Įkraunama...
Įkraunama...

baigusios mokslus irgi vienykimės

Labas,
baigiau VU ir bakalaurą ir magistrą. Norėčiau dar doktorantūrą pabaigt.Tai noriu paklaust, tų kurios studijuoja ar baigė, kaip tai įtakoja jūsų darbą, t.y.ar vieta darbo geresnė ar kas.Ačiū
Atsakyti
Ir aš noriu į jūsų būrį ax.gif praęjusiais metais baigiau KTU bakalaurą ax.gif Šiais metais baigsiu KTU specialiąsias profesines studijas ax.gif gaila, kad ne magistras rolleyes.gif bet pusiau rolleyes.gif
Atsakyti
Jau keli metai, kaip turiu bakalaurą. Vis mastau vėl apie studijas doh.gif Man patiko mokytis thumbup.gif
Atsakyti
Aš baigiau VU bakalaurą. Labai norėčiau turėti ir magistro diplomą smile.gif , bet deja pinigėlių trūkumas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aii @ 2006 01 31, 14:35)
Labas,
baigiau VU ir bakalaurą ir magistrą. Norėčiau dar doktorantūrą pabaigt.Tai noriu paklaust, tų kurios studijuoja ar baigė, kaip tai įtakoja jūsų darbą, t.y.ar vieta darbo geresnė ar kas.Ačiū

Rdau sena posta, tai nutariau ir as pasisakyti didis.gif
Turiu ir as VU bakalaura ir magistra smile.gif Ir i doktororantura kviete destytojai - bet pati nejau. Tiesiog nevertinu as kolkas musu studiju kokybes, finansavimas prastas, o noramaus mokslinio darbo negali dirbti, lygiagreciai dirbdamas dar ir kita darba del $. Gaunasi tada nei luptas nei skustas rezultatas biggrin.gif Kita medalio puse - kad dabartiniam mano darbui ir atlyginimui tas daktaro diplomas darytu 0 itakos... Cia daug svrbiau reali darbine patirtis ir apciuopiamos, praktines zinios bei igudziai, gebejimas mastyti... Daktaro laipsnis gi reikalingas nebent planuojant ateityje moksline ar akademine veikla uzsiimti, bet manes tai netraukia....
Tad mamos patariu nuosirdziai - jei nei pacios studijos, nei moksline veikla jusu netraukia - nera ko listi i ta doktorantura. Normaliam darbe $ moka ne uz laipsni - o uz gera galva ant peciu. Turiu kelias drauges, kurios verciasi per galva del tu laipsniu, baigineja po kazkelinta magistratura - ir ka - nusivariusios, dienom dirba, naktimis diplominuis kepa, dienos sviesos nemato... O kur dar meile, seima,......? schmoll.gif
Atsakyti
Jungiuos smile.gif 4u.gif
Šiais metais baigiau bakalaurą ir dabar mokaus magistratūroje smile.gif
mokaus verslo vadybą wink.gif
Atsakyti
Labukas visomsĄ 4u.gif

ir aš jungiuosi prie visų jau užsiregistravusių ax.gif Baigiau VGTU verslo vadybos bakalaurą. Kol kas niekaip nesugalvoju, ka toliau norėčiau studijuot (magistrantūroj) g.gif Bet tikrai žinau, kad vėl vadybos NEBENORIU!!! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella0605 @ 2006 11 28, 13:42)
Labukas visomsĄ  4u.gif

ir aš jungiuosi prie visų jau užsiregistravusių  ax.gif  Baigiau VGTU verslo vadybos bakalaurą. Kol kas niekaip nesugalvoju, ka toliau norėčiau studijuot (magistrantūroj)  g.gif  Bet tikrai žinau, kad vėl vadybos NEBENORIU!!! schmoll.gif

O kodėl?

Aš baigiau tą patį ir esu labai patenkinta- su darbo suradimu jokių problemų nėra (visur toks išsilavinimas tai didelis pliusas), na ir pačios studijos įdomios 4u.gif Dėl to va šiais metais ir įstojau į magistratūrą mokytis toliau verslo vadybos biggrin.gif
Atsakyti
Turiu bakalaurą VU, ir magistro norėčiau.. ax.gif
bet ne tos pačios specialybės - teisiog dėstytojai būtų tie patys, dalykai labai panašūs, žinių beveik nepritaikyčiau, o mokytis tik dėl diplomo - nežinau ar verta.. schmoll.gif
taigi dar mąstau apie magistrą - kur būtų galima įstot su mano žemu vidurkiu ir mokytis būtų verta g.gif
Atsakyti
aš šiemet gavau KTU magistro diplomą smile.gif bakalaurą irgi baigiau KTU smile.gif dar labai norėčiau pasimokyti medicinos, nors pagrindus smile.gif bet brangiai kainuoja ir ilgai mokytis smile.gif))
Atsakyti
Šiemet baigiau KU anglų filologijos bakalaurą, domina tolimesnės studijos VU vertimų katedroje, bet norėčiau sužinoti daugiau informacijos... Ir ar verta. Gal kas susidurėte?
Atsakyti
As 2007m gavau KTU matematikos bakalaura. Dabar svajoju apie ekonomikos magistra rolleyes.gif
Atsakyti