Įkraunama...
Įkraunama...

DELTIM/DELTI kokia patirtis?

grazus tie deltim puma, bet sportinis variantas ne labai graziai man atrodo 4u.gif na aisku ci askonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 06, 12:36)
grazus tie deltim puma, bet sportinis variantas ne labai  graziai man atrodo 4u.gif na aisku ci askonio reikalas 4u.gif

Taciau vaikui labai patogus ir daug vietos jame, nesuspaustas vaikelis, kaip kituose vezimuose
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 06, 12:36)
grazus tie deltim puma, bet sportinis variantas ne labai  graziai man atrodo 4u.gif na aisku ci askonio reikalas 4u.gif

Sportinis variantas ir man nelabai gražus, bet kai rinkausi vežimą, grožis buvo tik trečioje vietoje. Labiau rūpėjo patogumas ir kaina.
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2007 09 06, 21:26)
Sportinis variantas ir man nelabai gražus, bet kai rinkausi vežimą, grožis buvo tik trečioje vietoje. Labiau rūpėjo patogumas ir kaina.

man tai visai grazus, aisku koks cicco grazesnis, bet zymiai mazesnis ir dvigubai brangesnis
Atsakyti
Sveikos,

Noriu ir aš patarimų. Mano antrasis sūnytis gims jau po poros savaičių, todėl laiko vežimaičiui rinktis likę nedaug.

Išsirinkus esu Deltim Voyager. Nes man nepamainomas daiktas yra tas nešiojamas medžiaginis su pakietintu dugnu lopšelis-vokelis-nešynė - nežinau kaip čia pavadint + permetama rankena. O štai fokusuose man to trūksta - automobilinė kėdutė sunkus reikalas - atrodo ne vieną, o du vaikus nešioji. O tvirtininimas į abi puses tai neatstoja rankenos - nes vėjui papūtus nečiupsi su visu vaiku ir nesuksi visko į kitą pusę. Ar aš kažko nesuprantu? Plius tas klasikinis lopšys - jo, sutinku, kad jame kaip lovoje mažylis gali jaustis - bet štai lauke važinėjomės, užmigo, nu ir turi tempti su visu lopšiu - jau kaip kokius 3 vaikus... Nežinau - aš nesu sunkumų kilnotoja-mėgėja, o man visi ne tik Deltimo, bet ir tų brangiųjų firmų vežimai, siūlantys tris viename neatrodo praktiški. Gal čia mada kažkokia kaip ir visose srityse - viskas viename buteliuke, viskas vienoje pakuotėje...

Gal kas naudojot Deltim Voyager ir galėtumėt man parašyt kokie trūkumai jo, ko pasigedote, pirktumėt ar ne dar kart jį ar kokį kitą vežimaitį rinktumėtės?

Ir pabaigai, gal kas turit jau nebenaudojamą Deltim Voyagerį? Už kiek galėtumėt perleisti jį mums? O kur Kaune galima jų naujų nusipirkti? Nebeturiu sveikatos jau iš eilės per visas parduotuves lakstyti, tai gal kas matė ar žino. Ačiū visoms už kantrybę ir lauksiu komentarų.
Atsakyti
Pirmąjį sūnų vežiojau universale, o antram pirkom Fokusą. Pastarasis man daug labiau patinka. Kol kas nepasigedau permetamos rankenos, išimamo lopšio. Mano vaikis- dručkis. Dar geras mėnuo ir išaugs lopšį. Jei būtumėm pirkę universalą, jau seniai nebetilptų į nešiojamą lopšį.
Atsakyti
dėl permetamos rankenos.... pirmąją vežiojau universale su permetama rankena nu ir nepasakyčiau, kad užpūtus vėjeliui aš keisdavau rankenos padėtį. man būdavo lengviau persukti vežimą nuo vėjo.
dabar nusipirkau fokusą, tad abejoju ar pasigesiu tos permetamos rankenos
Atsakyti
Na aš iki kokių 9 mėnesių pirmąjį pravažinėjau primityviame universaliame lenkiškame (tikriausiai) vežimuke ir atradau, kas man yra svarbu - svoris. Kilnojau aš tuos klasikinius lopšius, automobilines kėdutes.. nu ir man šiurpas ėjo per kūną įsivaizduojant dar + 7-10 kilų...

Dėl rankenos - kaip kam - man ji labai reikalinga. Kai iškrito ten kažkoks varščiukas ir nebepersimetė - tada supratau kaip man ta funkcija palengvindavo gyvenimą.

