neturiu ir taip kuo puikiausiai miega
Užsisakėm iš tavo sapnas 1m ilgio. labai patenkinta, nes mano mažoji kaldryte kišdavosi į burną ir užsimesdavo ant galvos. Dabar man ramu, tik gal truputi per šiltas jis
Tikrai nešąla. Juk ir po antklode miegantys vaikai rankutes dažniausiai iškiša.
Mano mažius išaugo miegmaišiuką, tad visai neseniai pradėjau migdyti su anklode. Oh vargelis
Nusispardo. Jei kartais nueinu pažiūrėti vėlai vakare, naktį, rytą, visada randu miegantį be antklodės. Kojytės būdavo šaltutėlės, tad nakčiai pradėjau mauti kojines. Kol miegojo miegmaišyje, nebuvo jokių bėdų. Vis tik puikus dalykas tas miegmaišis
Mano mažius išaugo miegmaišiuką, tad visai neseniai pradėjau migdyti su anklode. Oh vargelis
Sutinku kad miegmaisiukas liuks dalykelis ,bet reike pratintis po kaldryte miegoti
Sunenui pasiuvus esu toki daikciuka ale tipo pizama na kaip cia papasakot kaip atrodo
Na tipo toks kaip romperiukas gal kombenzoniukas siltutis dabar ziemai ilgom rankovytem su pedutem per prieki uzsisega spaudem Jam jau 1.5 met tai jis nesusala o kaip islipa is lovos pats atbega i kita kambari zodziu labai patogus daiktas ypac kada vesu nebaisu kad nusispardo Ir kambary kada vesiau toki uzdedi silta liuks jis tipo kaip plonas pledukas nu tokio storumo
Sveikos, mamytės,
sakykit tos, kurios turit miegmaišiukus iš www.tavosapnas.lt, ar patogu yra tas užtrauktukas priekyje, ar mažiukui nekliuva jis, veidelio nebrūžina... Ar patogu keisti sauskelnes, ar nepatogiau tie, kus apačia atsegama "knopkutėm"?
sakykit tos, kurios turit miegmaišiukus iš www.tavosapnas.lt, ar patogu yra tas užtrauktukas priekyje, ar mažiukui nekliuva jis, veidelio nebrūžina... Ar patogu keisti sauskelnes, ar nepatogiau tie, kus apačia atsegama "knopkutėm"?
QUOTE(MamyteVK @ 2010 02 13, 19:10)
Sveikos, mamytės,
tas užtrauktukas ne prie pat veido
Sveikos! As daznai perku vienoje e-parduotuveje, tai kaip tik ten akis uz miegmaisio uzkliuvo. Aisku, jis ne namie migdyt, bet pavasariui iseit kur nors, manau, fainas daiktas, gal kuriai nuoroda pravers. Gaila, kad mano vaikui jau per mazas, o ir siaip jau nebereikalingas daiktas. Maziukam tai labai faina. As pati savo vaika daznai su miegmaisiu migdydavau, tai bent nenusispardydavo.
Viena turejau is savo vaikystes issaugota, kita mano drauge pasiuvo.
Mums tai patogesnis tas miegmaisiukas, kuris sone uzsisega uztrauktuku... Gaila, bet jau baigiam isaugti, ieskosim didesnio...
QUOTE(rutami @ 2010 02 25, 09:56)
Mums tai patogesnis tas miegmaisiukas, kuris sone uzsisega uztrauktuku... Gaila, bet jau baigiam isaugti, ieskosim didesnio...
O kodel? Gal vaikelis uztrauktuka per viduri pats atsitraukineja? Mes tai turejom vienu metu tokia beda.