Įkraunama...
Įkraunama...

Antklodės

as taip pat galvoju apie patalyne su silko uzpildu, bet irgi nerandu informacijs apie ja? gal kas turit? pasidalinkit patirtim. sako, kad su ja ziema nesalta, o vasara nekarsta? ar teisybe ar tik reklama?
Atsakyti
Man reikia antklodes, bet kad būtų universali smile.gif Žiamą, kad šilta, o vasarą vėsu smile.gif
Kokia kaina būtų 200x220? smile.gif

QUOTE(Antarė @ 2007 09 02, 15:11)
Merkio būna vasarinių, plonų antklodziu, vidutiniu ir storų žieminių, bet jos visos lengvos ir smagios miegoti 4u.gif Jeigu kam reikia kokios antklodes, prašom kreiptis mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ErikaI @ 2006 09 29, 07:56)
Norėjau pasiklausti, gal kas girdėjot apie BAUER patalynę?
Aišku kaina jos nelabai reali, bet gal verta?  g.gif

Mes turim BAUER kupranugario (tamsi ) patalynę. Pirkom pries kokius 5 metus kai nebuvo jokių analogų. Tikrai labai patinka: nenusišėrė, tikrai nesmirda, miegam ir žiemą ir vasarą. Viena problemėlė yra jos valymas. Vieno komplekto valymo kaina 300 litų. I skalbyklę telpa tik paklodės ir pagalvės, o kaldros nei per kur. Vaikui nupirkau FLOKATI firmos vilnonę patalynę. Visai gera, tik kadangi ėriuko tai truputį šiurkštesnė. Jei dabar reiktų pirkti turbūt pirkčiau Flokati, mačiau ten ir kupranugaris jau yra. Kaina trigubai mažesnė.
Atsakyti
Tik neapsigaukit maximose su vilnone patalyne. Atseit padarytas ispardavimas, o normalia kaina parduodama vasarine vilnone plona patalyne ir tiek doh.gif doh.gif doh.gif . Nenusipirkit ziemai plonos vilnos - susalsit tongue.gif

Jei pati neprekiauciau patalyne, sakyciau, va, kaip maximoj pigu mirksiukas.gif
Atsakyti
kas galit, patarkit: reikia šiltos antklodės, kokią patarsyte pirkti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uvė @ 2006 11 13, 16:22)
mes tokias tris turime. puikios - minkštos, šiltos, lengvos. įvelku į užvalkalą, nes chemiškai valyti nenorėčiau. be to, jos kvepia alijošiais. naujausias Merkio gaminys. pirkau urmo bazėje, o šiaip jos Varėnos gamybos.

Įdomu kiek kainuoja ši minima Merkio aloe vera antklodė?

QUOTE(audiga @ 2006 11 13, 20:15)
... o aš tai nusipirkau "Merkio" antklodę su vilnos užpildu, sakiau jau džiaugsiuos bet kad ... smirdi... labai avim smirdi (tai dar gerai kad ne ožiu biggrin.gif )... o tai ką daba galima su ja padaryt? Nei išvėdinsi nei išsklabsi... O kaip pas jus , nesmirdi?

Mes turim medvilninę su vilna viduj Merkio gamybos. Jetaus kaip pradžioj smirdėjo doh.gif Bet kad dovanų gavau, tai ką darysi ax.gif Nešiau vėdinti kiekvieną dieną. Dabar tvarka. Ir miegot patinka po ja.

Bet labai norėčiau įsigyti kur vilna yra neįsiūta, išorėje. Tokia patalynė labai sveika. Palengvina sąnarių skausmus. Viena giminaitė jau porą metų miega vilnos patalynėje-sąnarių skausmai smarkiai sumažėjo. Atsidžiaugt negali.
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2007 09 11, 17:03)
as taip pat galvoju apie patalyne su  silko uzpildu, bet irgi nerandu informacijs apie ja? gal kas turit? pasidalinkit patirtim. sako, kad su ja ziema nesalta, o vasara nekarsta? ar teisybe ar tik reklama?

aš nusipirkau su šilku antklodę maximoj tik už 100 Lt biggrin.gif .Labai patinka, lengva tokia.Nestora, tai dabar dar užtenka šiltumo, sakyčiau toks pat kaip su vilnoniu adijalu miegoti.Žiemai matyt bus per vėsi
Atsakyti
QUOTE(Antarė @ 2007 09 15, 21:24)
Tik neapsigaukit maximose su vilnone patalyne. Atseit padarytas ispardavimas, o normalia kaina parduodama vasarine vilnone plona patalyne ir tiek doh.gif  doh.gif  doh.gif . Nenusipirkit ziemai plonos vilnos - susalsit tongue.gif

Jei pati neprekiauciau patalyne, sakyciau, va, kaip maximoj pigu mirksiukas.gif

Merkio būna vasarinių, plonų antklodziu, vidutiniu ir storų žieminių, bet jos visos lengvos ir smagios miegoti Jeigu kam reikia kokios antklodes, prašom kreiptis

