Įkraunama...
Įkraunama...

DELTIM/DELTI kokia patirtis?

sveikutės norėjau paklaust kuris Deltim Voyager modelis yra naujesnis
šitas
user posted image
ar šitas g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GieNa @ 2007 07 24, 13:24)
sveikutės norėjau paklaust kuris Deltim Voyager modelis yra naujesnis
šitas
user posted image
ar šitas g.gif
user posted image

man atrodo kad jie vienodi 4u.gif aš lygiai tokį pat kaip pirmasis žadu pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2007 07 24, 20:09)
man atrodo kad jie vienodi  4u.gif aš lygiai tokį pat kaip pirmasis žadu pirkti  biggrin.gif

nu tikrai kad nevienodi 4u.gif mano draugė turi pirmą, o aš antrą, jie skirias, nedaug bet... biggrin.gif va tik idomu kuris naujesnis, o kuris senesnis? g.gif
Atsakyti
Deltim vojager pirmas nuotraukoje yra gan senas modelis, antras naujesnis, o dabar yra dar ir naujausias mirksiukas.gif
Atsakyti
Na taip, šių metų kolekcijoje, Voyageriai pervadinti į Delti Koala ir Delti Panda, taip pat dar yra gaminami Delti Soft universalai 4u.gif

GieNa
- abu tavo nurodyti vežimai gali būti gaminti vienu metu, tas su žydra spalvyte - Deltim Voyager Ligero, o oranžinis - Deltim Voyager Soft smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamilyte: 30 liepos 2007 - 22:18
QUOTE(kamilyte @ 2007 07 30, 23:16)
Na taip, šių metų kolekcijoje, Voyageriai pervadinti į Delti Koala ir Delti Panda, taip pat dar yra gaminami Delti Soft universalai  4u.gif

GieNa
- abu tavo nurodyti vežimai gali būti gaminti vienu metu, tas su žydra spalvyte - Deltim Voyager Ligero, o oranžinis - Deltim Voyager Soft  smile.gif

aciu labai uz issamu paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
jau pradejau rinktis vezimaicius savo kleckui. Geriausia butu, kad butu tik viena vezimu rusis pasaulyje-butu paprasciau rinktis tongue.gif
Mano leliukas gims lapkricio pabaigoje. Reikia mums lopsinio vezimaicio, daug vazineju-tad auto kedute LABAI reikalinga.
Nusiziurejau Deltim Focus uztai, akd tai 3 viename: lopsiukas, sportinukas ir kedute.
Tik pradedu abejoti.. Autiokedute man paskolina drauge, kaip ir pirkti jos nereiketu.
1. Bet as paprastos (kitos firmos ) autokedutes ant focus vaziuokles juk neuzsidesiu?
2. O ar pravercia tas funkcionalumas, kad auto kedute uzsideda ant remo? gal man ji ir nereikalinga?
3.Ar galima lopsi pritaikyti automobilyje t.y. prisegti su saugos dirzais , esant reikalui panaudoti kaip auto kedute?

pasimetusi esu visai.. gerai kad aliko dar daug turiu, bet nori gera varianta isirinkti...
tiesa dar gyvenu 5aukste be lifto.. ratus zadu palikineti automobilyje. idomu ar tilps jie man bagazineje.

Busiu dekinga jei pasidalinsite savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(exel @ 2007 08 21, 16:29)
1. Bet as paprastos (kitos firmos ) autokedutes ant focus vaziuokles juk neuzsidesiu?
2. O ar pravercia tas funkcionalumas, kad auto kedute uzsideda ant remo? gal man ji ir nereikalinga?
3.Ar galima lopsi pritaikyti automobilyje t.y. prisegti su saugos dirzais , esant reikalui panaudoti kaip auto kedute?

pasimetusi esu visai.. gerai kad aliko dar daug turiu, bet nori gera varianta isirinkti...
tiesa dar gyvenu 5aukste be lifto.. ratus zadu palikineti automobilyje. idomu ar tilps jie man bagazineje.

1. Manau, kad neuždėsi, nes reikalingas specialus adapteris.
2. Tai nėra gyvybiškai būtina, bet labai patogu, pvz, parduotuvėje. Kartais mes tingime į parduotuvę vežtis rėmus ir autokėdutė dedame ant didelio parduotuvės pirkinių vežimėlio. Laikosi labai tvirtai.
3. Būna specialūs diržai pritvirtinimui, bet nežinau, ar pas mus pardavinėja. Mes vaiką iš ligoninės parsivežėme lopšyje. Man nepatiko, nes lopšys labai didelis ir ant galinės sėdynės užėmė daug vietos, kažkaip nestabiliai gulėjo. Vėliau visada vaiką vežiojome tik kėdutėje. Kol vaikas mažas, jį gerai prilaiko į kėdutę įdėtas specialus įdėklas. Vaikui paaugus, jį galima išimti.
Esu beveik tikra, kad ratai bagažinėje tilps.
Atsakyti
Jau klausiau kitoj temoj, bet ir čia klausiu, gal kuri žinot ar susidūrėt- nusipirkau Deltim vežimą, bet vieną ratą nuolat nuleidžia po savaitės , matyt kiauras. Ar autoservise nepažiūrės į mane kaip į nenormalią, jei nuneščiau?Kur aplamai taisyt tuos pripučiamus vežimėlių ratus?
Atsakyti
Neseniai buvau pradūrusi padangą. Vyras sutaisė. Labai paprasta. Manau ir taviškis galėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2007 08 22, 15:38)
Neseniai buvau pradūrusi padangą. Vyras sutaisė. Labai paprasta. Manau ir taviškis galėtų mirksiukas.gif

biggrin.gif Tai kad maniškis tik pripūsti su pompa sugeba biggrin.gif O kaip pataisė pats?
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2007 08 22, 15:32)
Jau klausiau kitoj temoj, bet ir čia klausiu, gal kuri žinot ar susidūrėt- nusipirkau Deltim vežimą, bet vieną ratą nuolat nuleidžia po savaitės  , matyt kiauras. Ar autoservise nepažiūrės į mane kaip į nenormalią, jei nuneščiau?Kur aplamai taisyt tuos pripučiamus vežimėlių ratus?

o nenori pabandyti kreiptis ten, kur ji pirkai, gal jie taiso arba atsarginiu netycia turi g.gif
Atsakyti