Įkraunama...
Įkraunama...

DELTIM/DELTI kokia patirtis?

QUOTE(nireglina @ 2007 09 10, 17:52)
Nesuprantu kam dvi kėdutės?  g.gif

Nes turiu 2 keliautojus  mirksiukas.gif

Man šimtus kartų patogiau vaikas kėdutėje nei ant rankų ar lopšyje.

O man gaila į susirietusį vaikiuką žiūrėt - mūsiškis jau tik gimęs išsitiesė ir iki pat šiol kaip styga guli. O lopsys kaip tik tinkamas - lygus pagrindas ant galinės sėdynės.

Mamytės turinčios Deltim Voyagerius - pasidalinkit naudojimo patirtimi - kokie trūkumai pasimatė?
Atsakyti
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2007 09 10, 14:55)
Sveikos,

Noriu ir aš patarimų. Mano antrasis sūnytis gims jau po poros savaičių, todėl laiko vežimaičiui rinktis likę nedaug.

Išsirinkus esu Deltim Voyager. Nes man nepamainomas daiktas yra tas nešiojamas medžiaginis su pakietintu dugnu lopšelis-vokelis-nešynė - nežinau kaip čia pavadint + permetama rankena. O štai fokusuose man to trūksta - automobilinė kėdutė sunkus reikalas - atrodo ne vieną, o du vaikus nešioji. O tvirtininimas į abi puses tai neatstoja rankenos - nes vėjui papūtus nečiupsi su visu vaiku ir nesuksi visko į kitą pusę. Ar aš kažko nesuprantu? Plius tas klasikinis lopšys - jo, sutinku, kad jame kaip lovoje mažylis gali jaustis - bet štai lauke važinėjomės, užmigo, nu ir turi tempti su visu lopšiu - jau kaip kokius 3 vaikus... Nežinau - aš nesu sunkumų kilnotoja-mėgėja, o man visi ne tik Deltimo, bet ir tų brangiųjų firmų vežimai, siūlantys tris viename neatrodo praktiški. Gal čia mada kažkokia kaip ir visose srityse - viskas viename buteliuke, viskas vienoje pakuotėje...

Gal kas naudojot Deltim Voyager ir galėtumėt man parašyt kokie trūkumai jo, ko pasigedote, pirktumėt ar ne dar kart jį ar kokį kitą vežimaitį rinktumėtės?

Ir pabaigai, gal kas turit jau nebenaudojamą Deltim Voyagerį? Už kiek galėtumėt perleisti jį mums? O kur Kaune galima jų naujų nusipirkti? Nebeturiu sveikatos jau iš eilės per visas parduotuves lakstyti, tai gal kas matė ar žino. Ačiū visoms už kantrybę ir lauksiu komentarų.

drinks_cheers.gif mano nuomonė lygiai tokia pati- būtent aš jau nusipirkau deltim voyager-jis atitinka visus mano lūkesčius, nors dar nepradėjau naudotis, bet rinkaus tai ko man reikia vaikiukui rudeniukui- platus, dideli ratai, šiltas ir t.t. Kaune jais neprekiauja, užtikau tik bazėje, jei gerai pamenu 5 sandėly nuo šokolado fabriko pusės, pardavėja sakė, kad prieš žiemą turėtų jų atvežti, nes jie labai paklausūs.
Atsakyti
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2007 09 10, 18:50)
Mamytės turinčios Deltim Voyagerius - pasidalinkit naudojimo patirtimi - kokie trūkumai pasimatė?

vienintelis minusas man buvo svoris (bet tik todel, kad as po cezario negalejau nieko sunkaus pakelti) ir kad su ratais netilpdavo i bagazine, o siaip tikras voyageris ziema gimusiam leliukui thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū labai Soni, kad pasakei apie bazę. Planavau dar pervažiuoti visas kotrynas ir vaikų miestus, bet jei sakai, kad Kaune jais daugiau niekas neprekiauja, tai pasitikiu tavim wink.gif Ten teks ir įsigyti, nes visais frontais ieškau dėvėto - niekaip nerandu verysad.gif O štai žiūriu Klaipėdoje tai bent 5 siūlo įsigyti...

Taip pat dėkui Tequilai. Norėjau paklaust - o koks jo plotis sulankstyto, kad į bagažinę netilpo, ar čia iš aukščio? g.gif Nes sulankstyto tai neteko realiai matyt. Gal išmatavimus galėtum primesti daug maž?

Gal dar yra mamyčių turinčių - turėjusių Voyagerius?
Atsakyti
QUOTE(nireglina @ 2007 09 10, 16:03)
Pirmąjį sūnų vežiojau universale, o antram pirkom Fokusą. Pastarasis man daug labiau patinka. Kol kas nepasigedau permetamos rankenos, išimamo lopšio. Mano vaikis- dručkis. Dar geras mėnuo ir išaugs lopšį. Jei būtumėm pirkę universalą, jau seniai nebetilptų į nešiojamą lopšį.

mano dičkė taip pat augo universale, tai tas nešiojamas lopšys buvo reikalingas tik 3 mėnesius, o paskui nebetilpo, nors ir buvo mažutė ir smulkutė. o na mažoji gulėjo iki pat metų klaisikiniame lopšy thumbup.gif Tai :)Vitalija:), kai išaugs vaikiukas lopšį, turėsi nešt ir sunkų universalą ir miegantį vaikiuką kartu g.gif O Focus neštum tik lopšį su vaiku. aš tai universalo atsikandau visiems laikams doh.gif ir jei kada bus trečia lelka, tai net galvos nesuksiu. Aš TIK UŽ vežimus su klasikiniais lopšiais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alvydux: 11 rugsėjo 2007 - 12:57
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2007 09 10, 22:56)
Ačiū labai Soni, kad pasakei apie bazę. Planavau dar pervažiuoti visas kotrynas ir vaikų miestus, bet jei sakai, kad Kaune jais daugiau niekas neprekiauja, tai pasitikiu tavim wink.gif Ten teks ir įsigyti, nes visais frontais ieškau dėvėto - niekaip nerandu  verysad.gif  O štai žiūriu Klaipėdoje tai bent 5 siūlo įsigyti...

