinias ir tikrai is savo patirties galiu pasakyti, kad darbdaviui nera svarbu ka tu baigei, svarbu ka tu zinai smile.gif
Ir kaip tai gali pritaikyti darbo praktikoje..

Gaila, bet dar nedidele dalis musu salies vadovu taip masto..

O lituanistikos studijos ar kaip ten issireiskei humanitariniai mokslai.. bet kada pravercia ir gali pritaikyti praktikoje dirbant ivairiausius darbus smile.gif

Pvz. Mano drauge yra baigusi VU bakalaura ir magistra lietuviu kalba, pradejo vienoje imoneje dirbti redaktore, taciau kasmet ji pakilo laipteliu aukstyn, nuo vadybininko iki skyriaus vadoves smile.gif

Taip, kad diplome irasyta tavo specialybe dar nera galutinis taskas, svarbiausia pateikti save ir irodyti, kad tu sugebi zymiai daugiau... smile.gif
Atsakyti
Beje, gal kuri girdejote kokiu atsiliepimu apie studijas VU Tarptautiniame ziniu ekonomikos ir vadybos centre?

Puslapis www.tzc.vu.lt

Noreciau pabandyti stoti i Tarptautine komunikacija arba Informacijos vadyba smile.gif

Arba pareikskite nuomone apie Tarptautine verslo mokykla (TVM)?

Nezinau kuria pasirinkti, man artimiau pirmoji... smile.gif
Atsakyti