Įkraunama...
Įkraunama...

Likeris

Tai jau taip, kaip kam skanu, taip tas gurksnoja smile.gif Man paciai su ledu irgi nieko, bet labai jau nedaug išsigeria nes tuoj širdis apsala biggrin.gif beje, ir tą patį Mojito galima daryti su Sambuca smile.gif Labai idomus ir neiprastas, bet geras skonis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MisIndependent @ 2010 05 06, 17:05)
Tai jau taip, kaip kam skanu, taip tas gurksnoja smile.gif Man paciai su ledu irgi nieko, bet labai jau nedaug išsigeria nes  tuoj širdis apsala biggrin.gif beje, ir tą patį  Mojito galima daryti su Sambuca smile.gif Labai idomus ir neiprastas, bet geras skonis smile.gif

Kaip idomu bigsmile.gif O tad pilasi i Mojito romas, ar sambuka vietoj romo, ar romas ir sambuka g.gif Labai idomu, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivianet @ 2010 05 06, 21:13)
Kaip idomu bigsmile.gif O tad pilasi i Mojito romas, ar sambuka vietoj romo, ar romas ir sambuka g.gif Labai idomu,  thumbup.gif

kokteilis visiskai toks kaip darant su romu, tik pilama vietoj romo toks pat kiekis sambucos smile.gif
dar vienas labai neblogas yra 20 ml sambucos, 20 ml melionu likerio ir 100 ml apelsinų sulčių, atrodo, turėtų būti saldus, bet yra tikrai gaivaus ir malonaus skonio biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MisIndependent @ 2010 05 06, 21:34)
kokteilis visiskai toks kaip darant su romu, tik pilama vietoj romo toks pat kiekis sambucos smile.gif
dar vienas labai neblogas yra 20 ml sambucos, 20 ml melionu likerio ir 100 ml apelsinų sulčių, atrodo, turėtų būti saldus, bet yra tikrai gaivaus ir malonaus skonio biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Labai labai aciu, mirstu kaip patinka tokie kokteiliai thumbup.gif
Atsakyti

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
man skaniausias Baileys. ir labai skanus berods buvo slyvu likeris su sokoladu, bet paskutiniu meto tokio nebemaciau pirkti verysad.gif
Atsakyti
Pirmoje vietoje Vanna Talinn likeris, ne kreminis, antroje vietoje kavos likeris su daug daug leduku biggrin.gif
Atsakyti
Pirmoji vieta is visu likeriu. Baileys
Atsakyti
Esu visokiu likeriu ragavusi, bet kai vakar paragavau Sheridan's, tai laaaabai patiko smile.gif
Atsakyti
damu likeris rolleyes.gif
Atsakyti
Dooley's wub.gif Šiuo metu pats pačiausias, įsimetu ledukų ir gurkšnoju vakarais .
Atsakyti
Pirmoje vietoje Baileys,antroje kokosiniai likeriai smile.gif
Atsakyti