Miela Antare,
manau kad tu man pasakysi visą tiesą... Nes dabar jau visa savaite suku galva kokias antklodes pirkti...
Mano penkiametis sunus yra baisiai prakaituojantis vaikas...Kai miegodavo jis po sintetiniu pleduku ar antklode- visada rytą rasdavau nusiklojusi ir sušalusi, žiemomis ištisai serga... Toumet rengdavau su silta pizama ir guldydavau salia saves - bet jis vis tiek nusikloja ir viskas...(mes miegame irgi su sintetika)
Vakar nupirkau jam MERKIO viengule vilnone antklode su alijosiumi(kur susiuti kartu du vilnoniai pledai)- vaikui patiko, bet jauciu, kad jam truputi per karsta po ja... Nakti radau ji nusiklojusį, o nugara buvo dregna...Tuomet uzklojau tik iki puses - vaikas ramiai ismiegojo ir daugiau nenusiklojo...Ryta atsikele patenkintas -siltom kojom ir atrode laimingas...
As esu salike ir as isbandziau minetaja antklode - is tiesu: kol guli iki puses uzsiklojusi - tai labai thumbup.gif , bet kai tik uzsikloji rankas doh.gif - karsta...
Mano vyras irgi yra toks pats kaip sunus - prakaituojantis - dabar miega salia manes Nusiklojes "salia" sintetines antklodes.
KLAUSIMAI TOKIE: KA PATARSIT?
1. Ar pirkti savo penkiameciui kita antklode, kur vienpusis Merkio pledukas susiutas su medvilnine medziaga?(jei nepamelavo pardaveja) Ar palaukti ziemos salciu pora men ir gal tiks minetoji kaldra? Apie miegojima vasara su tokia dviguba antklode is viso man kazkokia nesamone atrodo....
2. Kokia pirkti dvigule antklode man su vyru, jei as salike, o vyras prakaitinis? Ar pirkti dvi atskiras antklodes(viena plona, kita stora), ar viena istisine tarkim plonesne ir didele, kur vienoj pusej medvilne prisiuta -ar nesusalsim ziema - kambariai buna vesus??? Ar imanoma dviems miegoti po vilnone, tarkim ta dviguba 100 procentine vilnos antklode ? Gal labai karsta???
3. Ar visada, kai maziau vilnos antklodeje yra negerai? O gal mums geriau pirkti tarkim antklode su vilnos uzpildu (kur vilna yra "prikimsta" medvilniniame inpile)- atseit mazesnis vilnos kiekis ten? Kaip suprasti?
4. Kokia anklodele pirkti 2 menesiu leliukui, kuri yra vis susalanti (kaip ir as)? Vilnoni pleduka i vezimeli jau turim...Dabar reiktu i lovyte....
Laukiu greitu atsakymu,,, Man labai miella Merkio produkcija - tik kaip ja prisijaukinti ir prisitaikyti??? Prasau, patarkit...jei galit kuo greiciau... Nes pardaveja nieko labai nepaaiskina, tik sako: na "sitas" labai dabar perka...o kodel - nepaaiskina... rolleyes.gif doh.gif
Padekit ir kitos mamytes kurios isbandet...Kaip klojat savo atzalas??? blush2.gif g.gif
Atsakyti
As jau kaip ir nusiziurejau "kurimos" produkcijos antklode "keturi metu laikai". Su avies vilnos uzpildu, dvi susisega i viena, kas labai praktiska, viengule standartine kainuoja 350lt. Gaminta lenkijoje, bet tipo vokieciu fabrikas ten.
Pries tai jau buvau nusprendusi pirkti pleda is avies vilnos, cia "Urtes parduotuvej", bet patare kad vilkimui i uzvalkalus jis neskirtas todel apsivelia pavirsius, be to tinka tik cheminis valymas...
Noreciau apziureti Merkio produkcija, bet kaip suprantu Klaipedoje jo salonu nera...
Atsakyti
Klaipedoje merkio produkcija pardavineja ta pati Kurima (Janonio g.) parduotuve saldus miegas ar pan, ir dar merkio produkcijos maciau virs elektromrkto kazkoks skyrius yra .
Atsakyti
QUOTE(mamulka-zuikiene @ 2007 09 26, 12:32)

KLAUSIMAI TOKIE: KA PATARSIT?
Laukiu greitu atsakymu,,, Man labai miella Merkio produkcija - tik kaip ja prisijaukinti ir prisitaikyti??? Prasau, patarkit...jei galit kuo greiciau... Nes pardaveja nieko labai  nepaaiskina, tik sako: na "sitas" labai dabar perka...o kodel - nepaaiskina... rolleyes.gif  doh.gif
Padekit ir kitos mamytes kurios isbandet...Kaip klojat savo atzalas???  blush2.gif  g.gif

pabandziau jums issamiai atsakyti i az, kad cia tiek daug nerasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
padekit 4u.gif kaip atsikratyti merkio antklodes su vilna kvapo g.gif doh.gif blink.gif gal cheminis valymas padetu- gal kas zino kiek kainuotu?aciu 4u.gif
Atsakyti