O dėl tilpimo į lopšį - kai darosi trumpas, tai mes jį išimdavom ir važiuodavom be jo - įdėdavau pagalvėle, čiužinuką, antklodę. Tada vaiką išimdavau tiesiog su pataliukais, o visą vežimą palikdavau.

O kaip su keliavimu? universalą sulenki ir viskas. O šitą reikia išparceliuoti dalimis: vežtis ir rėmą ir lopšį ir dar kėdutę... O sedinčiam pipirui dar ir sportinę dalį...
Atsakyti
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2007 09 10, 16:22)
1. Na aš iki kokių 9 mėnesių pirmąjį pravažinėjau primityviame universaliame  lenkiškame (tikriausiai) vežimuke ir atradau, kas man yra svarbu - svoris. Kilnojau aš tuos klasikinius lopšius, automobilines kėdutes.. nu ir man šiurpas ėjo per kūną įsivaizduojant dar + 7-10 kilų...

2. O kaip su keliavimu? universalą sulenki ir viskas. O šitą reikia išparceliuoti dalimis: vežtis ir rėmą ir lopšį ir dar kėdutę... O sedinčiam pipirui dar ir sportinę dalį...

1. įdomu tada sužinoti kelių kg buvo jūsų universalas?

2. o kam imti į kelionę visas dalis? jei vaikiukas mažas užteks ir lopšio ir kėdutės (arba net jos nereikės). jei vaikiukas didesnis - kėdutė ir sportinė dalis.
Atsakyti
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2007 09 10, 16:22)
1.  Kilnojau aš tuos klasikinius lopšius, automobilines kėdutes.. nu ir man šiurpas ėjo per kūną įsivaizduojant dar + 7-10 kilų...
2. O dėl tilpimo į lopšį - kai darosi trumpas, tai mes jį išimdavom ir važiuodavom be jo - įdėdavau pagalvėle, čiužinuką, antklodę. Tada vaiką išimdavau tiesiog su pataliukais, o visą vežimą palikdavau.
3. O kaip su keliavimu? universalą sulenki ir viskas. O šitą reikia išparceliuoti dalimis: vežtis ir rėmą ir lopšį ir dar kėdutę... O sedinčiam pipirui dar ir sportinę dalį...]

1. Fokusas lengvesnis už kai kuriuos universalus.Su lopšiu sveria 14 kg, sportinė dalis 13 kg, su kėdute 12 kg.
2. O kas tau neleistų iš lopšio vaikutį išimti su pataliukais?
3. Nors ir turėsi universalą, vaiką reikia vežioti kėdutėje. Saugiau ir patogiau. Mes keliaudami Fokuso neardome- lankstome su visu lopšiu. Tiesa, norėdami išlankstyti, lopšį turime nuimti. O kai sėdės, lopšio nebenaudosime, tad užteks vežiotis tik sportinę dalį.
Atsakyti
1. Sunkus buvo.. 18-20 kilų gal... Be patirties buvom, rinkomės tik pagal kainą ir grožį...

2. Tai aš ir sakau: 2 kėdutės, mažiui lopšys, o dar bagažinėje rėmas. O be lopšio tai as niekaip nevežčiau - automobilinė kėdutė skirta keliavimui.
Papildyta:
1. Fokusas lengvesnis už kai kuriuos universalus.Su lopšiu sveria 14 kg, sportinė dalis 13 kg, su kėdute 12 kg.
2. O kas tau neleistų iš lopšio vaikutį išimti su pataliukais?

O kam apsisunkinti nuo pat pradžių, jei galima pusmetį apsieiti be to? Ir ta

3. Nors ir turėsi universalą, vaiką reikia vežioti kėdutėje. Saugiau ir patogiau. Mes keliaudami Fokuso neardome- lankstome su visu lopšiu. Tiesa, norėdami išlankstyti, lopšį turime nuimti. O kai sėdės, lopšio nebenaudosime, tad užteks vežiotis tik sportinę dalį.

Tikrai reikia vežioti kėdutėje, bet pirmo nevežiojau ir antro nevežiosiu. Nesaugu - pritariu, bet dėl patogumo - kategoriškai prieš.
[/quote]
Atsakyti

Nesuprantu kam dvi kėdutės? g.gif
Man šimtus kartų patogiau vaikas kėdutėje nei ant rankų ar lopšyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nireglina: 10 rugsėjo 2007 - 16:53