Tikiuosi neužmesit manes akmenimis, bet pasisakysiu neigiamai apie deltimą
1. Turiu autokedutę "Maly podroznik" - minusas, kad vaikas labai joje prakaituoja, nenusiima medžiaga, kad butu galima ją išskalbt, sunkiai diržia reguliojasi (bent jau man....).....žodžiu šiandien pirkčiau kitokią, tiesiog i tuos dalykus nekreipiau demesio, kol nesupratau, kad jie svarbus.
2. Turiu sketuką "Deltim frog" (buves deltim kazoo) - tie ratai kai neužfiksuoti sukasi kaip pamiše, viena ranka niekaip jo nepastumiu, nes jis iš karto suka i šonus, patogu tik tai, kad yra net du krepšiai daiktams....nu ir šiaip nelabai jis man jau dabar kai turiu ji....vaikas aišku sedi, lyg jam gal ir nieko, bet kai užmiega maniske, sunku nuleist man ja i gulima padeti, nes tie fiksatoriai stringa...kaip už tokia kaina (290) galetu but tikrai geresnes kokybes
Papildyta:
QUOTE(Torres @ 2007 04 17, 21:45)
isigijau Deltim Frog, vazineju jau apie menesi, tai pastebejimai tokie:
1. Sunkokas apie 10 kg realus svoris( nors po tucio tai tikrai jauciasi skirtumas). Ir man laikant rankose vaika tikrai nera paprasta viena ranka ji suskleisti. Taigi jei griztu namo su pirkiniu maisu vistiek tenka pirma uzsinesti produktus ( froge pirkiniu krepsys toks simbolinis sakyciau, kituose sketukuose maciau didesniu

) o po to vezima su vaiku

, taip pat kai ir turejau tuti

.
2. Kaip ir minejo daugelis mamyciu ilgas, uzima skersai daug vietos bagazineje
3. ratuku padangos greit nusivazinejo ir patys ratukai truputi iskliso( galiniai), nors saugau ir per bordiurus atsargiai vaziuoju..
na is pliusu tai butu prieinama kaina, grazus dizainas. Taciau supratau viena tai tikrai nera mano svajoniu vezimukas, dabar nzn ar ji pirkciau, tikiuosi metus atlaikys
CIA TIK MANO ASMENINE NUOMONE
Su visais pastebėjimais 100 proc. sutinku, juolab jie išryškėjo ne pirma diena, o kai jau biški pavažinėjau su tuo frogu....
Kitam vaikui kitoki pirksiu