Įkraunama...
Įkraunama...

Likeris

Malibu! biggrin.gif
Atsakyti
man tai grietinėlės arba kiaušininis ax.gif mėgstu tokius tirštus
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(swarovski.kaunas @ 2009 02 22, 20:32)

O kas čia per likeris ":)"? blink.gif
Atsakyti
viena karta...kazkada senei lotuliukas.gif teko ragauti kapucino likerio thumbup.gif vajei,,,,o dabar as jo nerandu verysad.gif jis buvo is vokietijos kiek pamenu g.gif
Atsakyti
Man skaniausias SHARIDAN's (tas kur dvieju spalvu) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(baltoji! @ 2009 02 14, 21:27)

Malibu ne likeris, o romas tongue.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(alexsana_80 @ 2008 05 10, 15:12)

man ir drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 02 19, 11:10)
man tai grietinėlės arba kiaušininis ax.gif  mėgstu tokius tirštus

man irgi kiausiniene ir colorandas niam niam bigsmile.gif
Atsakyti
Keglevich ir damu likeris, umm skanumelis cool.gif
Atsakyti
Na o kaip jums šokoladiniai likeriukai? cool.gif
Šiandien nusipirkome su draugu nedideli buteliuką pabandyti, tai rytoj ramiai pasisėdėsime ir paskanausime, bet norėčiau išgirsti ir jūsų nuomonę. Aš kadangi stipresnių gėrimų nemėgėja, tai gal vertėtų maišyti su kokiomis sultimis ar kuo? Na, laukiu patarimų ax.gif rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Man skaniausias TOPI likeriukas su sokoladu, taip pat labai megiami ROJAUS PAUKSTE ir DAMU likeris smile.gif Kadangi nemegstu stipriuju gerimu tenka isragauti likerius biggrin.gif O is likeriu nemegstamiausias KIAUSININIS, jis per daug tirstas ir kazkokio keisto skonio, nebent savos gamybos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ViktorijaG. @ 2009 08 31, 15:10)
Na o kaip jums šokoladiniai likeriukai? cool.gif
Šiandien nusipirkome su draugu nedideli buteliuką pabandyti, tai rytoj ramiai pasisėdėsime ir paskanausime, bet norėčiau išgirsti ir jūsų nuomonę. Aš kadangi stipresnių gėrimų nemėgėja, tai gal vertėtų maišyti su kokiomis sultimis ar kuo?  Na, laukiu patarimų ax.gif  rolleyes.gif  4u.gif

Sokoladiniai thumbup.gif patarciau gerti likeri su kava 3in1, labai skanu ir derinasi skoniai smile.gif
Atsakyti