QUOTE(:)Vitalija:) @ 2007 09 10, 15:55)
Išsirinkus esu Deltim Voyager. Nes man nepamainomas daiktas yra tas nešiojamas medžiaginis su pakietintu dugnu lopšelis-vokelis-nešynė - nežinau kaip čia pavadint + permetama rankena.
Permetama rankena- papildoma rizika, kad kas nors suluš. Mums vežimo universalo rankena sulūžo būtent toje vietoje

Beje, ta permetama rankena beveik nesinaudodavau - einant lauke vėjo kryptis (ar saulė) -n kartų keičiasi, tiesiog porą kartų pažaidi, o vėliau pabosta stabčioti kas pora žingsnių ir perkėlinėti pirmyn-atgal, pirmyn-atgal...
Ir dar, man atrodo laabai nepatogus pirkinių krepšys apačioje - kadangi vežimas žemas, krepšys prispaustas ir į jį pakankamai sunku ką nors įdėti
Ir, kadangi vežimas žemas, vaikelis daugiau prisikvėpuos išmetamųjų dujų...
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2007 09 10, 15:55)
Plius tas klasikinis lopšys - jo, sutinku, kad jame kaip lovoje mažylis gali jaustis - bet štai lauke važinėjomės, užmigo, nu ir turi tempti su visu lopšiu - jau kaip kokius 3 vaikus...
O vežimai su klasikiniu lopšiu tikriausiai skirti ne butų, o namų gyventojoms.

Va, dukrytę pavežiojau, užmigo - palikau miegančią dengtoje terasoje, pabudo - iškėliau, vežimo niekur tempti nereikia. Lopšys erdvus, spėju, kad iki metų tilps laisvai - dabar perėjom prie sportinio varianto, nes neprisegtą palikti nesaugu, bet namuose migdau lopšyje. Vežimas supamas, amortizuoja puikiai...dabar jau sunkiai įsivaizduoju kokį besikratantį universalą
BusVakare, nepirk vežimo tik dėl dizaino...Nebent nusipirkusi tik pasistatysi kambario viduryje ir grožėsiesi