Taip pat dėkui Tequilai. Norėjau paklaust - o koks jo plotis sulankstyto, kad į bagažinę netilpo, ar čia iš aukščio?  g.gif  Nes sulankstyto tai neteko realiai matyt. Gal išmatavimus galėtum primesti daug maž?

Gal dar yra mamyčių turinčių - turėjusių Voyagerius?

http://www.deltim.co...yagerligero.htm cia yra visi skaiciukai ismatavimu mirksiukas.gif
man jis nebetilpo su ratais i bagazine tik todel, kad pas mus duju balionas ten yra.
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 09 11, 12:56)
mano dičkė taip pat augo universale, tai tas nešiojamas lopšys buvo reikalingas tik 3 mėnesius, o paskui nebetilpo, nors ir buvo mažutė ir smulkutė. o na mažoji gulėjo iki pat metų klaisikiniame lopšy thumbup.gif Tai :)Vitalija:), kai išaugs vaikiukas lopšį, turėsi nešt ir sunkų universalą ir miegantį vaikiuką kartu g.gif  O Focus neštum tik lopšį su vaiku. aš tai universalo atsikandau visiems laikams doh.gif  ir jei kada bus trečia lelka, tai net galvos nesuksiu. Aš TIK UŽ vežimus su klasikiniais lopšiais thumbup.gif

čia gal kam patogiau- maniškis nešiojamam lopšy tilpo beveik iki 6 mėn., nors tikrai mažumu nepasižymėjo biggrin.gif O tasyti klasikinį lopšį į 5 aukštą man tikrai būtų buvę per sunku, aš net su kėdute jo neužnešdavau...Taip kad, čia kiekvieno pasirinkimas.
Atsakyti
Ačiū Tequilai labai už nuorodą (kad lenkiškai ir nemoku, bet susigraibiau kur ten koks skaičius ką reiškia lotuliukas.gif ).

Maniškis irgi į nešiojamą voką tilpo iki 7-8 mėnesių - palaisvinome ten raištelius kaip miegmaišis su rankenom gavos. Ir niekad gyvenime nenešiau ir vaiko, ir vežimo blink.gif , nes gyvenom 4 aukšte... Visada: miegant vaikiukui už rankenų ir viršun, o vežimas rakinamos laiptinės apačioj laukia kol tėtis pargabens. Juo labiau balkone bemiegant imdavo snigti - tai vaikiukui prabudus už tų pačių rankenų ir vidun - o apsnigęs vežimas atidedamas vėlesniam laikui - nereikia su visais sniegais lopšio tempt į namus...
Suprantu, kad čia gaunasi kaip šunų ir kačių mylėtojų diskusijos: lopšiniai vs universalūs, o aš tikrai ne to noriu. Vistiek nepamilsui aš tų lopšių, tik jei universaliuose Deltimuose kas nors kokių brokų yra pastebėjęs, teks rinktis kitą firmą. Pvz., hauck man labai gražūs, bet skundžiasi mamos, kad jų lopšiukai labai maži, vaikiukai suspausti....
Atsakyti
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2007 09 12, 11:03)
Ačiū Tequilai labai  už nuorodą (kad lenkiškai ir nemoku, bet susigraibiau kur ten koks skaičius ką reiškia  lotuliukas.gif  ).

Maniškis irgi į nešiojamą voką tilpo iki 7-8 mėnesių - palaisvinome ten raištelius kaip miegmaišis su rankenom gavos. Ir niekad gyvenime nenešiau ir vaiko, ir vežimo  blink.gif  , nes gyvenom 4 aukšte... Visada: miegant vaikiukui už rankenų ir viršun, o vežimas rakinamos laiptinės apačioj laukia kol tėtis pargabens. Juo labiau balkone bemiegant imdavo snigti - tai vaikiukui prabudus už tų pačių rankenų ir vidun - o apsnigęs vežimas atidedamas vėlesniam laikui - nereikia su visais sniegais lopšio tempt į namus...
Suprantu, kad čia gaunasi kaip šunų ir kačių mylėtojų diskusijos: lopšiniai vs universalūs, o aš tikrai ne to noriu. Vistiek nepamilsui aš tų lopšių, tik jei universaliuose Deltimuose kas nors kokių brokų yra pastebėjęs, teks rinktis kitą firmą. Pvz., hauck man labai gražūs, bet skundžiasi mamos, kad jų lopšiukai labai maži, vaikiukai suspausti....

Būtent aš Hauck Cruiser turėjau, kai auginau antrąjį 4u.gif Kadangi vaikas rudeninukas, tai su kombinzonu vos įgrūsdavau į tą lopšį- todėl dabar ir ieškojau kuo platesnio thumbup.gif
Atsakyti
aciu jums uz gausia info... Kol sulyginau, ka noriu...

Nusprendziau apsisitori ties Deltim Puma (Focus), tik, zinot: sportine dalis man stabili neatrodo. Is nuotraukos!! Kaip ten yra praktikoje?

aciukas!
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 09 14, 14:42)

Nusprendziau apsisitori ties Deltim Puma (Focus), tik, zinot: sportine dalis man stabili neatrodo. Is nuotraukos!! Kaip ten yra praktikoje?

aciukas!

O kas Tau nestabiliai atrodo? Tvirta dalis ir gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 09 14, 15:42)

aciukas!

Labai stabili thumbup.gif
Atsakyti