Įkraunama...
Įkraunama...

DELTIM/DELTI kokia patirtis?

ka tik grizau apsiurejus Deltim vezimukus. Vyras nori Tuti ar kaip ten, as jo visai nenoriu!!!!
Galiausiai, turiu apsispresti pati:

X-Lander XA, bet ten negalima supti ir rankena nesisukioja, pirkciau del dizaino. Juolab, kad viduj tiek veitos daug nera, jei vaikas ziema bus siltai aprengtas....

Deltim mielesnis: tinklelis, stebet vaika, rankena iv.poziciju, supimo galimybes, nera sunkus. Tik nelabai patinka ta nesiokle-lopsys. Dugnas nera toks tvirtas... O ir sportinis variantas pokietis...Reiktu kokia gal pagalve pries sodinant pamest... Ka manot?

Susimaisiau visai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2007 09 10, 15:55)
Išsirinkus esu Deltim Voyager. Nes man nepamainomas daiktas yra tas nešiojamas medžiaginis su pakietintu dugnu lopšelis-vokelis-nešynė - nežinau kaip čia pavadint + permetama rankena.

Permetama rankena- papildoma rizika, kad kas nors suluš. Mums vežimo universalo rankena sulūžo būtent toje vietoje mirksiukas.gif Beje, ta permetama rankena beveik nesinaudodavau - einant lauke vėjo kryptis (ar saulė) -n kartų keičiasi, tiesiog porą kartų pažaidi, o vėliau pabosta stabčioti kas pora žingsnių ir perkėlinėti pirmyn-atgal, pirmyn-atgal...

Ir dar, man atrodo laabai nepatogus pirkinių krepšys apačioje - kadangi vežimas žemas, krepšys prispaustas ir į jį pakankamai sunku ką nors įdėti rolleyes.gif

Ir, kadangi vežimas žemas, vaikelis daugiau prisikvėpuos išmetamųjų dujų...

QUOTE(:)Vitalija:) @ 2007 09 10, 15:55)
Plius tas klasikinis lopšys - jo, sutinku, kad jame kaip lovoje mažylis gali jaustis - bet štai lauke važinėjomės, užmigo, nu ir turi tempti su visu lopšiu - jau kaip kokius 3 vaikus...

O vežimai su klasikiniu lopšiu tikriausiai skirti ne butų, o namų gyventojoms. smile.gif Va, dukrytę pavežiojau, užmigo - palikau miegančią dengtoje terasoje, pabudo - iškėliau, vežimo niekur tempti nereikia. Lopšys erdvus, spėju, kad iki metų tilps laisvai - dabar perėjom prie sportinio varianto, nes neprisegtą palikti nesaugu, bet namuose migdau lopšyje. Vežimas supamas, amortizuoja puikiai...dabar jau sunkiai įsivaizduoju kokį besikratantį universalą doh.gif

BusVakare, nepirk vežimo tik dėl dizaino...Nebent nusipirkusi tik pasistatysi kambario viduryje ir grožėsiesi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 15 rugsėjo 2007 - 17:28
na man tiesa sakant nenuskilo su Deltim... doh.gif

dar mum tik metukai, bet prie gerus kokius 3 menesius pats karkasas suluzo... blink.gif dabar isvis net nebeimanoma pataisyt, tai gavom nauja isigyt, tai labai krito kazkaip nuomone apie Deltim... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 09 15, 13:04)
ka tik grizau apsiurejus Deltim vezimukus. Vyras nori Tuti ar kaip ten, as jo visai nenoriu!!!!
Galiausiai, turiu apsispresti pati:

X-Lander XA, bet ten negalima supti ir rankena nesisukioja, pirkciau del dizaino. Juolab, kad viduj tiek veitos daug nera, jei vaikas ziema bus siltai aprengtas....

Deltim mielesnis: tinklelis, stebet vaika, rankena iv.poziciju, supimo galimybes, nera sunkus. Tik nelabai patinka ta nesiokle-lopsys. Dugnas nera toks tvirtas... O ir sportinis variantas pokietis...Reiktu kokia gal pagalve pries sodinant pamest... Ka manot?

Susimaisiau visai. verysad.gif

dugnas tikrai tvirtas,o kas ten sportinėje daly tau kieta g.gif Jokių pagalvių dėt nereikia thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(romanciuke @ 2007 09 15, 20:36)
na man tiesa sakant nenuskilo su Deltim...  doh.gif

dar mum tik metukai, bet prie gerus kokius 3 menesius pats karkasas suluzo...  blink.gif  dabar isvis net nebeimanoma pataisyt, tai gavom nauja isigyt, tai labai krito kazkaip nuomone apie Deltim...  schmoll.gif

na, manau, kad nepasisekė ir tiek g.gif paskaitinėjus`apie kitų firmų vežimus tai irgi visokių variantų būna blink.gif Tai tas nulūžęs tai kitas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2007 09 15, 20:36)
na man tiesa sakant nenuskilo su Deltim...  doh.gif

dar mum tik metukai, bet prie gerus kokius 3 menesius pats karkasas suluzo...  blink.gif  dabar isvis net nebeimanoma pataisyt, tai gavom nauja isigyt, tai labai krito kazkaip nuomone apie Deltim...  schmoll.gif

O koks modelis čia taip pavedė?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 09 15, 18:25)

