Įkraunama...
Įkraunama...

baigusios mokslus irgi vienykimės

QUOTE(skristi @ 2005 05 12, 18:56)
baigiau biologija, zoologijos magistra tuoj gausiu
o planai vat tokie - per metus issilaikyt TOEFFEL, tuo metu padirbt saugomu teritoriju tarnyboj - o po to - isvaryt metams i antarktida kolonijiniu pauksciu tyrinet ax.gif
eeechh, kad tik issipildytu....

Labai idomu, zaviuosi zmonemis, kurie tikslingai siekia savo uzsibreztu tikslu, turi aiskia vizija ir zino ko nori thumbup.gif
Tikiusi sulauksim tesinio.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE($kristina$ @ 2005 01 21, 20:43)
sveikos,čia žiūriu dauguma baigusios 2002.tai aš prisijungiu,baigiau taip pat 2002metais,su didžiuliu pilvu  nestuke.gif  biggrin.gif
baigiau LKKA, bakalaurą,bet tai ne paskuitinė mano stotelė,žadu studijuoti toliau magistrą,jei tik pavyks kur nors įstoti smartass.gif

Sakyk, ar sunku buvo mokytis ir ruostis baigiamiesiems su, kaip pati rasai, didziuliu pilvu? Svarstau, gal ir man taip padarius g.gif
Atsakyti
QUOTE($kristina$ @ 2005 01 21, 20:43)
sveikos,čia žiūriu dauguma baigusios 2002.tai aš prisijungiu,baigiau taip pat 2002metais,su didžiuliu pilvu  nestuke.gif  biggrin.gif
baigiau LKKA, bakalaurą,bet tai ne paskuitinė mano stotelė,žadu studijuoti toliau magistrą,jei tik pavyks kur nors įstoti smartass.gif

Galima paklausti kokią specialybę baigei?
Atsakyti
Sveikutes moksliukes 4u.gif As 2003 baigiau VDU bakalaura, o siemet KTU socialiniuose magistra.Is pradziu dziaugiausi, kad mokytis daugiau nebeteks, bet dabar jauciu tokia tustuma, kad net verkti norisi verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes, merginos mirksiukas.gif
o as turiu du bakalaurus - finansus ir psichologija. po to baigiau dar magistratura psichologijos. viskas VU.
dabar svajoju uszieny pastudijuoti ekonomine psichologija (yra toks mokslas, nelabai lietuvoj zinomas unsure.gif )
o dar svaigstu nuo socialines antropologijos - gal is jusu kas nors domisi tuo? ax.gif
Atsakyti
As pernai, t.y. 2004 m. baigiau VU. Turiu vadybos bakalaura. Labai noriu i magistra stoti, bet nelabai apsisprendziu kur. Zinau, kad vadybos studijuot tai tikrai daugiau nenoriu.
Atsakyti
Na ir as prisisyatysiu, 2003 metais baigiau KTU bakalaura, 2005 metais KTU magistratura, o dabar studijuosiu doktoranturoje.
Ar priimsit? ax.gif i savo bury rolleyes.gif
Atsakyti
as irgi noreciau prisijungti - 2002 baigiau KTU bakalaura, o 2004 ten pat magistra. tik kotais cia labai nyku sad.gif
Atsakyti
Na, gal ir aš galiu prisijungti 4u.gif ? Esu baigusi KMU odontologija ir dar visuomenes sveikatos vadyba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2005 01 29, 10:54)
o zinai sesyte, kad musu faka isvis ruosiasi panaikinti....padarys bendra mixa is pedagoginio ir humanitarinio?  smile.gif

susitikau andien tokia viena destytoja, Janutiene gal zinai (na gal kai tu mokeisi ji dekrete buvo) tai ji isejo is universiteteo, nes sako prasidejo nesamones kazkokios, zavadyla tai Zalys blush2.gif bliamba kaip mane nervindavo jis doh.gif

beje, gal pazinojai Malisauska? jis gavo Simonaitytes premija thumbup.gif saunuolis, vienas is fainiausiu destytoju thumbup.gif

QUOTE(Cikadelė @ 2005 03 19, 12:59)
sesyte, [/u]va turiu naujiena- zinok po reorganizacijos musu skandinavistikos centro kitais etais nebeliks, taip kad busim baigusios jau nebeegzistavusias specialybes doh.gif

Sveikos, netycia uzejau i si skyreli ir va tau naujienos! rolleyes.gif As kazkada irgi KU mokiausi, tame paciame Skandinavistikos centre, su Cikadele butume koleges buvusios. tongue.gif Beje, SESYTE, kada tu istojai? Bent jau is matymo tureciau tave pazinoti.
Gaila butu jei uzdarytu si centra, nes visgi manau kad is visu filologijos specialybiu, sios perspektyviausios.

Nejaugi dar Malisauskas desto? Ir turi sveikatos gi zmogus. Prisimenu kaip jis mums diktuodamas pasakydavo kur kableli deti, kur taska. biggrin.gif Nemirtingas.

Beje,
CIKADELE, tu neseniai baigei, kaip destytojos Ausra su Virginija besilaiko? Ar jos dar dirba? Ar jus turejot koki vietini destytoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freja: 22 lapkričio 2005 - 00:41
swejkos visos 4u.gif
as baigiau VDU siais metais, buvau jau istojus i magistra psichologijos sveikatos (bakalauras irge psichologijos baigtas) taciau mano busimas vyras isvaziavo suomijon o as paskui ji g.gif tais dabar sedziu toli toli nuo namu ir pavydziu jam kad mokos o as tik kitais metais stosiu vel schmoll.gif bet verciau jau but su juo wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nei vienai wub.gif ech wub.gif wub.gif wub.gif meile buna beprotiska doh.gif
Atsakyti
Sveikos, aš 2003 baigiau VDU istorijos magistrą, dabar dirbu VDU ir tikriausiai būsiu priversta stoti į doktorantūrą g.gif , nors truputį tingiu ax.gif , kažkaip sunkiai įsivaizduoju, kaip bus galima į visokias komandiruotes ir užsienio bibliotekas važinėti, ir pačią disertaciją rašyt, kai šalią pyplys su savo mašinytėm lenda ir dar vyras darbais apsikrovęs kartais alkanas būna doh.gif doh.gif doh.gif . Ech, sunkus tas mamų gyenimas verysad.gif
Atsakyti