Malibu!

man tai grietinėlės arba kiaušininis
mėgstu tokius tirštus

viena karta...kazkada senei
teko ragauti kapucino likerio
vajei,,,,o dabar as jo nerandu
jis buvo is vokietijos kiek pamenu

Man skaniausias SHARIDAN's (tas kur dvieju spalvu)

QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 02 19, 11:10)
man irgi kiausiniene ir colorandas niam niam

Keglevich ir damu likeris, umm skanumelis

Na o kaip jums šokoladiniai likeriukai?
Šiandien nusipirkome su draugu nedideli buteliuką pabandyti, tai rytoj ramiai pasisėdėsime ir paskanausime, bet norėčiau išgirsti ir jūsų nuomonę. Aš kadangi stipresnių gėrimų nemėgėja, tai gal vertėtų maišyti su kokiomis sultimis ar kuo? Na, laukiu patarimų

Šiandien nusipirkome su draugu nedideli buteliuką pabandyti, tai rytoj ramiai pasisėdėsime ir paskanausime, bet norėčiau išgirsti ir jūsų nuomonę. Aš kadangi stipresnių gėrimų nemėgėja, tai gal vertėtų maišyti su kokiomis sultimis ar kuo? Na, laukiu patarimų

Man skaniausias TOPI likeriukas su sokoladu, taip pat labai megiami ROJAUS PAUKSTE ir DAMU likeris
Kadangi nemegstu stipriuju gerimu tenka isragauti likerius
O is likeriu nemegstamiausias KIAUSININIS, jis per daug tirstas ir kazkokio keisto skonio, nebent savos gamybos 
Papildyta:
Sokoladiniai
patarciau gerti likeri su kava 3in1, labai skanu ir derinasi skoniai

Papildyta:
QUOTE(ViktorijaG. @ 2009 08 31, 15:10)
Na o kaip jums šokoladiniai likeriukai?

Sokoladiniai