Įkraunama...
Įkraunama...

Likeris

man labai patiko kavos likeris Moka thumbup.gif mes ji geriam su pienu,gaunasi kaip kavos gerimas,labai skanus wub.gif tik kiek zinau jo mazai kur yra,jis latviskas yra g.gif
Atsakyti
user posted image

Geriausi is geriausiu.
Vienas: Starbucks Coffee Liqueur
Kitas: Starbucks Cream Liquer

Kavos likeris man kiek persaldus, tai as pieno isipilu. Kaip bebutu, jie abu superiniai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga1: 23 rugsėjo 2009 - 04:48
MANO TAI MĖGSTAMIAUSIAS BAILYS IRISH CREAM LIKERIS wub.gif NEGALIU JO DAUG IR DAŽNAI GERTI, BET PASIGARDŽIAVIMUI, OI KAIP MAN JIS PATINKA mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 09 23, 05:37)

Kavos likeris man kiek persaldus, tai as pieno isipilu. Kaip bebutu, jie abu superiniai  thumbup.gif

Kokiu santykiu taip "skiedziate"?
Atsakyti
Man siuo metu nera skanesnio uz vysnini Santa liucija
Atsakyti
na, Baileys is esmes likeriu karalius, tai ir as ji i pirma vieta statau, dar labai skanu ivairus Advocaat likeriai (jei gerti vienus). Siaip is esmes tai tik grietineles ir viskio pagrindo likerius geria su ledu, visi kiti (braskes, juodieji serbentai ir pan) naudojami kokteiliams. As dievinu toki shot'a - B52, jei kas nezinot, tai pilama i maza keturkampi stikliiuka 20 ml kavos likelio Kahlua, 20 ml Baileys, 20 ml Cointreau. Tada uzdegame koteili, dedame siaudeli i vidu ir greitai istraukiame skysti, o veliau ir duma biggrin.gif Nerealu. Siaip ingredientai yra gana brangus siam shotui, tai mes su draugais namuose sugalvojom pigesni varianta - vietoj kavos likerio Kahlua nusipirkom Vilniaus degtines kavos likerio, vietoj Baileys kazkokio siaip kreminio Maximoj, o vietoj Cointreau naudojom roma Stroh 80 laipsniu, tai jo pilti ne 20, o tik 5 g reikia, nes labai stiprus ir labai gerai dega biggrin.gif Tai pasilikeriavom, ir ant rytojaus galvos visai neskaudejo biggrin.gif
Atsakyti
Vana Talino skanus, galima pirkti be grietineles ir paciom pasigaminti ax.gif tada su grietinele skirta kavai skiesti...liuks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kemppinele: 22 lapkričio 2009 - 23:14
QUOTE(kemppinele @ 2009 11 23, 01:13)
Vana Talino skanus, galima pirkti be grietineles ir paciom pasigaminti ax.gif  tada su grietinele skirta kavai skiesti...liuks thumbup.gif

Nesigincysiu, Vana Talinn skanus, bet kaip nuo jo kita ryta galva skauda, tai ne tas zodis doh.gif
Atsakyti
Baileys arba Carrolains. bigsmile.gif
Atsakyti
0,5l degtines
400-500gr karameliniu saldainiu be idaru
tuscio sandariai uzdaromo 0,700l butelio
I tuscia buteli dedam isvyniota is popiereliu karamelinius saldainius supilam degtine, gerai uzkemsam buteli ,pakratom ir paliekam . PAKRATYTI BUTELI REIK KUO DAZNIAU .Saldainiai tirpsta apie dvi dienas . Gerimo spalva gaunasi nuo tamsios samanines iki geltonos priklausomai nuo saldainiu spalvos
Atsakyti
Anksčiau labai mėgau visokius pienelius, saldžius gėrimus kaip "Damų likeris", "Pinakolada", minėtas Vana Tallinn ir t.t. Dabar tai jau nelabai man jie, gal persiragavau ir per daug užsisaldinau gyvenimą biggrin.gif

Su MB ar draugutėmis kartais pasimėgaujam Keglevich likeriais - visų rūšių patinka, išskyrus ta saldė su braškėmis ir grietinėle cool.gif sau deduos ledukų arba truputį praskiedžiu su pašaldytu mineraliniu.
Atsakyti
Metu atradimas. Cointreau likeris su apelsinu prieskoniu. Brangokas, bet laaaabai skanus wub.gif
Tikrai patariu pabandyti. thumbup.gif
Atsakyti