Paskaityk Darbo kodeksą ten viskas parašyta

QUOTE(KLEVELIS @ 2005 11 16, 11:24)
Aciu

Gal zinot nuoroda internete? Niekaip neiseina rast, vis po kokias nesamones prigrybauju

QUOTE(Adile @ 2005 11 16, 11:55)
Aciu
Gal zinot nuoroda internete? Niekaip neiseina rast, vis po kokias nesamones prigrybauju
o i biblioteka iseit negaliu 

Prizliumbiau, kad nerandu ir radau...

http://www3.lrs.lt/c...334&Condition2=
gal kam dar prireiks, tad idedu nuoroda
Gal kas gali pasakyti, kur tiksliai rasti pagal ką turi būti apskaičiuojami atostoginiai po vaiko prieziuros atostogu? Kur galėčiau rasti įstatymą, kurį galėčiau atsikopijuoti. Nes kaip supratau mano darbdavys planuoja apskaičiuoti pagal paskutinius tris mėnesius kai aš buvau vaiko priežiūros atostogose.

QUOTE(vinga @ 2005 12 16, 13:27)
Labai ačiū

Tai aš su šiuo įstatymu galiu drąsiai reikalauti, kad mano atostoginiai būtų skaičiuojami pagal 3 paskutinių mėnesių atlyginimą prieš dekretą?
QUOTE(IngaKate @ 2005 12 16, 14:06)
Labai ačiū
Tai aš su šiuo įstatymu galiu drąsiai reikalauti, kad mano atostoginiai būtų skaičiuojami pagal 3 paskutinių mėnesių atlyginimą prieš dekretą?

Be abejo

Sveikos
Gal ir man padėsite?
Iškilo klausimas- kada man sugrįžti į darba?
Esu vaiko priežiūros atostogose iki 3 metų. 2005m. rugpjūtį vaikui suėjo metukai, bet į darbą aš negrįžau. Norėčiau 2006m. birželį nutraukti vaiko priežiūros atostogas ir išeiti kasmetinių atostogų (turiu neišnaudotų 60-70 dienų) ir nuo rugsėjo pirmosios grįžti į darbą (esu pedagogė).
1. Ar galiu išeiti kasmetinių atostogų birželį?
2. Kaip, pagal kokius mėnesius man bus skaičiuojami atostoginiai? ( nuo 2005m. rugsėjo mano pajamos tik 93,75 Lt per mėnesį)
Ačiū

Gal ir man padėsite?

Iškilo klausimas- kada man sugrįžti į darba?
Esu vaiko priežiūros atostogose iki 3 metų. 2005m. rugpjūtį vaikui suėjo metukai, bet į darbą aš negrįžau. Norėčiau 2006m. birželį nutraukti vaiko priežiūros atostogas ir išeiti kasmetinių atostogų (turiu neišnaudotų 60-70 dienų) ir nuo rugsėjo pirmosios grįžti į darbą (esu pedagogė).
1. Ar galiu išeiti kasmetinių atostogų birželį?
2. Kaip, pagal kokius mėnesius man bus skaičiuojami atostoginiai? ( nuo 2005m. rugsėjo mano pajamos tik 93,75 Lt per mėnesį)
Ačiū
Sveiki,
Vaika auginu viena.
Kas isduoda pazyma, kuria pristacius i darbaviete priklauso 35 kalendorines dienos atostogu?
aciu.
Vaika auginu viena.
Kas isduoda pazyma, kuria pristacius i darbaviete priklauso 35 kalendorines dienos atostogu?
aciu.
Vienas dokumentas yra vaiko liudijimas (jei jame nera irasytas tevas), kitas - pazyma is seniunijos apie seimos sudeti.
Vaikas turi tevo pavarde, kuri ir irasyta gimimo liudijime. Bet vaikas gyven tik su manimi, tai ko tada reikia?
QUOTE(Lotosas @ 2006 02 22, 15:02)
Vaikas turi tevo pavarde, kuri ir irasyta gimimo liudijime. Bet vaikas gyven tik su manimi, tai ko tada reikia?
Pazymos is seniunijos apie seimos sudeti.