Įkraunama...
Įkraunama...

DELTIM/DELTI kokia patirtis?

QUOTE(Mylimukas @ 2007 05 07, 00:16)
O man iškilo dar vienas klausimas. Kaip tam Deltim Frog išspręsta problema dėl saulės. Nes aš dabar turiu triratį universalą ir didžiausia bėda, kad rankena nesikeičia ir turi tik stumt arba traukt, kad saulytė nešviestų į veiduką g.gif O triratį traukt tai doh.gif Bet tas Deltim Frog tai irgi pagal rankenas tai irgi tik stumt patogus vežimas. Pasidalinkit patirtim mamytės prašau 4u.gif

Mes turim deltim kazo ,dabar jis jau frog,viena beda,kad tikrai jo negalima stumti viena ranka,bet siaip as juo patenkinta ir dar kai buna daug nelygumu as tiesiog uzfiksuoju priekinius ratukus,o del saules irgi problema issprendem,nusipirkau sketuka ,kur tvirtinasi prie vezimeliu(beja radau panasiu spalvu,kaip pats vezimelis)ir visos bedos dingo.Kol kas niekas nesuluzo ir as juo dar nenusivyliau.
Atsakyti
Kadangi nesulaukiu atsakymo per až iš kamilytės, gal atsakys kuri nors mamytė, kuri turi Deltim voyager- ten yra atskirai lopšys, ar tik yra kažkokia papildoma pakietinta dalis, kurią uždėjus pasidaro lopšinis vežimas?
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2007 06 27, 19:17)
Kadangi nesulaukiu atsakymo  per  až iš kamilytės, gal atsakys kuri nors mamytė, kuri turi Deltim voyager- ten yra atskirai lopšys, ar tik yra kažkokia papildoma pakietinta dalis, kurią uždėjus pasidaro lopšinis vežimas?

Kiek teko ciupineti, jame yra nesiojamas lopsiukas- vokelis. Bet jis su pakietintu pagrindu ir is sonu tie pakietinimai irgi nusiima (jeigu vaikuciui jau ankstoka pasidaro). Siaip man tas vokelis patiko- is vidaus gera, silta medziaga.
Atsakyti
Labas hebryt, blush2.gif
mes "ant dienu" isigijom DELTI FROG'a, ax.gif paskaiciau jusu atsiliepimus ir pasidare aisku, kad ne apsirikom, kad nebloga daikta isigjom, bet vat as pamaciau internete info, kad jis tinka tik iki metuku blink.gif, o po to kas? ***** nejau taip trumpai tik naudotis galima? Nejau neatlaikys poros metu vaikelio? verysad.gif
Gal is jusu kas naudoja ilgesni laika froga? Kaip konstrukcija? Ar laiko vaikeli? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2007 06 23, 10:25)
Man idomu Focuso ismatavimai ji sulankscius. Ilgis, plotis. Kad nebutu taip, kad i bagazine netilps  unsure.gif

Tikrai tilps net į mažiausią bagažinę drinks_cheers.gif Jei kils abejonių - galėsim pamatuoti jį jūsų automobilyje 4u.gif

QUOTE(Soni @ 2007 06 27, 19:17)
Kadangi nesulaukiu atsakymo  per  až iš kamilytės, gal atsakys kuri nors mamytė, kuri turi Deltim voyager- ten yra atskirai lopšys, ar tik yra kažkokia papildoma pakietinta dalis, kurią uždėjus pasidaro lopšinis vežimas?

biggrin.gif Stengiuosi atsakyti į visas A.Ž. Bet galite man bet kada skambinti tel. 862083047 4u.gif
Ant abiejų universalų priekyje tvirtinasi papildoma minkšta dalis kietu rėmu ir taip suformuojamas lopšinis vežimėlis. Į jį dar dedasi išimamas lopšiukas. Gaunasi šiltas ir neužpučiamas vežimėlis. smile.gif

