Įkraunama...
Įkraunama...

Likeris

smile.gif skaniausias Damu likeris smile.gif bet kol jo ne per daug.
Atsakyti
e.....likeris toks jau gerimas, kad skanauti galima, bet gerti.....chm...burna susiklijuoja;) galva is ryto skauda.......
Atsakyti
Man be konkurencijos skaniausias Sheridans wub.gif Dar patinka Baileys, Keglevich, Damu likeris. Ir siaip man tokiai negerejai likeriukai patys tie gerimai thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 12 27, 03:58)
Metu atradimas. Cointreau likeris su apelsinu prieskoniu. Brangokas, bet laaaabai skanus  wub.gif
Tikrai patariu pabandyti. thumbup.gif

Siaip Cointreau vienas negeriamas, jis yra vienas populiariausiu kokteiliu ingredientu pasaulyje. Yra pigesnes jo atmainos, tokios kaip Triple Sec, taciau save gerbiantys barai tiek Margarita, tiek Cosmopolitan naudos tik su juo biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 06, 15:08)

Mano jis irgi megiamiausias thumbup.gif
Atsakyti
Man labai skanus braskinis likeris BATIDA DE FRESA thumbup.gif Nebrangus, skonis panasus i Kegleviciu braskini kremini wub.gif
Atsakyti
Yra Maximoje VANA TALLINO AKCIJA, tai susigundziau ir nusipirkau. Paragavau si vakara, tai skonis nenustebino, toks labai nuobodus, kavos ir grietineles skonis, nieko nuostabaus schmoll.gif

Va Sambuka su ledukais, tai man toks pikantiskas egzotiskas anyziu skonis, kazkas idomesnio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MisIndependent @ 2010 01 19, 22:09)
Siaip Cointreau vienas negeriamas, jis yra vienas populiariausiu kokteiliu ingredientu pasaulyje. Yra pigesnes jo atmainos, tokios kaip Triple Sec, taciau save gerbiantys barai tiek Margarita, tiek Cosmopolitan naudos tik su juo biggrin.gif drinks_cheers.gif

Nezinau, kur jis vienas negeriamas, bet US baruose ji geria viena.
Atsakyti
as irgi uz damu likeri thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2010 04 26, 23:56)
Nezinau, kur jis vienas negeriamas, bet US baruose ji geria viena.

Na, uzsienyje ir Southern Comfort geria vieną, gal kažkam ir blue curacao likeris gerti vienas skanus, čia jau skonio reikalas... Be abejo, atšaldžius Cointreau tampa matinės spalvos dėl savo sudėties, tad logiška, kad viena shot'a įkalti galima. Lietuvoje dažnas kokteilių baras/ klubas /kavinė net neįtraukia į meniu šio likerio, nors savo asortimente ir turi. Šio likerio pagrindinis litražas yra pasiekiamas naudojant jį pasaulyje plačiai žinomiems kokteiliams.
Beje, tą pačią sambucą visame pasaulyje geria atšaldytame stikle su ledu arba shotais, ir nedega... O mes turime ir puikų ritualą, sukurtą gero marketingo dėka...Ir labai retai sambucą Lietuvoje geria nedegtą. Faktiškai 5 proc iš 100.
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 06, 16:08)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MisIndependent @ 2010 05 05, 20:55)
Na, uzsienyje ir Southern Comfort geria vieną, gal kažkam ir blue curacao likeris gerti vienas skanus, čia jau skonio reikalas... Be abejo, atšaldžius Cointreau tampa matinės spalvos dėl savo sudėties, tad logiška, kad viena shot'a įkalti galima. Lietuvoje dažnas kokteilių baras/ klubas /kavinė net neįtraukia į meniu šio likerio, nors savo asortimente ir turi. Šio likerio pagrindinis litražas yra pasiekiamas naudojant jį pasaulyje plačiai žinomiems kokteiliams.
Beje, tą pačią sambucą visame pasaulyje geria atšaldytame stikle su ledu arba shotais, ir nedega... O mes turime ir puikų ritualą, sukurtą gero marketingo dėka...Ir labai retai sambucą Lietuvoje geria nedegtą. Faktiškai 5 proc iš 100.

Del likerio Contreau tai tikrai jus teisi, jis grynas negeriamas schmoll.gif O Sambuka daznas geria su ledukais, na gal ne baruose :mirksiukas:Sambuka daznai moterys geria, kad pagreitinti virskinima, pas kuria tik neuzeinu i svecius, ant bariuko stovi sambukos butelis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivianet: 06 gegužės 2010 - 14:25