Įkraunama...
Įkraunama...

baigusios mokslus irgi vienykimės

Aš baigiau KU matematikos bakalaurą ir statistikos ir operacijų tyrimo magistrą, dabar galvojų apie doktorantūros studijas.
Atsakyti
Labas vakarėlis biggrin.gif
šiemet gavau vadybos ir verslo administravimo bakalaurą thumbup.gif šiemet į magistrą nenoriu, bet iš mamos pusės dėl tolesnių studijų jaučiu didelį spaudimą unsure.gif
Atsakyti
As baigiau magistrą. Norėjau dar į doktorantūrą..bet siais metais nepavyko. tai dabar reiks padirbti. Tikiuosi ateityje gal dar pasitaikys galimybiu 4u.gif
Atsakyti
na jungiuosi ir aš 4u.gif baigiau TTVAM, įstojau toliau i MRU ax.gif
Atsakyti
Kreipiuosi į visas ką tik baigusias mokslus ir ieškančias darbo: Biokosmetikos akademija ieško darbuotojo darbui Vilniuje. Jeigu kurią sudomins, daugiau info www.bio-kosmetika.lt
4u.gif
Atsakyti
LCC tarptautiniame universitete baigiau verslo administravima. Labai labai noriu studijuoti toliau, taciau aplinkybes dabar tokios... Susikuriau lengva versliuka, bet mokytis vis tiek noriu! doh.gif
Atsakyti
Šiemet baigiau ekonomiką-bakalauras, daugiau mokslų nesieksiu, nes nėra prasmės nei pinigų smile.gif
Atsakyti
Šiemet gavau informacijos ir komunikacijos mokslų bakalauro diplomą. Dar turiu optimizmo ir tikiu, kad man pasiseks įsitvirtinti darbo rinkoje. ax.gif
Atsakyti
Aš pernai baigiau KTU įmonių valymo magistrą.
Dabar ieškau darbo
Taip noriu išeit į darbuką bigsmile.gif

Besimokydama buvau vaikučių priežiūros atostogose, tad iš darbo rinkos kaip ir iškritau
verysad.gif

Gal kas gali ką pasiūlyt? blush2.gif
Atsakyti
As baigiau VDU ekonomikos magistra. Dabar ieskau darbo. As ir galejau studijuoti doktorantura (be stipendijos), bet isipareigojimai dideli (juk nuo 2009 m. isstojus tektu grazint pinigus uz "moksla"), perspektyvos neaiskios. Toki darba teks dirbti po 4m. su dr. laipsniu ir neaisku.
Atsakyti
Statybos inžinerija VGTU, toliau neapsisprendžiu - ar tą patį, bet labai geležinkelių inžinerija traukia, tik nežinau, ar verta blaškytis g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šiemet baigiu buhalterijos ir finansų bakalaurą smile.gif ir toliau nelabai žadu mokytis, nes nematau prasmės unsure.gif Bandysiu susirasti kokį darbelį smile.gif
Atsakyti