QUOTE(Nanuk @ 2007 06 28, 10:47)
Labas hebryt,  blush2.gif
mes "ant dienu" isigijom DELTI FROG'a,  ax.gif  paskaiciau jusu atsiliepimus ir pasidare aisku, kad ne apsirikom, kad nebloga daikta isigjom, bet vat as pamaciau internete info, kad jis tinka tik iki metuku  blink.gif, o po to kas?
Gal is jusu kas naudoja ilgesni laika froga? Kaip konstrukcija? Ar laiko vaikeli?  unsure.gif

Oho, kokios informacijos galima gauti apie Frog'us biggrin.gif Jie yra sportiniai vežimėliai, naudosite iki 3 metukų, rėmas tvirtas, gera konstrukcija. Tikrai geras pirkinys smile.gif
Atsakyti
ačiū už atsakymus. O kur Kaune galima apžiūrėti gyvai Deltimus?Buvau užvažiavus į Vaikų miestą- jie jau jais neprekiauja g.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt kas nors nufotkint ir įdėti, kaip turėtų atrodyti Deltim Fokus sportiniam vežimuke prisegtas vaikas? Jau išsiaiškinau, kaip ta keistenybė ant nugarėlės tvirtinasi biggrin.gif dabar dar abejoju kur kokie dirželiai eina ir rankytės ir kojytės turi persikišti doh.gif Kamilyte, būk gera, gal tu gali įdėti kokią nuotrauką, vaikas išaugs tą vežimą, o aš ir nesuprasiu kaip jį pririšti blush2.gif nebent tavo vyras atlėktų (gyvenu Marcinkevičiaus g.) ir dar lietsargiuką nuo saulės skėtukui prigriebtų (spalvos - mano Graco Mosaic oranžinis su smėlio spalva).
Pleeeeeeeeeeeeeeease ax.gif
Atsakyti
Mes su vyru niekaip neišsiaškiname dėl diržų Fokuso sportinuke. Jis mano, kad diržai vežimėlio nugarėlėje tvirtinasi vienaip, aš manau kitaip. Gal kaip nors išstudijuosim kol vaikui prireiks sportinuko. Tie diržai- labiausiai gamintojų neapgalvota Fokuso dalis. Kitų minusų kol kas dar neradome lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2007 06 28, 23:09)
Mes su vyru niekaip neišsiaškiname dėl diržų Fokuso sportinuke. Jis mano, kad diržai vežimėlio nugarėlėje tvirtinasi vienaip, aš manau kitaip. Gal kaip nors išstudijuosim kol vaikui prireiks sportinuko. Tie diržai- labiausiai gamintojų neapgalvota Fokuso dalis. Kitų minusų kol kas dar neradome  lotuliukas.gif

O kas konkreciai su tais dirzais Jums neaisku? As prisegiau ir viskas gerai buvo mirksiukas.gif O Focusas tai liuks vezimas, nors sportine dalimi nesu labai patenkinta...
Atsakyti
Mamytės, gal kas naudojatės Deltim Voyager KAUNE, labai noriu gyvai pačiupinėti smile.gif
Atsakyti
Mes turime Deltim Fokus ir labai juo džiaugėmės. Dabar mums jau 1 m. 4 mėn. ir ruošiamės jį parduoti. Nusipirkome Deltim Duck skėtuką. Taip pat turime Deltim automobiline kėdutę. Esame patenkinti Deltim produkcija. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aluuogė @ 2007 06 29, 10:17)
O kas konkreciai su tais dirzais Jums neaisku? As prisegiau ir viskas gerai buvo mirksiukas.gif O Focusas tai liuks vezimas, nors sportine dalimi nesu labai patenkinta...

Kaip diržai prisikabina vežimo nugarėlėje? Ar taip paprastai plasmasiukas užsikabina už kilpelės vežimėlyje? Man tai atrodo labai nesaugu. Dar neišbandėm, nes vaikas mažas.
Atsakyti