BusVakare, nepirk vežimo tik dėl dizaino...Nebent  nusipirkusi tik pasistatysi kambario viduryje ir grožėsiesi  wub.gif

kvailokai as cia issireiskiau: ...pirkciau del dizaino! Aisku, kad nesamone!!! Bet sprendima jau priemiau! Bus manevringas, nesunkus, talpus, stabilus ir ryskiu spalvu wub.gif Bet tai ne Deltim... tongue.gif
Atsakyti
klausimelis : kur Kaune parduodami deltim fokus (Puma)? ax.gif g.gif gal kas uzmatet? kol kas temaciau sklebima kad mazylio ratai vilnuje prekiauja... cool.gif o gal kuri mamyte jau pardavineja savo focus'a? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2007 10 02, 11:38)
klausimelis : kur Kaune parduodami deltim fokus (Puma)?  ax.gif  g.gif  gal kas uzmatet? kol kas temaciau sklebima kad mazylio ratai vilnuje prekiauja... cool.gif  o gal kuri mamyte jau pardavineja savo focus'a? ax.gif  blush2.gif

Tikrai yra ir Puma ir Leo (buvęs Premier) "Vaikutyje", Savanorių pr. 138. Galvojau savo Fokus pardavinėti, bet labai geras vežimas thumbup.gif , tai dar ir panaudosim, ypač kai atšals mirksiukas.gif
Taip pat dėl kainos siūlyčiau pasidomėti pas kamilytę SM, turbūt bus pigiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 02 spalio 2007 - 14:49
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2007 09 10, 19:50)
Mamytės turinčios Deltim Voyagerius - pasidalinkit naudojimo patirtimi - kokie trūkumai pasimatė?

Labukas, turiu šį vežimą. Atvirai pasakius neesu aš laaaabai juo patenkinta. Visų pirma jis labai žemas, nepatogu pasilenkti prie vaikelio. Pirkinių krepšys apačioje taip žemai, kad prikrovus nepažemiui tysiasi. Kas dar g.gif Ratus reikia dažnokai pumpuoti, galiausiai mano vyras prileido kažkokio tai skyščio, kuris neleidžia orui išsileisti. Manevringumo jokio. Taigi parduotuvėje su juo jaučiuos kaip su "drambliu"... Jeigu jūsų name nėra didelio lifto kaip pas mane (naujos statybos namas), patariu nepirkti, nes nepakelsi... Mums 4,5 mėn. o lopčiukas jau mažokas. taigi neskubėk, o labai gerai apsižiūrėk. Mano klaida: aš paskubėjau. doh.gif

QUOTE(flight @ 2007 09 15, 18:25)
Permetama rankena-  papildoma rizika, kad kas nors suluš. Mums vežimo universalo rankena sulūžo būtent toje vietoje  mirksiukas.gif Beje, ta permetama rankena beveik nesinaudodavau - einant lauke vėjo kryptis (ar saulė) -n kartų keičiasi, tiesiog porą kartų pažaidi, o vėliau pabosta stabčioti kas pora žingsnių ir perkėlinėti pirmyn-atgal, pirmyn-atgal...

Ir dar, man atrodo laabai nepatogus pirkinių krepšys apačioje - kadangi vežimas žemas, krepšys prispaustas ir į jį pakankamai sunku ką nors įdėti  rolleyes.gif 

Ir, kadangi vežimas žemas, vaikelis daugiau prisikvėpuos išmetamųjų dujų...
O vežimai su klasikiniu  lopšiu tikriausiai skirti ne butų, o namų gyventojoms.  smile.gif Va,  dukrytę pavežiojau, užmigo -  palikau miegančią dengtoje terasoje, pabudo - iškėliau, vežimo niekur tempti nereikia. Lopšys erdvus, spėju, kad iki metų tilps laisvai  - dabar perėjom prie sportinio varianto, nes neprisegtą palikti nesaugu, bet namuose migdau lopšyje. Vežimas supamas, amortizuoja puikiai...dabar jau sunkiai įsivaizduoju kokį  besikratantį universalą  doh.gif

BusVakare, nepirk vežimo tik dėl dizaino...Nebent  nusipirkusi tik pasistatysi kambario viduryje ir grožėsiesi  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaitės, parduodam savo Deltim Focus. Jei kas susidomės, žiūrėkite čia.

Vežimui jokių priekaištų neturiu. Galbūt (na man taip atrodo) sportinė dalis galėtų būti platesnė. Pvz., lopšys labai ilgas ir platus, o sportinė dalis ilga, bet kažkokia siauroka. Nors vaikai nesiskundžia smile.gif
Kažkas minėjo, kad Voyageriai žemoki, tai Focus'ai atvirkščiai pakankamai aukšti.
Dar kažkas sakė, kad ratus dažnai tenka pripūtinėti. Na nežinau, pirmą sykį savo ratus pripūtėm po 1,5 metų naudojimo.
Dar toks trūkumas - platus pats rėmas - todėl tikrai ne į kiekvieną liftą įvažiuosit: reikia matuoti.
Atsakyti
Na, mes irgi turim jau 11 mėn . Voyagerį .galiu pasakyti, kad antrą kartą jo nepirkčiau, nes nemanevringas, parduotuvėj neišsisuku ir sėdima dalis mažoka vaikui.Pliusas tik tas, jog lopšiuko užteko iki 6 mėn. Pirkome turguj naują už 600Lt tai tiek info
Atsakyti
As turiu bet nezinau ar tai Kazoo, parduodu nes pirkau sportinuka.
Atsakyti