Įkraunama...
Įkraunama...

DELTIM/DELTI kokia patirtis?

QUOTE(nireglina @ 2007 07 03, 14:19)
Kaip diržai prisikabina vežimo nugarėlėje? Ar taip paprastai plasmasiukas užsikabina už kilpelės vežimėlyje? Man tai atrodo labai nesaugu. Dar neišbandėm, nes vaikas mažas.

Na tai, nugareleje uz kilpeles mirksiukas.gif Visu vezimeliu panasiai tvirtinasi ax.gif
Atsakyti
Galima i ta kilpute ir nekabinti, juk vaikas turi judeti. Dirzai juk prisegti kitose vietose
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2007 07 03, 14:19)
Kaip diržai prisikabina vežimo nugarėlėje? Ar taip paprastai plasmasiukas užsikabina už kilpelės vežimėlyje? Man tai atrodo labai nesaugu. Dar neišbandėm, nes vaikas mažas.

kilpelėm prisikabina. saugu, skirtumas nuo įprastų saugos diržų tas, kad mažiukas "nepririštas" prie vežimo nugarėlės. saugiai laikosi, bet judėjimo laisvės daugiau. jokių bėdų neturėjom.

Atsakyti
o kaip visi kiti diržai? persikiša tik rankytės ar ir kojytes reikia perkišti? ir ant to užsegimo per vidury yra tokia plastmasinė kilputė - ar per ją persikiša kas nors g.gif
Atsakyti
Esiu ir aš tų diržų įdėmiau panagrinėti g.gif Vieną kartą bandžiau jau, bet likau irgi nesupratusi...
Atsakyti
mamytės, dar jūs man paaiškinkit- pripučiami ir guoliniai ratai Deltimo- kas geriau?nes nusižiūrėjau naudotą deltim voyager, rašo, kad ratai guoliniai, o kitų žiūriu kad pripučiami. Gal kas man, tundrai paaiškins?
Atsakyti
QUOTE(EDCKA @ 2007 06 23, 13:17)
Mes turim deltim kazo ,dabar jis jau frog,viena beda,kad tikrai jo negalima stumti  viena ranka,bet siaip as juo patenkinta ir dar kai buna daug nelygumu as tiesiog uzfiksuoju priekinius ratukus,o del saules irgi problema issprendem,nusipirkau sketuka ,kur tvirtinasi prie vezimeliu(beja radau panasiu spalvu,kaip pats vezimelis)ir visos bedos dingo.Kol kas niekas nesuluzo ir as juo dar nenusivyliau.

Ir mes nusipirkom Deltim Frog.Truputį gailimės: iš tiesų jo nepastumsi viena ranka,nebent laabai ilgai reiktų mokytis valdyti tą "džipą". biggrin.gif
Su nugarėlės atlenkimu taip pat yra vargas. Daugiau ir mes tokio nebepirktumėm. biggrin.gif nors dizainas gražus 4u.gif

QUOTE(*Citra* @ 2007 06 27, 20:38)
Kiek teko ciupineti, jame yra nesiojamas lopsiukas- vokelis. Bet jis su pakietintu pagrindu ir is sonu tie pakietinimai irgi nusiima (jeigu vaikuciui jau ankstoka pasidaro). Siaip man tas vokelis patiko- is vidaus gera, silta medziaga.

Mes turėjom Deltim Voyager. Iš tiesų, lopšys yra su pakietintu pagrindu ir didesnis nei pvz Tako vežimukų. Dėl to vokelio ir aš susigundžiau tuo vežimuku- labai maloni ir švelni medžiagytė. wub.gif
Iš tiesų,jie labai patvarūs ir jokių problemų nebuvo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramux: 04 liepos 2007 - 16:59
QUOTE(Soni @ 2007 07 04, 09:45)
mamytės, dar jūs man paaiškinkit- pripučiami ir guoliniai ratai Deltimo- kas geriau?nes nusižiūrėjau naudotą deltim voyager, rašo, kad ratai guoliniai, o kitų žiūriu kad pripučiami. Gal kas man, tundrai paaiškins?

Mano vyras sakė, kad su guoliais geriau- lengviau rieda.
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2007 07 04, 20:35)
Mano vyras sakė, kad su guoliais geriau- lengviau rieda.

thumbup.gif ačiū
Atsakyti
Iš kart atsiprašau, jai apie tai buvo kalbėta, nes visos temos nuosekliai neperskaičiau blush2.gif

Pasižvalgius internete, radau, kad yra kelios Deltim firmos, ar aš kažko nesupratau? Radau vieną su tokiu logo user posted image o kitą su tokiu user posted image g.gif
O gal čia ta pati firma? Paaiškinkit man, tundrai, kaip čia yra iš tiesų blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisma @ 2007 07 16, 16:41)
Iš kart atsiprašau, jai apie tai buvo kalbėta, nes visos temos nuosekliai neperskaičiau blush2.gif

Pasižvalgius internete, radau, kad yra kelios Deltim firmos, ar aš kažko nesupratau? Radau vieną su tokiu logo user posted image o kitą su tokiu user posted image  g.gif
O gal čia ta pati firma? Paaiškinkit man, tundrai, kaip čia yra iš tiesų blush-anim-cl.gif

Aš kažkaip įsivaizduoju, kad Deltim pavirto į delti, atsinaujino, bet tiksliai nežinau...
Atsakyti
Truputį paaiškinsiu. Deltim buvo ir yra vežimėlius ir kitą techniką gaminanti firma. Anksčiau visi vežimėliai, autokėdutės ir kt. buvo tuo pačiu prekiniu ženklu - Deltim.
Kuriant 2007 m. kolekcijas buvo pakeistas prekinis ženklas - į Delti. Firma išliko ta pati - Deltim. smile.gif
Labai aiškiai tas matyti jų tituliniame internetiniame puslapyje 4u.gif http://www.deltim.com.pl/

Deltim yra sukūrusi tokius savo prekinius ženklus: Delti (iki 2007 m. po šiuo prekiniu ženklu buvo gaminama tik vaikiška patalynė) ir X-lander. smile.gif
Atsakyti