Įkraunama...
Įkraunama...

DELTIM/DELTI kokia patirtis?

QUOTE(exel @ 2007 08 21, 16:29)
2. O ar pravercia tas funkcionalumas, kad auto kedute uzsideda ant remo? gal man ji ir nereikalinga?

Labai praverčia. Pvz., užmiega kleckas mašinoje, o reikia į parduotuvę ar šiaip kur išeiti. Tai su visa kėdute ant ratų ir pirmyn. smile.gif Mes tik taip apsipirkinėti ir važiuojam - važiuoklę į bagažinę, autokėdutę į vidų smile.gif

Turiu problemą - dedant į bagažinę važiuoklę užsikabino ir nusiplėšė tas porolonas ant rankenos. Dabar šviečia skylės unsure.gif Kuo galima būtų pakeisti?
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2007 08 22, 16:41)
biggrin.gif Tai kad maniškis tik pripūsti su pompa sugeba biggrin.gif O kaip pataisė pats?

Išėmė kamerą, ją pamerkė į vandenį. Rado skylę- iš ten ėjo burbulai. Maximoje nusipirko rinkinuką dviračių padangoms taisyti (kainavo 99 ct) ir užklijavo.

QUOTE(flight @ 2007 08 22, 21:24)
Turiu problemą - dedant į bagažinę važiuoklę užsikabino ir nusiplėšė tas porolonas ant rankenos. Dabar šviečia skylės  unsure.gif  Kuo galima būtų pakeisti?

Mūsų rankena be parolono g.gif
Atsakyti
Labai geras vezimukas ir uz nedidele kaina. As pirksciau ir draugam rekomenduociau.
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2007 08 22, 23:17)

Taip, o štai Deltim Premier poroloniniai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(exel @ 2007 08 21, 16:29)
sveiki,
jau pradejau rinktis vezimaicius savo kleckui. Geriausia butu, kad butu tik viena vezimu rusis pasaulyje-butu paprasciau rinktis  tongue.gif
Mano leliukas gims lapkricio pabaigoje. Reikia mums lopsinio vezimaicio, daug vazineju-tad auto kedute LABAI reikalinga.
Nusiziurejau Deltim Focus uztai, akd tai 3 viename: lopsiukas, sportinukas ir kedute.
Tik pradedu abejoti.. Autiokedute man paskolina drauge, kaip ir pirkti jos nereiketu.
1. Bet as paprastos (kitos firmos ) autokedutes ant focus vaziuokles juk neuzsidesiu?
2. O ar pravercia tas funkcionalumas, kad auto kedute uzsideda ant remo? gal man ji ir nereikalinga?
3.Ar galima lopsi pritaikyti automobilyje t.y. prisegti su saugos dirzais , esant reikalui panaudoti kaip auto kedute?

pasimetusi esu visai.. gerai kad aliko dar daug turiu, bet nori gera varianta isirinkti...
tiesa dar gyvenu 5aukste be lifto.. ratus zadu palikineti automobilyje. idomu ar tilps jie man bagazineje.

Busiu dekinga jei pasidalinsite savo patirtimi  4u.gif

Tikrai labai geras ir erdvus vežimėlis. Mes taip pat gyvenome 5 aukšte, tai aš lopšį arba autokėdutę nešiojau, o ratus laikydavau bagažinėje. Iki 6 mėn vaikutį vežiojome mašinoje lopšiuke, ypač kai toliau važiuodavome. kai viena važiuodavau, pritvirtindavau autokėdutę ant priekinės sėdynės, tai aš vaikutį matydavau ir jis mane matydavo. Kaip tik ruošiamės parduoti vežimėlį, gal reikia ax.gif
Atsakyti
Redaga, ar patiko Fokuso sportinė dalis? Ir dar noriu paklausti visų, kurios turi Fokusus, ar lengvai susilanksto važiuoklė? Mums iš pradžių problemų nebuvo, o dabar tai galime padaryti tik nuėmus lopšį. Kai lopšys uždėtas net mano vyras sunkiai sulanksto, o aš niekaip to nepadarau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2007 08 23, 10:56)
Redaga, ar patiko Fokuso sportinė dalis? Ir dar noriu paklausti visų, kurios turi Fokusus, ar lengvai susilanksto važiuoklė? Mums iš pradžių problemų nebuvo, o dabar tai galime padaryti tik nuėmus lopšį. Kai lopšys uždėtas net mano vyras sunkiai sulanksto, o aš niekaip to nepadarau verysad.gif

Mes visada, nuimdavo lopšį, tada lankstydavome, kitaip ir nebandėme. O sportinė dalis patiko, erdvi, patogi, vaikui buvo patogu miegoti lauke, lengva važiuoti ir pravažiuoti ypatingai žiemą. O žiemą ir užklostyti yra kur. Dabar kai naudojame skėtuką, daug sunkiau važiuoti ir vaikutis suspaustas.
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2007 08 22, 22:17)
Išėmė kamerą, ją pamerkė į vandenį. Rado skylę- iš ten ėjo burbulai. Maximoje nusipirko rinkinuką dviračių padangoms taisyti (kainavo 99 ct) ir užklijavo.

thumbup.gif ačiū, įdarbinsim vyrą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2007 08 23, 12:19)
thumbup.gif ačiū, įdarbinsim vyrą biggrin.gif

Sėkmės remontuojant savo karietą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2007 08 23, 10:56)

mes tik viena vaziuokle lankstem, be lopsio ir sport dalies g.gif
Atsakyti
Tai kaip sulankstyti vežimą norint įdėti jį į bagažinę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2007 08 23, 23:58)
Tai kaip sulankstyti vežimą norint įdėti jį į bagažinę?  g.gif

O atskirai važiuoklė ir lopšys bagažinėj netelpa? rolleyes.gif
Atsakyti