QUOTE(:)Vitalija:) @ 2007 09 10, 14:55)
Sveikos,
Noriu ir aš patarimų. Mano antrasis sūnytis gims jau po poros savaičių, todėl laiko vežimaičiui rinktis likę nedaug.
Išsirinkus esu Deltim Voyager. Nes man nepamainomas daiktas yra tas nešiojamas medžiaginis su pakietintu dugnu lopšelis-vokelis-nešynė - nežinau kaip čia pavadint + permetama rankena. O štai fokusuose man to trūksta - automobilinė kėdutė sunkus reikalas - atrodo ne vieną, o du vaikus nešioji. O tvirtininimas į abi puses tai neatstoja rankenos - nes vėjui papūtus nečiupsi su visu vaiku ir nesuksi visko į kitą pusę. Ar aš kažko nesuprantu? Plius tas klasikinis lopšys - jo, sutinku, kad jame kaip lovoje mažylis gali jaustis - bet štai lauke važinėjomės, užmigo, nu ir turi tempti su visu lopšiu - jau kaip kokius 3 vaikus... Nežinau - aš nesu sunkumų kilnotoja-mėgėja, o man visi ne tik Deltimo, bet ir tų brangiųjų firmų vežimai, siūlantys tris viename neatrodo praktiški. Gal čia mada kažkokia kaip ir visose srityse - viskas viename buteliuke, viskas vienoje pakuotėje...
Gal kas naudojot Deltim Voyager ir galėtumėt man parašyt kokie trūkumai jo, ko pasigedote, pirktumėt ar ne dar kart jį ar kokį kitą vežimaitį rinktumėtės?
Ir pabaigai, gal kas turit jau nebenaudojamą Deltim Voyagerį? Už kiek galėtumėt perleisti jį mums? O kur Kaune galima jų naujų nusipirkti? Nebeturiu sveikatos jau iš eilės per visas parduotuves lakstyti, tai gal kas matė ar žino. Ačiū visoms už kantrybę ir lauksiu komentarų.

mano nuomonė lygiai tokia pati- būtent aš jau nusipirkau deltim voyager-jis atitinka visus mano lūkesčius, nors dar nepradėjau naudotis, bet rinkaus tai ko man reikia vaikiukui rudeniukui- platus, dideli ratai, šiltas ir t.t. Kaune jais neprekiauja, užtikau tik bazėje, jei gerai pamenu 5 sandėly nuo šokolado fabriko pusės, pardavėja sakė, kad prieš žiemą turėtų jų atvežti, nes jie labai paklausūs.