Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie atostogas:

Labutis, gal galetumet padeti ir man man i dekreta birzelio pabaigoj bet as jau nuo vasario 1 biuleteniam sedziu ir pkanuoju iki dekreto isbuti bet mano atostogos dar nepanaudotos kada man jas geriau panaudoti?
Atsakyti
gali atostogų ir nenaudot. Jos niekur nedings.
Atsakyti
Mano mažylei štai jau bus ir metukai, teks grįžt į darbą verysad.gif . Bet va, vieną dieną išgirdau tokį dalyką, kad tuos metus kai sėdi namie, taip pat prisiskaičiuoja atostogos, ir grįžus į darbą aš galiu iš karto vėl eit atostogaut mėnesį laiko g.gif g.gif
Gal galit kuri padėt ir atsakyt tiksliai, ar priklauso dar kokios atostogos blush2.gif , prieš dekretą priklausančias išnaudojau rolleyes.gif
Atsakyti
Auges, o kiek dienų atostogų man priklausytų už laikotarpį nuo 2003-08-27 iki 2004-08-04 (tada man pasibaigė nėštumo ir gimdymo biuletenis) ?
Jei dabar grįšiu į darbą ir norėsiu pasiimti atostogų už šį laikotarpį, ar darbdavys pažeistų įstatymus, jei neišleistų atostogų, bet pasiūlytų tik išmokėti atostoginius?
Atsakyti
QUOTE(Jura 22 @ 2006 03 07, 13:24)
Mano mažylei štai jau bus ir metukai, teks grįžt į darbą  verysad.gif . Bet va, vieną dieną išgirdau tokį dalyką, kad tuos metus kai sėdi namie, taip pat prisiskaičiuoja atostogos, ir grįžus į darbą aš galiu iš karto vėl eit atostogaut mėnesį laiko  g.gif  g.gif
Gal galit kuri padėt ir atsakyt tiksliai, ar priklauso dar kokios atostogos  blush2.gif , prieš dekretą priklausančias išnaudojau  rolleyes.gif

Atostogos kasmetinės nuo vaiko priežiūros atostogų nepriklauso., tik už dekretą skaičiuojasi kasmetinės atostogos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady River @ 2006 03 07, 14:13)
Auges, o kiek dienų atostogų man priklausytų už laikotarpį nuo 2003-08-27 iki 2004-08-04 (tada man pasibaigė nėštumo ir gimdymo biuletenis) ?
Jei dabar grįšiu į darbą ir norėsiu pasiimti atostogų už šį laikotarpį, ar darbdavys pažeistų įstatymus, jei neišleistų atostogų, bet pasiūlytų tik išmokėti atostoginius?

Jei toliau dirbsi tai pagal įstatymą negali tik išmokėti atostoginius
Atsakyti
QUOTE(Jura 22 @ 2006 03 07, 14:24)
Mano mažylei štai jau bus ir metukai, teks grįžt į darbą  verysad.gif . Bet va, vieną dieną išgirdau tokį dalyką, kad tuos metus kai sėdi namie, taip pat prisiskaičiuoja atostogos, ir grįžus į darbą aš galiu iš karto vėl eit atostogaut mėnesį laiko  g.gif  g.gif
Gal galit kuri padėt ir atsakyt tiksliai, ar priklauso dar kokios atostogos  blush2.gif , prieš dekretą priklausančias išnaudojau  rolleyes.gif

Jums daugiau atostogų nepriklauso, Darbo kodeksas:
170 straipsnis. Darbo stažas kasmetinėms atostogoms gauti:
1. Į darbo metus, už kuriuos suteikiamos kasmetinės atostogos, įskaitoma:
3) laikas, per kurį pagal įstatymus darbuotojui išsaugoma darbo vieta (pareigos) ir mokama stipendija arba kitos išmokos, išskyrus laiką, kai darbuotojas yra išėjęs vaiko priežiūros atostogų, kol vaikui sueis treji metai; verysad.gif

Atsakyti
Labai ačiū už atsakymus 4u.gif
Liūdna verysad.gif , bet tiesa smile.gif
Atsakyti
Taip, toliau dirbsiu šiame darbe. Įdomu, jei už pilnus metus priklauso 28 dienos atostogų, tai kiek dienų priklausytų už laikotarpį nuo 2003-08-27 iki 2004-08-04? Čis išeina nepilni metai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady River @ 2006 03 08, 18:00)
Taip, toliau dirbsiu šiame darbe. Įdomu, jei už pilnus metus priklauso 28 dienos atostogų, tai kiek dienų priklausytų už laikotarpį nuo 2003-08-27 iki 2004-08-04? Čis išeina nepilni metai g.gif

Tai maždaug 2,3 atostogų dienos už išdirbtą mėnesį, tai 27 dienos.
Atsakyti
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Prašau padėti išsiaiškinti,kiek galiu prieš dekretą pasiimti kasmetinių atostogų 14 dienų ar visas 28?
Įsidarbinau 2004.11.03, kasmetinių atostogų buvau 2005m liepos pabaigoj,rugpjūčio pradžioj 28 kalendorines dienas.O į dekretą išeinu 2006.04.24.Prieš tai imsiu kasmetines atostogas,kiek galiu?
Jei skaičiuoti nuo lapkričio,tai tik pasibaigus balandžiui sueitų 6 mėnesiai ir priklausytų 28 dienos.O dabar galiu imti tik dvi savaites?Tikiuosi aiškiai suformulavau klausimą.
Atsakyti