yra pirkti Vaikutyje, Laisvės pr.
sveikos, jei ka domintu miegmaisiukai rasykit i az. turiu keliu dydziu nu 20lt. labai grazuciu.
www.tavosapnas.lt uzsakinejau miegmaisiuka. Pasiuvo tikrai superini, tik sunelis visai nepamiego miegmaisiu, tai reikejo parduoti

Papildyta:
tik maziau mokejau, nes dar anksciau uzsakinejau, dabar maciau, kad kainytes didesnes
Papildyta:
QUOTE(Elian @ 2009 07 09, 12:33)
aš buvau užsisakiusi miegmaišiuką www.tavosapnas.lt. Pasiuva pagal pageidavimus - reikiamo storio, ilgio, pločio, iš patinkamos medžiagytės
Kaina apie 55 - 60 Lt.
Maniškė jau išaugo savo miegmaišį, tai dabar varsgtam naktį ją klostydami. O duodasi kaip malūnas.
Ydomu, kaip būtų su miegmaišiu, jei ji labai mėgsta ant pilvelio verstis ir miegoti kniūpščia? Įtariu, kad susivyniotų į jį ir pabustų dėl to, kad visa suvaržyta.
Ydomu, kaip būtų su miegmaišiu, jei ji labai mėgsta ant pilvelio verstis ir miegoti kniūpščia? Įtariu, kad susivyniotų į jį ir pabustų dėl to, kad visa suvaržyta.
QUOTE(Barbaryta @ 2009 10 01, 15:34)
www.tavosapnas.lt uzsakinejau miegmaisiuka. Pasiuvo tikrai superini, tik sunelis visai nepamiego miegmaisiu, tai reikejo parduoti

www.tavosapnas.lt prieš metus užsakiau miegmaišį savo vaikui. Viską sutarėm- kokio storio norėsiu, kokios medžiagos, kada pasiūs, kiek kainuos. Iki šiol nepasiuvo
QUOTE(Linike77 @ 2009 10 02, 13:38)
Mano mažyliui 2 m. 5 mėn. Jis iki šiol miega miegmaišyje. Naktį miega ir kniūbsčias, ir vartosi, bet miegmaišis tam nė kiek netrukdo
Na, reikės tada ir vėl įsigyti didesnį miegmaišį ir pabandyti su juo pamigdyti. Mažiau vargo bus.